Şimdi Ara

AMD A10 9600P Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
12.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PC sistem bilgilerim şu şekildedir;

AMD A10 9600P 2.4 GHz Turbo ile 3.3 GHz
    8 GB DDR4 Ram
    AMD Radeon R5 512MB Ekran Kartı Dahili
    AMD Radeon R8 M445DX 4GB Ekran Kartı Harici

Sorum şu; ben bu benchmarklardan falan pek anlamıyorum, işlemcim İntelin hangi işlemcisine denk geliyor?
    Örneğin, oyun satın alacağım zaman minimum sistem gereksinimlerinde İntelin ya da AMD'nin hangi işlemcisini görürsem "tamam benim sistem de bu oyunu çalıştırmaya yeterli" diye düşünmeliyim?

Bir de aynı işlemciye sahip arkadaşlar varsa yeni nesil oyunların hangilerini sorunsuz oynadıklarını söylerlerse sevinirim...

Şimdiden Teşekkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

AMD A10 9600P: Hız ve Verimlilik için Tasarlanmış

AMD A10 9600P işlemci, günlük bilgi işlem ihtiyaçlarınızı karşılamak için tasarlanmıştır. 2,40 GHz'e kadar hızlanan 4 çekirdekli ve 6 bilgi işlem çekirdekli AMD Radeon R5 grafik birimiyle donatılan bu işlemci, hızlı performans sunar.

AMD A10-9600P Radeon R5 10 Compute Cores 4C+6G 2.40 GHz işlemci, çoklu görev ve eğlence için idealdir. İster belgeler üzerinde çalışıyor olun ister video izliyor olun, bu işlemci sorunsuz ve gecikmesiz bir deneyim sağlar.

İşlemcinin entegre Radeon R5 grafik birimi, oyun oynamak ve video düzenlemek gibi grafik açısından yoğun görevleri hızlandırmanıza yardımcı olur. Bu grafik birimi, canlı ve sürükleyici görseller için yüksek kaliteli grafikler sunar.

AMD A10 9600P Radeon R5 10 Compute Cores 4C+6G işlemci, dizüstü bilgisayarlar ve masaüstü bilgisayarlar için mükemmel bir seçimdir. Hızlı performansı ve gelişmiş grafik özellikleriyle günlük bilgi işlem ihtiyaçlarınızı karşılar ve eğlence deneyiminizi geliştirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dostum oyun için olan işlemciler FX ve sonu 30p ile bitiyor. Senin aldığın enerji tasarrufu ve pil ömrü için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet aslında işim gereği aldım ama dediğim gibi oyun oynama kapasitesi de varsa öğrenmek istedim.

Mesela Metal Gear V ve Rise of the Tomb Raider sorunsuz çalışıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony J.

Evet aslında işim gereği aldım ama dediğim gibi oyun oynama kapasitesi de varsa öğrenmek istedim.

Mesela Metal Gear V ve Rise of the Tomb Raider sorunsuz çalışıyor...

Çözünürlük ve oyun ayarları ne durumda kaç fps alıyorsun ?
  • İşlemciden önce ondaki ekran kartını düşünmelisin. Yeni oyunları düşük ayarlarda oynatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

İşlemciden önce ondaki ekran kartını düşünmelisin. Yeni oyunları düşük ayarlarda oynatır.

Haklısın, işlemcim çok da kötü değil aslında. Hatta R8 ekran kartım da 4GB gayet yeterli fakat harici olduğu için sanırım devreye sokamıyorum. Öyle ki FIFA16'yı bile düşük ayarlarda oynayabiliyorum kasmadan, çünkü dahili R5 ekran kartını görüyor sürekli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

İşlemciden önce ondaki ekran kartını düşünmelisin. Yeni oyunları düşük ayarlarda oynatır.

net olarak bilmiyorum fakat Tomb Raider'da hafif kasmalar olabiliyor, MGSV ise gayet normal çalışıyor -ki zaten üst düzey grafiklere sahip olmasına rağmen çok sağlam sistem istemeyen bir oyun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD Ryzen 3 4300GE nasıldır?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • R8 M445DX denen kart içselleştirilmiş crossfire ve afr denen sistem senin dahili r5 ekran kartın ile Radeon R7 M440 crossfire yapılmış hali demek.

