quote:Orijinalden alıntı: ***Hip-qoH***ya ben botu yaptıma am açılmıyooooAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ***Hip-qoH*** ya ben botu yaptıma am açılmıyoooo ben denemedim sadece indirip taradım...
quote:Orijinalden alıntı: Muka01quote:Orjinalden alıntı: ***Hip-qoH*** ya ben botu yaptıma am açılmıyoooo ben denemedim sadece indirip taradım...Alıntıları Göster o zmn bi dene sen yapabilcekmisin
quote:Orijinalden alıntı: ***Hip-qoH***o zmn bi dene sen yapabilcekmisin Alıntıları Göster yav arkadaşlar yeni kelimeleri nasıl giriyorsunuz? yapamadım bir türlü?
quote:Orijinalden alıntı: trexmilenniumyav arkadaşlar yeni kelimeleri nasıl giriyorsunuz? yapamadım bir türlü?Alıntıları Göster saydanın başındaki resime bak orda lasılmayn bölümünden yazılmamış yere tıkla açılır açılmazsa ben anlatamadım demektir...
quote:Orijinalden alıntı: Muka01saydanın başındaki resime bak orda lasılmayn bölümünden yazılmamış yere tıkla açılır açılmazsa ben anlatamadım demektir...Alıntıları Göster sağolasın bilader
quote:Orijinalden alıntı: GDEEN75sağolasın biladerAlıntıları Göster ya ben iç bişi yapamadım yinede güzel paylaşım sağolasın eka01
quote:Orijinalden alıntı: ***Hip-qoH***ya ben iç bişi yapamadım yinede güzel paylaşım sağolasın eka01Alıntıları Göster tşkler bilgi içinde bu ne yha bişi anlayan vvarmı aranızda?:D
quote:Orijinalden alıntı: DevastationMsn Team Yazısı KAldırısan Memnun olurum Alıntıları Göster tamamdır...
quote:Orijinalden alıntı: Muka01tamamdır...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Eka01 tamamdır...
quote:Orijinalden alıntı: Devastationquote:Orjinalden alıntı: Eka01 tamamdır... Alıntıları Göster emege saygı
quote:Orijinalden alıntı: ***Hip-qoH***bi şeye yaramadı yapamadımAlıntıları Göster çok işime yarıcak çok saol
quote:Orijinalden alıntı: PeçitoSağoL !Alıntıları Göster dediğin gibi emeğe saygı. bu kadar çalışıp bizler için bi şeyler yaptığınız için çok teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: ozdemir_dediğin gibi emeğe saygı. bu kadar çalışıp bizler için bi şeyler yaptığınız için çok teşekkürlerAlıntıları Göster eyw
quote:Orijinalden alıntı: cezaoguz07çok işime yarıcak çok saolAlıntıları Göster saol dostum cok güzel bir paylasım..