Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belki hatırlarsınız veya hatırlayan çıkar bundan yaklaşiık bi 10-11 sene önce bitcoin gibi belkide bitcoin jeton gibi bir şey vardı carrefur yada buna benzer bir süpermarkette kuramı çekilişmi birşeymi ne makineye atıyordun o şey neydi.ben tam hatırlamıyorum.
  • Anladigim kadariyla Coin alıp Borsa sistemi gibi işletiyoruz.

Beni sarmadı ağa size kolay gelsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theakoles

Youtube Konusunda Yardımcı Olabilirmisin?

Buyur canım blokluymuşsun niye blokladığımı hatırlamadım açtım sor istediğini discord istiyorsan SWOT Games#9058
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

Arkadaşlar haram mmı helal mi bilmiyoeum ama dayım bitcoin ile bir sisteme girmiş 20.000 tllik bitcoin üstüne her ay %30 geliyor haberiniz varmı böyle bir sistemden.

Miner sistemi falan mı almış yada cloud mining mi yaptırıyor acaba.
  • BTC daha yükselemez alış destek duvarı kalmadı dan sonrasını okumadım

• aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    Saadet zinciri network marketing gibi bir şeyse o parayı çeksin yazık olur

• Bende ltc ye yatırım yapmak istiyorum öyle çok yüklü bir para ile girmeyeceğim 250 300 tl arası bir yatırım fakat hangi siteden alabilirim güvenilir bir site varmıdır hem bu işleri öğreneyim hem mantığı kavrayayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Floozie -- 22 Mayıs 2017; 21:26:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

BTC daha yükselemez alış destek duvarı kalmadı dan sonrasını okumadım

BTC şu anlık daha yükselemez dedim hocam BTC gelecekte 10000$ ı bile görebileceğini düşünüyorum kolaylıkla ancak bir anda %50-60 değer kazanması çok volatile yapar fiyatları yavaş yavaş artması daha verimli olur o yüzden BTC yükselir yükselir sonra geri düşer kendini biraz correctler sonra yeniden yükselişe geçer sonra yine correcttler her seferinde daha yüksek bir taban değerinde durarak yani BTC'in geleceği yukarı doğru tabiki ona karşı çıkmam yanlış açıklamışım kendimi biraz.
  • Bitcoin acayip yükselmiş ya, ben bunun 2-3 dolar olduğu zamanları hatırlıyorum Millet alırken ben ne gerek var diyordum... Hoş almış olsaydım bile 2013'te 500 dolardan satmıştım bile.

3-5 gün önce 1800'lerdeyken bile girilmez çok şişmiş diyordum ama 2000$'ı geçmiş ya şaka gibi. yine de bu saatten sonra giremem.

Şu an popüler olanı hangisi? Bitcoinden sonra milletin atlayacağı yenisini bulmak lazım şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Bitcoin acayip yükselmiş ya, ben bunun 2-3 dolar olduğu zamanları hatırlıyorum Millet alırken ben ne gerek var diyordum... Hoş almış olsaydım bile 2013'te 500 dolardan satmıştım bile.

3-5 gün önce 1800'lerdeyken bile girilmez çok şişmiş diyordum ama 2000$'ı geçmiş ya şaka gibi. yine de bu saatten sonra giremem.

Şu an popüler olanı hangisi? Bitcoinden sonra milletin atlayacağı yenisini bulmak lazım şimdiden.

Ethereum, Ripple, Litecoin bu 3'ü top pick şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: Floozie

Bende ltc ye yatırım yapmak istiyorum öyle çok yüklü bir para ile girmeyeceğim 250 300 tl arası bir yatırım fakat hangi siteden alabilirim güvenilir bir site varmıdır hem bu işleri öğreneyim hem mantığı kavrayayım

Aynı şekilde BTC alıp poloniex.com exchangeinde LTC ye dönüştürebilirsiniz.
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    Bitcoin en sistemli ve güvenilir para birimi. Uzun vadede getirisi yüksek olur. Ben altcoin kazancımı btcye yatırıyorum.

Kısa vadeli kâr için altcoinlere yönelmek doğrudur. Tabii bir çok risk var altcoin piyasasını spekülatörler yönlendiriyor dikkatli yatırım yapmak lazım. Mesela ripple'a büyük spekülasyon yapılıyor. Büyük oyuncular değerini şişirip piyasayı emecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

Arkadaşlar haram mmı helal mi bilmiyoeum ama dayım bitcoin ile bir sisteme girmiş 20.000 tllik bitcoin üstüne her ay %30 geliyor haberiniz varmı böyle bir sistemden.

Miner sistemi falan mı almış yada cloud mining mi yaptırıyor acaba.

Abi hiç bilgim yok ama 5-6 içinde çok felaket zengin oldu adam kaportacı iken dükkanı ofis yapıp cla 180 aldı tek bildiğim bitcoin ile birşeyler yaptığı

• quote:

Saadet zinciri network marketing gibi bir şeyse o parayı çeksin yazık olur

Sermayeyi çekmiş kar ile oynuyor bende giricem ama araştırıyorum

• quote:

Bitcoin en sistemli ve güvenilir para birimi. Uzun vadede getirisi yüksek olur. Ben altcoin kazancımı btcye yatırıyorum.

Kısa vadeli kâr için altcoinlere yönelmek doğrudur. Tabii bir çok risk var altcoin piyasasını spekülatörler yönlendiriyor dikkatli yatırım yapmak lazım. Mesela ripple'a büyük spekülasyon yapılıyor. Büyük oyuncular değerini şişirip piyasayı emecekler.

Ağlarda ve markette çok fazla balina dolaşıyor manipüle ediyorlar fiyatları haklısınız zaten burdada önerdiğim 1 aylık kısa vadeli yatırımlar altcoinlere uzun vadede ya sağlam Ethereum, Litecoin vs öneririm yada en basit ve güvenlisinden Bitcoin öneririm.
  • Hiç bulaşmadım bu coin işine fakat kârı büyük olanın zararıda büyük olur diye düşünüyorum

• para kaybetmek için çok müsait bir yatırım, benim gibi 2600tl niz itina ile 700tl olabilir
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    Ltc yatırımım var 10 dolar civarındayken girdim. eth ilgimi çekmişti 60-70 dolarken girecektim vazgeçtim şuan 180 dolar :D

• halithalit kullanıcısına yanıt
    Hangi coine yatırım yapıp kaybettiniz?

• Hocam önden bi bilgilendirseydiniz bunlar nedir ne değildir ilk mesajdan hiçbir şey anlaşılmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.