Şimdi Ara

365. Dönem [Kasım 2016] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.591
Cevap
88
Favori
395.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şubemi aradım, tc kimlik bilgimi giren memur Eğirdir dağ komando okulu-yedek subay olduğumu söyledi. Hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenes -- 21 Ekim 2016; 13:45:54 >
  • Az önce Bursa/Osmangazi askerlik şubesini aradım.Kısa dönem askerlerin nereye çıktığını öğrenebilir miyim dedim.Açıklandı dedi ama baktım hala açıklanmamış.Kadın resmen başından savdı beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acemilik Antalya

usta birliğimi Ankarada Etimesgut da 4. Ana Bakım Merkezinde yaptım 354KD olarak. Oralara giden olursa bilgilendirebilirim..

Bide ben bilgisayardan e devletden bakıyodum orda açıklanmamış olarak gözüküyordu ama cep telefonundan e devlete girdiğimde görmüştüm. Orda daha çabuk açıklanmıştı haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzblyp -- 21 Ekim 2016; 13:38:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

arkadaşlar renkli ekranlı dokunmatik olmayan kamerası olmayan telefon götürsek sıkıntı olur mu?

kamerası, radyosu, ses kaydetme özelliği ve interneti olmayan herhangi bir telefon ve askercell götürebilirsin. bu kanuni hakkımız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvothe6 -- 21 Ekim 2016; 13:39:57 >
  • bursa şubeyi arayan arkadaş 2208315 i mi aradın
  • Samsun sahra sıhhiye, Eczacı yedek subay. Allah yolunuzu açık etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferber

Az önce Bursa/Osmangazi askerlik şubesini aradım.Kısa dönem askerlerin nereye çıktığını öğrenebilir miyim dedim.Açıklandı dedi ama baktım hala açıklanmamış.Kadın resmen başından savdı beni

Benimde orası kardeşim.ama aramamakta istemiyorum.

• Arkadaşlar şimdi aradım şubemi

İskenderun merkez denizci acemilikte usta birliğide aynı Aralık ayında gidiyorum. Hayırlısı olsun Kütük Kilis
  • aramayacigim ulan simdi hic memurun nazini cekemem.e devlet acıkalasana insafsiz

• hay bunların açıklayacağı sisteme tüküreyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhaf69

var kardeşim

oradan da muhtemelen kıbrıs'a gidersin şimdididen bol şanslar
  • Ankara Yenimahalle askerlik şubesini aradım, açıklandı sistemde sıkıntı var dediler. Bende buradan giremiyorum sisteme dedi. Telefondaki adam. F5 e devam arkadaşlar.
  • Yok abi saat 2 oldu patladik bugün

• Yav arıyorum şubeyi hep meşgul.
  • ankara polatlı acemi

• lolhesapsat L kullanıcısına yanıt
    Bende o numarayı aradım acelen ne yerin yurdun belli öğlenden sonra bak dedi
  • 360.Dönem Asteğmen olarak sizler hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar.
  • Devreler edevlete girip ikide bir kontrol eden var değil mi
    Ben inadına girmeyip sizlerden haber bekliyorumda

• nerden bakıyoruz arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfaykan

Arkadaşlar şimdi aradım şubemi

İskenderun merkez denizci acemilikte usta birliğide aynı Aralık ayında gidiyorum. Hayırlısı olsun Kütük Kilis

Usta birligin orada belli olacak, denizcilerde usta birligi iskenderun diye gecer ilk basta, orada siniflandirilacak ve usta birligine sevk edileceksiniz

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.