Fesih nasıl yapılıyor ki? E-devlette bunlar görünmüyor çünkü |
Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (804. sayfa)

-
-
aradım, mail yolladılar ordaki forma imza atıp kimlik fotosu ile sms ile gelen maile atılacakmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oha be ..İyi ki mektupla yollamamızı istemiyorlar. Şimdi nereden bulacağız printer acaba !?
-
-
Dur yaw raadol
max 3 aylık bura zaten açamadılar bile hala, diğeri en az 1 yılı var orası garanti.. ben senin yıllardır burada olmadığını biliyorum ""en azından yılbaşına kadar bırakma"" demiştim.
"""ilk fırsatta çıkmayı planlıyorum""" gibi birşey dedin diye!!
Adamlara diyorum ki tek hat, tek kablo, tek modem, tek kutu ankastre vs var yıllardır her haziranda gelen buradan benim adıma bağlantı kurar açar kapatır gider..,
milenikom bana diyor ki bize iptal başvurusu olmadığı için kapatmadık netspeed çoktan kullanıcı adı şifre yolladı bile..
Churn yapıldıysa nasıl olur lan ne alaka demekten bıktım artık
son 1 haftadır günde 5 telefon konuşması yapıyoruz ortada hala aktivasyon yok... sen de olsan strese girerdin artık ;)
++ gelip bizden alsaydınız hemen açılırdı demekten başka şey yapmayan telekomdan gelen paşalarımızın en son bombası "abonenin modem arızası" var deyip talebimi kapatmışlar 11 gündür içimden küfür üstüne küfür herkese.. abicim bu iss'lerin kendi teknik ekipleri neden yok ???!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hassas Kantar -- 4 Temmuz 2025; 12:4:48 >
-
Ne deseniz haklısınız hepsi topu birbirine atıyor, bu 3. Parti ISS lerin telekomdam ucuza hizmet vermesi de anca bu kadar oluyor, kendi teknip ekipleri olsa zaten bu fiyatlara hizmet verme imkanları yok.
Bu gidişle fiyatları da Telekoma yaklaştı pek bir fark kalmadı arada.
Madem Millenicom aktivasyonu yok o zaman miilenicomu haklı gerekçelerle ya da cayma hakkınızı kullanarak iptal edebilmeniz lazım değil mi?
Hem hizmet yok hem abonelik var bu nasıl iş, akla mantığa aykırı bir durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 4 Temmuz 2025; 12:8:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün sabah netspeed aradı akşama kadar size port kontrolü için eleman yollayacağız diye, kimse gelmedi ... :d
bu sabah milenikom aradı en geç yarına kadar size kendi ekiplerimizi yollayacağız ayrıca 1 ay daha ekleyebiliriz sabit fiyata ama şu saatten sonra umrumda değil.. saçmalıklar cidden mantık dışı
sonuç; hangisi işi erken bitirirse oradan devam diğerini iptal edeceğim hiç düşünmeden... milen sitesinden veya uygulamadan kolaysa feshedebiliyorsun AMMAA işte bu arkadaşları da öğrenmem gerekti her ihtimale karşı..
"A planı x B planı" hesaabı ;)
-
internet yine yok, normalde burada bir sürü mesaj olurdu, tık yok. Bende mi yok internet sadece:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evt, sizde bir sıkıntı var heralde, bende saat 19:00 a doğru 1-2 dk hız düşmesi oldu, sonra düzeldi.
Başka bir sorun yok eskiye göre düzelme var.
Netspeed internet, Türk Telekom dışında artık Atlantis net ile de Peering bağlantısı anlaşması yaptı, bu şekilde kapasite sorununu kısmen de olsa çözdü artık kopmalar daha az yaşanıyor, internet daha stabil şu anda.
Modeminizi kapatıp, adaptörünü çekip 3-5 dk bekleyin sonra geri takıp açın, bir düzelme olmazsa en son çare olarak reset atıp bilgilerinizi yeniden girin, o da olmazsa ya sizin modeme gelen ipde sorun var ya da modemde bir sıkıntı olabilir.
Modemlik bir şey yoksa o zaman Netspeed'ten kaynaklı olabilir, destek kaydı açabilirsiniz ama pek bir faydası olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 4 Temmuz 2025; 21:52:53 >
yazmadan önce 2 kere modemi kapatıp yeniden başlattım bir faydası olmadı ama fişi çekip 5 dakika bekleyince düzeldi. teşekkürler
netspeed bütün türkiyeyi bitirdikten sonra sıra bana gelecek ...
-
Nazar değmesin bende 3 gündür fazla bir sorun yok, 1-2 defa kısa süreli hız düşmesi oldu sonra düzeldi güncelleme ayar fln çekiyorlar bazen.
Önceden sadece Türk Telekoma göbekten bağlıydılar, şimdi Atlantis Net ile de anlaşma yaptılar, bu şekilde kapasite sorununu kısmen de olsa rahatlattılar.
Artık prime saatlerde çok sıkıntı olmuyor bende durumlar böyle.
Sadece ping değerleri eskiye göre biraz yükseldi ama o kadar da sorun olmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 4 Temmuz 2025; 22:17:25 >
Gündüz ping değerlerini düzeltmişlerdi ama gece eski haline döndü. Hız testlerinde düşük görünse de oyunlarda 2 kat arttı pingler. İlk yıllarında da bu sorun vardı netspeed'de.
-
aynen 3-4 gündür bende de sorun yok. download en düşük 90, upload 20. ping 9. mevki keçiören ayvalı mah. (kardeşler civarı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 5 Temmuz 2025; 10:27:44 > -
Bağlantı vdsl mi fiber mi?
-
Yeni yine yeniden.
eee yine yok internet
Fiber 100 mbps
-
hangi bölgedesiniz bahçelievler şirinevler bölgesinde kullanan varmı arkadaşlar geçmeyi düşünüyorum bende
-
Nereye geçecekseniz Netspeed'e mi
Bildiğim kadarıyla host yurtdışı çıkışlarını Ankara'dan İstanbul'a aldılar.
En son yaşanan Ddos kaynaklı siber saldırılar için sistemlerine Ddos engelleyici cihazlar eklediler ve Atlantis Net ile yeni peering bağlantısı anlaşması yaptılar sistemlerini güncellediler, şu anda internet daha stabil.
Yaklaşık son 1 haftadır bağlantıda uzun süreli kopma kesilme olmadı, ping ile pek işim yok ama İstanbul'da oturduğunuz için düşük çıkacaktır, Ankara'da bile 7-9 arası çıkıyormuş, ben Diyarbakır'da ikamet ediyorum 15-30MS falan alabiliyorum, lokasyon kaynaklı ping yükselmesi oldu.
Tabiki bu ping meselesi altyapı sağlayıcısı ile ilgili olduğu kadar yurtdışı çıkış noktasına olan uzaklığınızın yanında, bina içi kablolama, tesisat, saha dolabına olan uzaklığınızla, modeminizin kalitesiyle daire içi kablolama kalitesiyle de ilgili.
Fiber altyapılarda VDSL altyapılar göre, ping değerleri genelde daha düşük oluyor diye biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 8 Temmuz 2025; 15:41:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X