Şimdi Ara

Tipim nasıl ? [SSLİ] (mrslimshady ifşa) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
5
Favori
12.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkimiz de şişmanız ama iyi ki senin gibi değilim hocam.
  • Kendimi baya yakisikli hissettim tesekkurler

Kotu degilsin elbet ama %5'lik kesimden de degilsin onu cikart aklindan. Kizlar seni en fazla şeker bulurlar yanaklardan onlarin ruyalarini susledigini sanmam. Kilo vermen gerek. Boy kac bir de ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InnocentHate

Dostum ben 21 yaşında biriyim, şu ana kadar bir çok ortama gittiğim oldu, ve rahatlıkla söyleyebilirim ki vücut ve fizik olarak ortalamanın altındasın :)

Her konunda köşeli çene, fit vücut, alfa erkek konularından bahsediyorsun, fakat tip olarak sıradan kıllı bir türk erkeğini andırıyorsun yalnızca, bunu gözlemlemek için 15 yaşındaki çocukları bırak, görme yeteneğine sahip olmak yeterli.

Bu arada daha erkekler seni beğenmezken, kızların sana ilgi gösterdiğine kim inanır sence? yapma, erkek erkeğeyiz burada :)

Alıntıları Göster
    Hocam boşa konuşuyorsun, adam halen ısrarla tip ve alfalık konuları açıyor, özgüvenin nirvanası, dediğin sözler hiçbir şey ifade etmiyor.

• olm lan bu tipsiz adamlardaki kendini yakışıklı görme olayına çok gülüyorum.geçen kayramıdır nedir 200 kiloluk adam tipim iyi filan yazmış.

dostum kusura bakma ama kayradan bi farkın yok tip olarak, oldukça kötüsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

olm lan bu tipsiz adamlardaki kendini yakışıklı görme olayına çok gülüyorum.geçen kayramıdır nedir 200 kiloluk adam tipim iyi filan yazmış.

Kayra ayaklı tank hocam adama saygı duyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

olm lan bu tipsiz adamlardaki kendini yakışıklı görme olayına çok gülüyorum.geçen kayramıdır nedir 200 kiloluk adam tipim iyi filan yazmış.

Ss at seni de görelim birader.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abiler gibi bir tipin var.

• NORMAL
    -
    -
    ---> Tipin
    -
    KÖTÜ

İYİ
    -
    -
    ---> Vücudun
    -
    NORMAL
  • Atanamamis suriyeli tipin var

.istediğin kadar vücut çalış o bacaklar ne öyle? En sevmediğim vücut tipi üst alt orantısız . Ayrıca kardeşim tipin çok sıradan ilk defa görüyorum konunu daha önceden seni bilmem etmem . Benim herhangi bir iddiam yok tıp konusunda . Fakat senin tip bayağı sıradan . Hatta sıradaninda altında kimsenin moralini bozmak değil niyetim ama herkes kendini bilsin .

• quote:

Orijinalden alıntı: mwwo3.3

Atanamamis suriyeli tipin var

.istediğin kadar vücut çalış o bacaklar ne öyle? En sevmediğim vücut tipi üst alt orantısız . Ayrıca kardeşim tipin çok sıradan ilk defa görüyorum konunu daha önceden seni bilmem etmem . Benim herhangi bir iddiam yok tıp konusunda . Fakat senin tip bayağı sıradan . Hatta sıradaninda altında kimsenin moralini bozmak değil niyetim ama herkes kendini bilsin .
    Hocam iyi bir noktaya degindiniz alt ust govdeyle ilgili ben de madem size bir soru sorayim kendimle ilgili. Bacaklarin normalinden fazla uzun olmasi da olumsuz anlamda bir orantisizlik yaratir mi sizce yoksa sadece tam tersi icin mi gecerli bu durum ne dersiniz ? Boy 180-181 bacaklar belden olctugum zaman 110 cm civari bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gurbetçi misin? almanya felan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Kayra ayaklı tank hocam adama saygı duyuyorum.

Alıntıları Göster
    He valla o ayaklar bir konuşsa neler der neler kaç yıldır 200 kilo bi yaşam formunun tüm yükünü çekiyolar

• Adam harbiden tank ya. Ciddi manada tank. Hani Online Oyunlarda boss un tüm hasarını üzerine çeken ve takımın diğer üyelerine saldırmasını engelleyen "tank" karakter olur ya. İşte Kayra onun hayat bulmuş hali.

• Adam kendini savunamayınca ad homineme başvuruyor

En acınası insan tipi

• Bir Çin ata sözü derki çayn çiyn çoyn yani erkeğin çirkini olmaz gardaş sadece işsizi ve ahlaksız olur NOKTA

• quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Hocam boşa konuşuyorsun, adam halen ısrarla tip ve alfalık konuları açıyor, özgüvenin nirvanası, dediğin sözler hiçbir şey ifade etmiyor.

Alıntıları Göster
    Keko zengin ortamlara girmeye çalışan çomar tipi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Young Sinatra

Kendimi baya yakisikli hissettim tesekkurler

Kotu degilsin elbet ama %5'lik kesimden de degilsin onu cikart aklindan. Kizlar seni en fazla şeker bulurlar yanaklardan onlarin ruyalarini susledigini sanmam. Kilo vermen gerek. Boy kac bir de ?
    Abi kızlar bunu hiçbir şey bulmaz. Bazı şişkolar var harbiden sempatik temiz yüzlü. Espri mespri yapıyolar kızlar tatlı bulabilir de bunda bildiğin Hırdavatçı tipi var

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41861B983

Bu mesaj silindi.
  • Zaten bir insan neyden dem vuruyorsa surekli,o yonunden buyuk noksanlik cektigi icindir.

• 10 üzerinden balığı tuttuğu fotoya 9 veriyorum.8i balığın hatrı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.