Şimdi Ara

Web hosting önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar site alicamda hangi firmadan alacagima tam olarak karar veremedim. GoDaddy den almayi dusunuyorum ama sizlerinde fikirlerinizi almak istiyorum. 2. Plan olarak yöncü var kafamda. Cok pahali olmasini istemiyorum. Daha önce kullananlar, bilenler, önerileri olanlar filan varsa bu konu hakkinda düsüncelerini sunabilirlermi lutfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TroubleMakerZ -- 5 Mayıs 2016; 17:21:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadslar hicbir fikri olan yokmu bu konuda?

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: TroubleMakerZ

Arkadaşlar site alicamda hangi firmadan alacagima tam olarak karar veremedim. GoDaddy den almayi dusunuyorum ama sizlerinde fikirlerinizi almak istiyorum. 2. Plan olarak yöncü var kafamda. Cok pahali olmasini istemiyorum. Daha önce kullananlar, bilenler, önerileri olanlar filan varsa bu konu hakkinda düsüncelerini sunabilirlermi lutfen..

Merhabalar;

Fikir olması açısından biziim hizmetlerimize de göz atmanızı önermekteyiz. 4. yaşımıza özel Limitsiz Hosting hizmeti alan adı hediyesiyle birlikte yıllık yalnızca 39.90 TL.

Web sitemizi incelemenizi önermekteyiz, sorularınız için iletişime geçebilirsiniz,

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• quote:

Orijinalden alıntı: TroubleMakerZ

Arkadaşlar site alicamda hangi firmadan alacagima tam olarak karar veremedim. GoDaddy den almayi dusunuyorum ama sizlerinde fikirlerinizi almak istiyorum. 2. Plan olarak yöncü var kafamda. Cok pahali olmasini istemiyorum. Daha önce kullananlar, bilenler, önerileri olanlar filan varsa bu konu hakkinda düsüncelerini sunabilirlermi lutfen..

Merhabawww.hosttr.in Adresinden 10 TL Limitsiz Hosting Alabilirsiniz
  • Arkadaşlar ben size godaddy nasildir diye sordum. Siz gelmişsiniz bana başka yerlerin tanitimini yapmişsiniz. Bu yuzden hala bekledigim cevabi alamadim.
  • Yerli bir firma ile çalışmanızı tavsiye ederim. Yabancı firmalar ve çok büyük firmalar'da destek konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TroubleMakerZ T kullanıcısına yanıt
    Godaddy cok iyi ben diyim ucuz ve kaliteli her zamanda destek alabilirsin

• merhaba. benim de bir sorum var : tek bir domainle , birbirinden alakasız 2 site açılabilir mi ? yoksa 2 ayrı domain mi almak gerekir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.