Bulmuşsun 0.23 mbps gibi galakside hiç bir operatörün sunamadigi hızı kalkmış bir de laf ediyorsun. Namkör seni 😁 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (983. sayfa)

-
-
Tüm Türkiye'nin elektriği gitmiş, jeneratörler devreye girmiş. Bakalım jeneratör de biterse galaksinin muhtişim operatörü ne yapacak, artık mors alfabesi ile iletişim kurabiliriz ya da dumanla filan, ben odun toplamaya başlayayım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telekom kullaniyorsan alternatif iletisim yollarını bir köşede hazir tutman gerekli :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Benim bulunduğum bölgede tam tersi. Turkcell kullanıcıları alternatif iletişim kanallarını yedekte tutması gerekiyor bulunduğum bölgede turkcellin çekmediği yerler mevcut demek istediğim her operatörün bölgeye göre üstünlükleri var
Sabah bizim burda da gitti. TT ve Vodafone beraber pert oldu, zaten kötülerdi iyice dibe vurdular. Bende vurdum kafayı yattım.
Hadi gözün aydın hocam :) Ben çift hat kullandığım için her yerde ikisini de test etme imkanım oluyor o yüzden ana hattımı Telekoma hic bir zaman taşımam. Konuya da ekliyorum işte hiz testlerini daha bir kere Turkcell den daha hızlı olduğunu görmedim.
Benim zaten ana hattım değil hocam. Turkcell hattımdaki cihazımı pek kullanmıyorum.
Benim zaten ana hattım değil hocam. Turkcell hattımdaki cihazımı pek kullanmıyorum.
Bende öyle yaptım, nöbetteydim, bir baktım elektrikler gitti, sonra nöbeti bıraktım oyalandım biraz sonra geldi elektrik, 2-3 saat kestirdim.
-
-
İnternette takılırken herhangi bir sorun yaşamıyorsanız ordaki hızlara takılmayın derim.
-
İşte sürekli değişken olduğu için sinir bozucu olabiliyor. Bir video sorunsuzken diğerinde donuyor..
-
-
-
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X