Şimdi Ara

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.075
Cevap
109
Favori
865.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

Orijinalden alıntı: mrtgfb

Volte gelmiş hayırlı olsun
    Bu mesaja eklenen görseller:

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

Ayyıldız'ın üstündeki ikonlar göz,diş gibi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Befega19

Herhalde bilmiyorum ki ben 10Mbit'i geçemedim yine Ankara'da ama bu arkadaşın şehir neresi onu bilmiyorum. Sordum cevap gelince mesajı editlerim.
    gaziantep'te deneyen varmı arkadaşlar?
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Yükleme hızı hocam. Örnek olarak youtube ye video yükleyeceksin hızın ne kadar yukarıdaysa o kadar iyi. Hem neden gülmüşler onu da anlayamadım. Bilmemek ayıp değil ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    6 plus

vodafone

45/22 olarak test ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Speedtest te result bölümünde sonucun üstüne basarsanız ne kadar veri harcandığını yazıyor

• İPhone 6 kullanıcısıyım telefon lte de 3 tık cekerken 29 mbit aldım,pek Bi fark göremedim şahsen
    Yer Küçükçekmece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Yok öyle bir şey yanlış bilgi vermeyin zaten 4g'nin çıkışından yıllar sonra geçtiğimiz için lte advanced denen ve 4g'nin altyapısıyla aynı olan ancak bir gelişmiş versiyonuna geçecektik(sizin uzunun 5g'ye geçelim çıkışından sonra adı 4.5g olan teknoloji)Rte'nin söylemi sadece isim değişikliğine sebep oldu. O da bir kandırmaca. 4.5G diye bir şey yok. 4G yani Long Term Evolution(LTE) ve aynı altyapının yıllar içinde gelişmesinin sonucu olan LTE ADVANCE VAR. Biz de en başından beri lte advance olan gelişmiş versiyona geçecektik zaten çok geç kaldığımız için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler evdeki internet hızlanacak mı 4.5G ile beraber

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3G ve 4G farkı Ankara Esenboğa havalimanı- Vodafone
    3G daha hızlı

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIMTÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

• quote:

Orijinalden alıntı: GencKasif

quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Sınırsız PTTCELL'in gözünü seveyim

15lik tarifeyi mi kullanıyorsunuz? 300 mb tan sonraki yavaş hızda 4,5g sonrası hızlanma var mı?

Eski kullanıcıyım 16,5 TL ödüyorum. 128 kbps den yukarı çıkmıyor. Daha 4gyi denemedim.

• hackernofear1 H kullanıcısına yanıt
    Demek net o kadar hızlı ki çok yere girip çıktın farkına varamadım kardeş. Programın harcayacağı boyut 90 mb civarıdır. Şunu telefona yükle ve KB tına kadar ölç istersen
    play.google.com
    Bytes Insight - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.bytesinsight

Hangi program ne kadar harcamış baytına kadar gösteriyor.

• H olduğunda 5 çizgi, en kötü 4
    4G olunca en iyi 3 gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Befega19

Herhalde bilmiyorum ki ben 10Mbit'i geçemedim yine Ankara'da ama bu arkadaşın şehir neresi onu bilmiyorum. Sordum cevap gelince mesajı editlerim.
    az önce bir şey farkettim telefon 4g iken data yı başka bir pc veya tel ile paylaşınca 4g gidiyor-3g çıkıyor otomatik oalrak ve seçeneklerde lte yok oluyo veri pylşımı aktifken. telefon lg g3 e biz bu hızı sadece telefonda mı kullanıcaz çok saçma ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Zonguldakta turkcell 3g bazen 2mbit bazen 5mbit. Zonguldak'a 4g gelir mi bilmem gelse bile max 5mbit. Vodafone hic denemedim zonguldakta. Belki vodafone iyidir. Ben olsam bende takmam zonguldak
    herşeyde ve her konuda oldugu gibi 4,5g konusundada kırıkkalede suanda bi gelişme yok :)
    zaten kablolu yani telekom altyapısıda berbat
    kırıkkale genelınde kımse ınternetı doğru duzgun kullanamıyor kaldıki 4.5 kullanalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8CA3A7969

quote:

Orijinalden alıntı: GencKasif

quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Sınırsız PTTCELL'in gözünü seveyim

15lik tarifeyi mi kullanıyorsunuz? 300 mb tan sonraki yavaş hızda 4,5g sonrası hızlanma var mı?

Eski kullanıcıyım 16,5 TL ödüyorum. 128 kbps den yukarı çıkmıyor. Daha 4gyi denemedim.

Alıntıları Göster
    3 kere hız testi yaptım speedtest ile 198mb gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: sgs2

Yok öyle bir şey yanlış bilgi vermeyin zaten 4g'nin çıkışından yıllar sonra geçtiğimiz için lte advanced denen ve 4g'nin altyapısıyla aynı olan ancak bir gelişmiş versiyonuna geçecektik(sizin uzunun 5g'ye geçelim çıkışından sonra adı 4.5g olan teknoloji)Rte'nin söylemi sadece isim değişikliğine sebep oldu. O da bir kandırmaca. 4.5G diye bir şey yok. 4G yani Long Term Evolution(LTE) ve aynı altyapının yıllar içinde gelişmesinin sonucu olan LTE ADVANCE VAR. Biz de en başından beri lte advance olan gelişmiş versiyona geçecektik zaten çok geç kaldığımız için

Lte olayını biliyorum Rte çıkış yapmasaydı 3 4sene sürerdi o çıkış yapınca 1yıla düşürdüler.

Madem Lte geçen sene vardı niye geçen sene süre uzadı az mantıklı ol.Operatörler hatırlansın diye...........

• @Şehmistan 4.5G diye birşey yok öncelikle şunu bir belirteyim. 4.5G dediğiniz şey 4G LTe-A teknolojisidir (illaki yazılmıştır tekrar hatırlatayım dedim) teorik olarak 300 Mbit hızı vardır. dünya bu teknolojiyi 2009'da test edip 2011'de kullanmaya başladı. SS'lerden 100mbps'yi geçen veya yaklaşanları nadir görüyoruz bu da operatörlerin ne kadar kullanıcıyı düşündüklerini göstermekte. hadi 300'ü geçtim, normalde 100 Mbit olan 4G hızına yaklaşan dahi az. çoğu fotograf 20-60 mbps aralığında @Şehmistan bu zaten o şekilde olacaktı. 5 sene evvel de bu şekilde olabilirdi.

birde bu kotalı muhabbetlerle istenirse 10G ye geçilsin bir anlam ifade etmiyor. 2G Edge+'ın 384 kbps internet hızı var x bir operatör sınırsız olarak onu versin mobilde herkes için yeter düşünüyorum. Devletin kotaya ve fiyatlamaya bir çözüm bulması gerekli. Mobilde internet hızını 3 gün öncesine kadar kaç kişi önemsiyordu bir anda nasıl derdimiz bu oldu merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: UltimazeManny

Beyler evdeki internet hızlanacak mı 4.5G ile beraber

bkz. zeki müren de bizi görecek mi
  • UltimazeManny U kullanıcısına yanıt

Mobil operatörler geçti kardeşim 4g ye. Alt yapı ise 4g gibi şeylere geçmez. Bunlar mobil içindir. Kablularda fiber var. Onlarda bulunan yeri göre 100 200 mb destekliyor...

• Turk telekom samsun

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIMTÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.