Oyunlarda her oyuna has crossfire dx11 profilleri olması gerekiyor.Tam yararlanabilmek için incelemede işlenmiş.

http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-R8-M445DX-Dual-Graphics-Benchmarks-and-Specs.169457.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 19 Eylül 2016; 17:33:04 >
  • amd ve düşük güç tüketimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

amd ve düşük güç tüketimi

dediğim gibi pek anlamıyorum bu benchmark işlerinden. Gençliğimde tüm teknik bilgileri yalayıp yutmuştum ama teknoloji ilerledi, benim kafa geriledi =)
    son çıkan oyunlar sayfanın en alt kısmında yazıyor ve düşük ayarlarda alacağım fps sayısına bakmam gerek sanırım. 30 fps ile bir oyun normal standartlarda oynanabilir diye düşünüyorum...
  • Eğer benim yazdığım yazıya gülüyorsan adamların amaçını yazdım. Dalga geçilcek birşey göremiyorum ?
  • Bu laptopun bios ayarlarını merak ediyorum doğrusu

• gta 5 high-very high arasi, h1z1 medium-hihh arasi, the crew medium da rahat oynaniyor(nline oldugu icin rahat ayarda ounamak lazim h1z1 ve crew i) ayrica bugun asassins creed rouge u deneyecegim onuda rahatca acacaktir.

Buyuk ihtimalle bilgisayariniz benim ki gibi HP BA010NT W7T00EA modeli, ekran karti driverini guncellemeniz gerekiyor, amd sitesinden otomatik yapan yazilimla sorunsuzca halledebilirsiniz. Ekran karti r8 değil r7 m340&quot;değerler yine ayni). Ayrica touchpadi nasil kapatacagimi soyler misiniz eski bilgisayarim asustu bunda bulamadim tusunu

R7 gerektiginde otomatik devreye giriyor, fan sesini duymaya basladiginizda calisiyor demektir :d, apu kullanimi icin radeon ayarlarindan varsa oyunun kendi ayarini yoksa afr veya 1x1 secmelisiniz, eger sadece r7 yi kullanip r5 i iptal etmek istersenizde crossfire modunu devre disi seçmelisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claymothious -- 8 Kasım 2016; 18:11:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: claymothious

gta 5 high-very high arasi, h1z1 medium-hihh arasi, the crew medium da rahat oynaniyor(nline oldugu icin rahat ayarda ounamak lazim h1z1 ve crew i) ayrica bugun asassins creed rouge u deneyecegim onuda rahatca acacaktir.

Buyuk ihtimalle bilgisayariniz benim ki gibi HP BA010NT W7T00EA modeli, ekran karti driverini guncellemeniz gerekiyor, amd sitesinden otomatik yapan yazilimla sorunsuzca halledebilirsiniz. Ekran karti r8 değil r7 m340"değerler yine ayni). Ayrica touchpadi nasil kapatacagimi soyler misiniz eski bilgisayarim asustu bunda bulamadim tusunu

R7 gerektiginde otomatik devreye giriyor, fan sesini duymaya basladiginizda calisiyor demektir :d, apu kullanimi icin radeon ayarlarindan varsa oyunun kendi ayarini yoksa afr veya 1x1 secmelisiniz, eger sadece r7 yi kullanip r5 i iptal etmek istersenizde crossfire modunu devre disi seçmelisiniz

Oyunlardaki fps'yi söyleyebilir misiniz özellikle gta 5'te

• ölçmedim fakat gözü yormuyor yani onu söyleyebilirim akici bir sekilde oynaniyor

• HP pavilion ba010nt yi bende aldım. Dota 2 oynuyorum sürekli. en yüksek görüntü ayarlarında fps 25-40 arası değişiyor bana yetiyor.
    Turbo boost ile işlemci 3.3 ghz e çıktığı yalan.
    touchpad i kapatmayı bilmiyom gerekmedi.
    dahili ve harici 2 ekran kartı var herhangi bir güncelleştirme yapmadım fakat radeon ayarlarından bazı görüntü ayarlamalar yapılabiliyor oyunlar üzerine.
    ASUS K55 serisini arıyordum oyunlar için kalmamış, bende bunu aldım. 1900 liraya değiyor.
  • i3 7.nesil sonu u ile bitenlere denk geliyor.
  • claymothious kullanıcısına yanıt
    Bende bu bilgisayari yani Hpba010nt almak istiyorum sizce nasil almalimim bana Gta 5i orya ayarda euro truck 2yi hıksekte oynatsa yeterlidir...

• ben aldım memnunum
    vatandan. fare fln vs. ile 1950 ye.
    ısınma olayı var. dota 2 en yüksek ayarlarda 25-40 fps veriyor.
    arada bir oyundan çıkmak gerekiyor soğuması için. her alanda iş görür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.