Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (429. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
-
-
-
-
Sizden çok şey öğrendim, öğrenmeye devam ediyorum.
Yeni evinizde mutlu ve huzurlu bir hayat sürmeniz dileğiyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. İnşallah. -
cat4 frekans birleştiriyor mu ? -
Aynı frekanstaki iki tane 10 MHz bant genişliğinde taşıyıcıyı birleştirebiliyor sadece. Mesela 800 MHz bandında iki adet 2x10 MHz taşıyıcıyı birleştirebiliyor. Ancak ülkemizde bu şekilde bir birleştirme yapılabilecek bir kombinasyon kullanmıyor operatörlerimiz. Turkcell sadece 1800 MHz'de 2x20 MHZ + 2x10 MHz birleştirme yapıyor. 5 MHz düzeyinde falan birleştirme durumunu bilmiyorum ama zaten operatörlerimiz onu da kullanmıyor bildiğim kadarıyla. -
-
-
-
-
-
-
Telekom Türkcell gibi övünmüyor en azından en hızlı biziz şebekemize güveniyoruz demiyor
Telekom nasıl övünmüyor fiberle diyor fiberliyoruz diyor ev interneti kullanananlara sor bakalımquote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
Telekom Türkcell gibi övünmüyor en azından en hızlı biziz şebekemize güveniyoruz demiyor
Evde vdsl var direk fiber veremiyor ki
Yatırım yapmaya çekiniyorlar
o başka bu başka mobil hızdan bahsediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X