Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (506. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü,
4 Mobil

Giriş
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Yaklaşımınız kısmen doğru olsada bir yaklaşım sadece, mesafe ve kişi sayısı kullanım ve yayın bandı da önemli ama superbox her koşulda çalışacaktır
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Iphone 5 ile o hızı nasıl görebildiniz merak ettim biz yeni cihazlar ile zor görüyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam işte bende anlayamadim.380 MS çıktı.Xaten telefon LTE-A desteklemiyor, LTE destekliyor.Acaba normal pingde ve 4.5Gda 200 un ustunde görür mıyım? Sağolun
Hocam işte orada mesafe yazıyor tam apartmana göre ayarladım.200 un ustunde görsem yeter.
E devlette herkese sallamasyon birsey yazıyor pek gerçekçi değil ama, benim yakınımda baz yok ama 250 m gibi birsey çıkıyordu adresime
hocam peki ustte soyledigim gibi 380 ms de iphone 5 da 40 down 20 up aldiysam telefon ve superbixda sizce 200 i gecer mi?
2600 MHz bağlanırsa olabilir
Bolgenin yogunluguna falan bagli diyorsunuz yani. Cok sagolun hocam.Iyi yillae :) Carsamba gelirler galiba
Bekliyorum bakalım carsamban inşallah göreceğiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X