Şimdi Ara

Bir sizofrenin cizdigi resim, BU RESİMDE NE ANLATİLMAYA ÇALIŞILMİS? [SSLİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam tutsak olduğunu özgür olmadığını ve huzur aradığını belli etmiş. Çelik kapıyı çalan Adamın yalnızlığını bozmasını istemiyor ve bundan Çelik kapı çizmiş yani yalnızlığa alışkın biri ve bundan mutlu. Sanırım huzurluda tek istediği yalnızlık altlarda kavga eden 2 kafa var sanırım yalnızlık için savaştığını gösteriyor. Ve g harfi gidin demek gibi yani Adamı yalnız bırakın kardeşim. Böyle Mutlu işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayhoşt

Kabaran bişeyler var

Alıntıları Göster
    resim çok iyi lan, farklı ruh hallerinde yaşadıgı hayal gücünü yansıtmış bence ama tüm döngüde hep karamsarlık sonucuna ulaşmış
    usteki hücredeki karakterin kurdugu hayal dünyası bitişinde yine karamsarlıga çıkmış ordaki her sembol bir karekter ve o karektere ait birer hayal
    barındırıyor olabilir bu karakterlerle hayal dünyasında yaşattıgı hayatdan sıkılırsa farklı bir karektere geçmiş bu döngüde nekadar karekter yaratsada
    sonunda hep sıkılmış ve yine karamsarlıga çıkmış sonuç bir şizofren yarattıgı karekter ne kadar detaylıysa okadar haz duyar o hayalden (örnegin ünlü bir futbolcu oldugunu hayal etme) oynadıgı rakip taraftarın gendisine ettigi tezahurat attıgı golden sonra yapacagı sevinç vs vs gibi tüm detaylarına kadar kurgular ve yaşar kafasında
    bu resimde de gizli hayal dünyasını anlatmıştır ressam

@OCA

• quote:

Orijinalden alıntı: OCA

Gizlice çektim bu arada

niye gizlice cekiyorsun sizofren midir nedir ya
  • Icinde sari olan butun renkler guzeldir.
  • illüminatici arkadaşlar okla gösterdiğim yere bakın ve sakın 10 saniyeden fazla bakmayın beyninizi ele geçiriyor bu foto

Bir sizofrenin cizdigi resim, BU RESİMDE NE ANLATİLMAYA ÇALIŞILMİS? [SSLİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escapefromlove -- 17 Temmuz 2016; 1:46:07 >
  • Bence Beşiktaşlı

• quote:

Orijinalden alıntı: The EveryMan

Nerden biliyon sen Allah mısın?

Çizgiyi aşma.

“Üç kişiden sorumluluk kaldırılmıştır: Aklı olmayan deliden, uyanıncaya kadar uyuyan kimseden ve ergenlik çağına ulaşıncaya kadar çocuktan.” (Ebû Dâvud, Hudûd, 16; Tirmizî, Hudûd,2)

• Bencw resmi bi yerlere gönderin yeteneği harcanmasın

• Adının baş harfini yazmış

G

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyildirayy -- 17 Temmuz 2016; 1:53:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsuda

Adam güzel çizmiş sonra demiş ki "Ulan buna derin anlam yüklenebilir, bayağı güzel olur". Sonra ben şizofrenim diye uydurup hadi buna anlam yükleyin demiş.

Saol hocam repini verdim yararlı konu +rep

• quote:

Orijinalden alıntı: Diego Ribas Da Cunha

quote:

Orijinalden alıntı: Tsuda

Adam güzel çizmiş sonra demiş ki "Ulan buna derin anlam yüklenebilir, bayağı güzel olur". Sonra ben şizofrenim diye uydurup hadi buna anlam yükleyin demiş.

Saol hocam repini verdim yararlı konu +rep

Alıntıları Göster
    harbiden çok güzel çizmiş yalnız.

• Einstein ne demis butun zeki insanlar sizofrenlerden cikmis isterseniz arastirin

• soldierrrr kullanıcısına yanıt
    Internet üzerinde yazılan çoğu sözü Einstein'a yıkıyorlar. Bakmak lazım bi köküne.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maksim Gorki

Internet üzerinde yazılan çoğu sözü Einstein'a yıkıyorlar. Bakmak lazım bi köküne.

Yok kardesim cogu zeki insanlarin sizofreni hastaligi var istersen arastir hatta nobel odullu matematikci john nash bile 45 yasinda sizofrenin hastaligi ile mucadele etmistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldierrrr -- 17 Temmuz 2016; 3:18:03 >
  • Aklindan gecenleri cizmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • soldierrrr kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç bir insanmış, baktım da biraz.

• şizofren mizofren yetenekliymiş kerata
  • Gay'in G'si var. Kıbrıs haritası var, kıbrısın %40'ı eşcinsel. Ayrıca geylik semolleri var altlarda. Şifozren arkadaşın bence gay, mötü kolla her ihtimale karşı

• Yoksa Akıl Oyunları nı izlemedin mi?

• John Nash'ın hayatından esinlenerek yapılmış. Fakat izlemedim maalesef.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.