Şimdi Ara

MACBOOK PRO RETINA-Mid 2014

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 MACBOOK PRO RETINA-Mid 2014
    2014 yılında apple store online Türkiye mağazasından satın aldım. 256gb SSD ve 8GB ram modeli Kutusu ve şarj adaptörü hala duruyor. Şarj adaptörü çok az kullanıldı nedeni evdeki diğer cihazın şarj aleti ortak kullanıldı. Fiyat olarak araştırdım ve çizikli deforme olmuş cihazlar sahibindende en ucuz 3500tl . Satma nedenim İngilterede yaşıyorum ve o yüzden bu cihaza artık ihtiyacım yok. 16 Mayısta yurda dönüyorum. İzmirden elden teslim edebilirim veya tanıdığı olan varsa elden aldırabilir. Cihaz kesinlikle TR cihazı. Fiyat önerisine açığım. Ancak takas kesinlikle yok. Cihaz temiz kullanıldı ve yıpratılmadı yanında çantada verilecektir.

Retina ekran: IPS teknolojisine sahip 13.3 inç (diyagonal) LED arkadan aydınlatmalı ekran; milyonlarca renk desteği ve inç başına 227 piksel yoğunlukla 2560 x 1600 (2K) çözünürlük
    3 MB paylaşımlı L3 önbelleğe sahip 2.8 GHz Intel Core i5 işlemci (3.3 GHz'e kadar Turbo Boost)
    8 GB RAM 1600 MHz DDR3L dahili bellek
    256 GB SSD Depolama
    720p HD FaceTime Kamera

Ayrıca g900 ghost spectrum sıfır gaming mouse satılıktır. onun fiyatı 400tl

Cihazın fotoğraflarını isteyenler whatsapptan veya buradan ulaşabilirler. +447470238495

MACBOOK PRO RETINA-Mid 2014
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 3999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook Pro
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.