TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1379. sayfa)

-
-
Limit aşılınca gateway santralde hatta gönderilen veri sınırlanıyor gibi.
-
-
Limit aşma yok ki örnek
100gb hakkında olsa kalan haklar 900 mb altına düşünce oluyor .
bittiğinde aşırı kullanım olmasın diye . Yeni kullanım hakkına geçer geçmez hız direk artıyor.
-
Son zamanlarda Türk Telekom ile Ankara'nın birçok yerinde 3G bağlantı kuramıyorum sanırım 3G ağlarını yavaş yavaş kapatıyorlar. Direkt 2G ye geçiyor 3G ye alınca
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendileri 1 GB limit tanımlamış işte. 1 GB altına inince düşürüyor hızı. Kota takibini iyi yapamadıklarından azaldığında aşım yapma olasılığını azaltmak için hızı düşürüyor falan olabilirler. 1 GB paket kullananlarda da hız aynı mı acaba? :D Ya da kotası azalıp yükseltmeyen fakirlere karşı bir davranış mı? :D
-
Aşımsız Tarife de yapıyor .
Faturasızda 40 Gb internetim vardı 400 üzeri hız alıyordum .
Faturalı 1gb lık tarifeye geçtim Hız testinde 300 ü görüp düştü hemen Bitene kadar yavaş .
Aşım olan tarifelerde yapmıyor .
Sonra da istasyon patladı .Band 20 ile 3G gitti hala birşey yapmıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Upload da hız istiyorsanız Telefon Band 3 20mhz a e bağlı olacak
diğer bandlarda upload yavaş oluyor
-
-
Vodafone,evet biliyorum ama kaç defa yazdım odun bunlar
O zaman belki istasyondaki antenleri değiştirip düşük frekans antenlerini tamamen iptal ettiler. Hani belki L800/U900 verecek anten yok istasyonda. Çevrede başka istasyonlarda var mı böyle bir şey? N700 verebilecek bir anten falan mı taktılar acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 19 Mart 2025; 6:10:39 > -
-
-
-
Çok iyi hız Vodafone için. Konum neresi acaba
Kocaeli/Başiskele. Son 6-7 aydır hızlar çok iyi, en yoğun saatlerde bile 200 Mbps alabiliyorum. Eskiden akşamları download 5-10 Mbps'ye kadar düşüyordu.
Büyük ihtimalle istasyonu fiberlediler. 5g gelmeye yakın Ankara'nın her yerinde fiber çalışması görüyorum bende. Güzel gelismeler bunlar
Hangi Şehirdesiniz?
-
Orada şart zaten
Yazın geliyoz zaten oraya 15 ilk 2100 MHz görmemiştim ben
Bu sene bakarız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X