Şimdi Ara

Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.992
Cevap
51
Favori
122.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5-6 farklı konudaki görselleri inceledim o tarafta şimdilik sorun yok.

Sürüm son güncellenen 3.0.3
    Önbelleği ve verileri temizleyip uygulamayı tekrar yükledim video sorunu devam ediyor.
    Şaşırtıcı bir şekilde sorun şu:

Bu konudaki youtube videosunda bahsettiğim sorun var, açılmıyor-tepki vermiyor

https://forum.donanimhaber.com/house-muzik-sevenler-iceriye--136698335

Fakat bu konudaki tüm videolar sorunsuz açılıyor

https://forum.donanimhaber.com/geceye-bir-sarki--135174210

• WaxKitten kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam bakalım. sağolun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sayfayı kaydırdıkça aynı konu başlıkları geliyor.

• Bu sürümde forumda Youtube videolarının izlenebilmesi adına yüzen oynatıcıyı aktif ettik ve bir dizi yeni özellikler entegre ettik. Ayrıca;
    - Forumda bazen konuların tekrar etmesi sorunu giderildi,
    - İlan açmadaki hatalar ve bildirimlerdeki yönlendirme sorunları düzeltildi,
    - Profil güncelleme ekranı güncellendi,
    - Profile aktivite geçmişi eklendi.

Güncellemeden sonra sorun yaşamaya devam ediyorsanız forum üzerinden ulaşabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gumus2929

Merhaba GSM ONAY sorunu yaşıyorum. Ne yapmam gerekiyor?
    bu özellik henüz uygulamada aktif değil, mobil sürüm veya tam sürümden girip ayarlar>profil ayarları> üyelik durumu kısmından gsm no onayı yapabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: safaemrecakir

telefon numaramı onaylamıyor ve nerden onaylıyacağımı bulamıyorum
    uygulama şuan bu özellik yok, mobil veya tam sürümden ayarlara girip profil ayarlarım kısmındaki üyelik durumundan gsm numaranızı girip tam üyeliğe geçebilirsiniz.
  • Bir habere girip paylaş butonu kullanarak WhatsApp üzerinden paylaştım. İkinci bir haberi de aynı şekilde paylaşmak için haberleri sağa/sola kaydırarak geçiş yaptıktan sonra paylaşırsam ilk paylaşmak istediğim haberin linkini gönderiyor.

• ilan açacağım herşey tamam telefon doğrulaması yapılmasına rağmen telefon doğrulaması yapılmadı uyarısı veriyor ilan açamıyorum saçma cezalar yiyorum hesabım üzerinden bir detaylı inceleme yapınız sorun mu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: jawu

Bir habere girip paylaş butonu kullanarak WhatsApp üzerinden paylaştım. İkinci bir haberi de aynı şekilde paylaşmak için haberleri sağa/sola kaydırarak geçiş yaptıktan sonra paylaşırsam ilk paylaşmak istediğim haberin linkini gönderiyor.
    Evet kontrol ettiğimizde bizde karşılaştık bu sorunla, teşekkürler bildirim için. ilgileniyoruz.
  • Yeni bir konu açarken mi karşılaşıyorsunuz bu sorunla yoksa açılan konuyu editlerken mi ? tarayıcıdan ilan açmaya çalıştığınızda da bu sorunla karşılaştınız mı ?

• İkini el ilan açarken telefon son 4 hane doğrulaması sorunu var 00xx olan kısımda 00 ları görmüyor
    Xiaomi Mi 5 Android 9 cyberia project 2.2 rom Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]

• Gerekli düzenlemeler yapıldı. İlk çıkacak güncelleme ile birlikte probleminiz giderilecektir. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biseysoyleyipgitcemvalla -- 28 Ocak 2019; 23:27:16 >
  • android kitkat (4.4.4) desteğini neden kestiniz?

• biseysoyleyipgitcemvalla kullanıcısına yanıt
    Numaranızı tarayıcıdan girip ayarlar>profil ayarlarım>üyelik durumu kısmından ekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliketkr -- 29 Ocak 2019; 16:25:34 >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.