< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros (yan), Carrefoursa (ana) ve Metro (yan) Konusu (105. sayfa)

-
-
Gelmez tahminime göre, yeni yılda zam yapıştıracaklar çünkü. Zammı yaptıktan sonra Şubat gibi belki gelebilir. YTD. :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kişisel deneyimlerim, mümkün olan en kısa zamanda kodu kullanmayı öğütlemekte. bu ülkede, yarına bırakmak akıl karı değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle hocam. Ben şu 27-30 kasım yazısını gorunce hemen kodu alır almaz 27 kasımda sipariş verdim. Sonraya bıraksam ve kullanılamaz falan olsaydı üzülürdüm.
Bir de enflasyon gerçeği var. Alınan kod bekledikçe ufak ufak eriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çikolata indirimleri ay sonu mu olur yine geçen yıl pek bir indirim olmamıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tematik indirimler var.
https://www.migros.com.tr/yilbasi-cikolatalari-l-bbc0eee?sayfa=1&sirala=once-en-dusuk-fiyat
ama klasik tablet vs. görmedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Umut fakirin ekmeği single malt güzel bişey bulursam alırım 5 6 şişe geçen sene güzel bişey yapmadılar dedik fiyatı sabit tutmaları bile indirimmiş anlamadık
Bu senede aynısı geçerli değil mi? :)
Güncel fiyatlarla stoğum var zaten:) hafta sonu indirimlerinden almıştım ama Yolbaşı haftası daha güzel olurdu genelde
Haber verirsen sevinirim :) bende görürsem yazarım
Tamamdır :)
3 tane kod var 100₺ alt limit de 100₺
Yarın Migrosu kontrol edin derim, ilgili ürünlerin fiyatlarını bilmiyorum ama.
-
9-10 aralıkta migrosta 15li L boy yumurtalar 49,90 tl.
-
Metro sanırım ana katalog yapmayı bıraktı. 1 aydır katalog paylaşmıyorlar.
-
@SadistPenguen her 25 tlye 3 "at sepete" ürünü alınabiliyor diye biliyorum.
-
Hiçbir yerde yok liste ama 100luk Efe gold 740TL ,100 lük smirdof votka 640 di
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8-31 Aralık tarihleri arasında, Turkcell Uygulaması veya turkcell.com.tr üzerinden Platinum tekliflerimizle faturasızdan faturalıya ödeme tipi değişikliği yapan ve geçişi gerçekleşen bireysel aboneler yararlanabilir.
Kampanya Platinum paketlerinde geçerlidir. Geçişi tamamlanan aboneler hediye kodlarını Hediye Havuzu üzerinden anında alabilir. Hediye Havuzu'na Turkcell Uygulaması üzerinden ulaşılabilir.
Kampanyadan aboneliği aktif olan ilk 14.000 müşteri yararlanabilir. Aboneliği aktif olan ilk 14.000 kişi 100 TL'lik Migros hediye çeki kazanacaktır.
Kampanya kapsamında 100 TL değerindeki hediye çeki kazananlar hediye çeki kodlarını Hediye Havuzu üzerinden alabilecektir.
Dağıtılacak olan kodların kullanım koşulları bilgisi aşağıda yer almaktadır.
Migros (M-MM-MMM-5M-Mjet), Macroonline, Sanal Market, Migros Hemen, Macrocenter Mağazalarında yapacağınız tüm ürün (Altın ve Gsm alımı hariçtir) alışverişlerinizde geçerlidir.
1) Kodlar kişiye özel olarak tanımlanmıştır ve tek kullanımlıktır. Parçalanarak kullanılamaz.
2) Kodlar tarafınıza iletildiği andan itibaren, kullanıma açık durumdadır.
3) Dijital Alışveriş Kodlarını; Migros, 5M Migros, Macrocenter ve Migros Jet mağazalarında kasiyere beyan ederek ve Sanal Market ve Migros Hemen alışverişlerinizde sistem üzerinden kullanabilirsiniz.
4) Dijital alışveriş kodunuzu sanal markette kullanmayı tercih ederseniz, dijital kodun %80 kadar olan tutarı dijital kod ile ödeyebilirsiniz. Kalan %20’lik tutarı ise kartınız ile ödemeniz gerecektir. (Örneğin 200 TL’lik dijital kodu Sanal Markette kullanabilmeniz için minimum 240 TL civarında sipariş oluşturmanız gerekmektedir, kod tutarına sepet oluşturulmadır.)
5) Mağazada 200 TL’lik kod için 200 TL’lik harcama yapılabilir.
6) Mağaza alışverişlerinizde, bir alışverişte birden fazla Dijital Alışveriş Kodu'nu birleştirerek kullanabilirsiniz. Migros Sanal Market alışverişlerinizde alışveriş başına yalnızca bir adet Dijital Alışveriş Kodu kullanabilirsiniz.
7) Online mağazalardaki alışverişlerde 1 günde en fazla 10 ayrı Dijital Alışveriş Kodu (10 ayrı sipariş) kullanılabilmektedir.
8) Sağlıklı bir alışveriş deneyimi yaşamanız için Sanal Market alışverişlerinizi üye girişi yaparak uygulama üzerinden yapmanızı tavsiye ederiz.
9) Ürünün tam adı Migros-Moneypay Dijital Alışveriş Kodu’dur. Online mağazalarda yapılan işlemlerde ödeme adımında “Dijital Alışveriş Kodu” sekmesinden kod girişi yapılarak sipariş tamamlanabilmektedir. Kullanıcılar çek ekranlarından kod girişi denemeleri durumunda, geçersiz çek uyarısı alacaklardır.
10) Dijital Alışveriş Kodlarının kullanım süresi bulunmamaktadır.
www.turkcell.com.tr
Dijitalden Platinum ile Faturasızdan Faturalıya Gelene Migros Hediye Çeki!https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/hazir-karttan-faturaliya-gecis/dijitalden-platinum-ile-faturasizdan-faturaliya-gelene-migros-hediye-ceki
-
CarrefourSA yarın 12.12 kampanyası yapacakmış ama ne çıkar bilemem.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X