Şimdi Ara

KFC HAKKINDA ÇOK ÖNEMLİ !!! MSG VAR MI ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

Bende yediğim zaman bir bonazi icmis kafası ve bas agrisi yapiyor

bak bitane daha demek yanlız değilim

Orijinalden alıntı: Updateman

quote:

Orijinalden alıntı: The legacy of Kül Tigin

ünv hazırlanırken 3,5ay çalıştım ve her gün kfc'den yedim. şahsen öyle bir etki hissetmedim ve böyle bir tecrübe/iddia duymadım da. alerji olabilir veya plasebo

https://www.sikayetvar.com/kfc-ikidir-bas-agrisi-ve-bas-donmesi-yapiyor
    bende bu arkadaşın şikayetinde gördüm aynısı bende oluyor..

Birde kfcde çalıştın madem sana sorayım tam olarak hazırlama aşamaları nasıl ve dünden kalan bir ürün yahut gelen tavuklarda tarihi yaklaşmış tavuklar yada son günü olan ürünler oluyormuydu.Birde bir kaçtır hot wingsler kanlı geliyor fena şikayet ettim arayıp özür dilediler falan bu tavuklar damardan kandan arındırılmıyormu direk paketten soslanıp mı pişiriliyor biraz anlatırsan çok memnun olurum teşekkürler

Tedarikçi firmayı tam hatırlamıyorum yanlış bilgi verebilirim fakat restoran müdürünün inisiyatifine göre sipariş veriliyor, genellikle günlük ya da günaşırı tavuk sevkiyatı oluyor. Acılı olanlar ayrı normaller ayrı soslanıyor, son kullanma tarihi yazılıp soğuk odaya konuluyor. Pişirilirken de talebe bağlı anlık pişiriliyor, her ürünün ayrı son kullanma süreleri var. Yani piştikten sonra uzun süre asla bekletilmez. Hele kapanışta pişen ürünlerin hepsi sayım yapılarak atık kovasına atılır. Asla ertesi gün satılmaz. Kanlı gelme sebebi de ya unlamanın eksik yapılmasından, ya da normal pişme süresinden daha erken yağdan çıkartılmasından ötürüdür. 2 sebep de yoğunluktan oluyor genelde, şikayet ederseniz ve firma gerçekten haksızsa sizi memnun etmek için yeni ürün yollayabilirler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Updateman

quote:

ünv hazırlanırken 3,5ay çalıştım ve her gün kfc'den yedim. şahsen öyle bir etki hissetmedim ve böyle bir tecrübe/iddia duymadım da. alerji olabilir veya plasebo

https://www.sikayetvar.com/kfc-ikidir-bas-agrisi-ve-bas-donmesi-yapiyor
    bende bu arkadaşın şikayetinde gördüm aynısı bende oluyor..

Birde kfcde çalıştın madem sana sorayım tam olarak hazırlama aşamaları nasıl ve dünden kalan bir ürün yahut gelen tavuklarda tarihi yaklaşmış tavuklar yada son günü olan ürünler oluyormuydu.Birde bir kaçtır hot wingsler kanlı geliyor fena şikayet ettim arayıp özür dilediler falan bu tavuklar damardan kandan arındırılmıyormu direk paketten soslanıp mı pişiriliyor biraz anlatırsan çok memnun olurum teşekkürler

Tedarikçi firmayı tam hatırlamıyorum yanlış bilgi verebilirim fakat restoran müdürünün inisiyatifine göre sipariş veriliyor, genellikle günlük ya da günaşırı tavuk sevkiyatı oluyor. Acılı olanlar ayrı normaller ayrı soslanıyor, son kullanma tarihi yazılıp soğuk odaya konuluyor. Pişirilirken de talebe bağlı anlık pişiriliyor, her ürünün ayrı son kullanma süreleri var. Yani piştikten sonra uzun süre asla bekletilmez. Hele kapanışta pişen ürünlerin hepsi sayım yapılarak atık kovasına atılır. Asla ertesi gün satılmaz. Kanlı gelme sebebi de ya unlamanın eksik yapılmasından, ya da normal pişme süresinden daha erken yağdan çıkartılmasından ötürüdür. 2 sebep de yoğunluktan oluyor genelde, şikayet ederseniz ve firma gerçekten haksızsa sizi memnun etmek için yeni ürün yollayabilirler.

eyvallah saolasın

• Şaka mı yapıyosun tabi ki tüm fast foodlarda özellikle yabancı menşeiliyse MSG vardır. Bana bir şey olmadı diyen arkadaşlara söylüyorum bir madde herkeste aynı etkiyi göstermez. Şu videoya göz atmanı tavsiye ederim:https://www.youtube.com/watch?v=NE6y0AmihkU

Şahsen KFC'den hiç yemedim dürüstçe söylüyorum. Görüntüsü bile midemi bulandırıyor. Aşırı kuru ve tuzlu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosmic Love -- 28 Ocak 2017; 13:28:15 >

Orijinalden alıntı: Cosmic Love

Şaka mı yapıyosun tabi ki tüm fast foodlarda özellikle yabancı menşeiliyse MSG vardır. Bana bir şey olmadı diyen arkadaşlara söylüyorum bir madde herkeste aynı etkiyi göstermez. Şu videoya göz atmanı tavsiye ederim:https://www.youtube.com/watch?v=NE6y0AmihkU

Şahsen KFC'den hiç yemedim dürüstçe söylüyorum. Görüntüsü bile midemi bulandırıyor. Aşırı kuru ve tuzlu gibi.

Msg palm yağı derken en kral fastfood ve tatlar gidiyor geriye bizim yemeklerimiz kalıyor en temizi bizimkiler bu doğru en kralı urfa adana lahmacun sulu yemekler ama en basitinden ben bugun işlerim yoğunlugundan pc başından kalkamıyorum eve dönüşüm 11i bulacak mecburen yol üstü kfc urucam 5dkda but kovamı alıp devam edicem kebabcıya gidiyorsun denetim yok günlerdir beklemiş eti pişiriyor yarımsaat bekliorsun,cimri davranıyor,kıl çıkıyor,saç çıkıyor bizi mecbur ettiler fast fooda.Adam gibi mekana gitsen örnek saraylı döner,kadırgalı yine beklicen yine içeri oturcan herkes mal mal birbirne bakıyor yemeğin gelmesini bekle eleman bahşiş istesin bilmem ne porsiyon tavuk bile 20tl aşağı yok doymuyorsun.He şunu söylim kfc yedikten sonra baş dönmesi bonzai içmiş gibi olma türü şeyler hissediyorum ama ben gözümle net birşekilde msg girdiğini görmeyene kadar sanırım yicem

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.