Şimdi Ara

SATILDI ---- ZOTAC GTX970 AMP!OMEGA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
3
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Vatanbilgisayardan sıfır olarak aldığım ekran kartımı 1070e geçtiğim için satıyorum. Kutu içeriği tamdır. Garantisini zotac sitesinden 5yıla uzattım. Fatura tarihi 18.11.2014.. 3yıla yakın garantisi var. Toz filtreli kasada kullandım. kart takıldı ve hiç sökülmeden kullanıldı. Herhangi bir sıkıntısı yok. oc olarak sadece kendi programındaki hazır ayarlarda kullandım. Bu işlerden pek anlamadığım için fazla kurcalamadım açıkcası. Oc potansiyeli çok yüksek bir kart. Zotac kalitesi gerçekten çok iyi kullanan bilir zaten.

Kart obscurhomme nickli arkadaşa SATILDI. Hayırlı olsun, ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Lütfen ilanı kirletme amaclı yorumlar yapmayalım. Şurda bu fiyat burda bu fiyat gibi saçma işler hoş olmuyor. Alma niyeti olmayan arkadaşlar fiyat hakkında yorum yapmasın kartın piyasasını ve nerede nekadara satıldığını biliyorum. Bu tarzdaki fikir ve tavsiyelerinizi kendinize saklayın. Gerçekten almak isteyen arkadaş yorum yada pm atsın lütfen.
    Detaylı resimleri ekledim. Kartın kalitesi ortada. Kullanıcı arkadaşların kaçırmaması gereken bir kart gerçekten. Keşke aynısının 1070 modelini de yapsaymış zotac.

SATILDI ----  ZOTAC GTX970 AMP!OMEGA

SATILDI ----  ZOTAC GTX970 AMP!OMEGASATILDI ----  ZOTAC GTX970 AMP!OMEGA

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___CiHaN___ -- 10 Ocak 2017; 14:51:40 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Satılık Zotac 8800GT AMP!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.