Bildirim
ACİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL YARDIMMMMMMM!!!!!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Biryerden yazılımını bul cd si falan yoqmu ? olmadı denetim masasında yazıcılar ve diğer donanım war oradan oyun kumandaları bölümünü bi kurcala.
_____________________________ Eşeğe eşek dersin eşek bile utanır,insana eşek dersin şaka diye sırıtır... -
ya ıkıtane konu acmısın da neyse
sen o kespırı at cope_____________________________ Amd Forever!! -
Casper pek tavsiye edilmez ama almışın genede. Üstelik almışın ve kurulum cd side çıkmamış ilginç. _____________________________ -
casperı at çöpe gitsin arkadaşlar haklı nerden buldun onu yaa
_____________________________ Eşeğe eşek dersin eşek bile utanır,insana eşek dersin şaka diye sırıtır... -
Adam para wermiş alış sorun çıkmış soru soruyor werdiiniz cewaplara bakın AT ÇÖPE.Oldu başka?
Arkadaşım sen onu aldıın yere bi sor bunların içinde cd çıkıomu die bundan çıkmadı de.Eğer çıkmıosa tak çalıştır bişeydir o.Bide yukarda bi arkadaşın dediği gibi denetim masasını kurcala.Eğer taktığında bilgisayar görmüyorsa ozmn usb girişinde bi sorun olabilir.İşte böle sorunlar uzar gider sen bi sor aldıın yere bide içinden kurulum falan die bi katapcıktamı çıkmadı?En iisi sen bu casperi çöpe at

_____________________________ Eski Nick: EnergY-VorteX!!!APO_PANTOS_KAKO_DAIMONOS!!!+_B.C. Rich Warbeast Std (SWBSTO) + Ibanez Tbx15R_+
-
cd si felan yokmu _____________________________ -
yazık valla caspera ödenen paraya
bana verseydin
_____________________________ ''To Be A Rock And Not To Roll''
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler