Şimdi Ara

4 Domain Tek Domain Fiyatına !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snackers -- 8 Ocak 2007; 22:06:56 >

• 15YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: adimavi

15YTL

Başlangıç fiyat : 15 Yeni Türk Lirası
    Minumum artış : 3 Yeni Türk Lirası
    Bitiş Tarihi : Son tekliften 24 saat sonra

Yani en az 18 YTL teklif verebilirsiniz..
  • başlangıç fiyatı 15 ytl dediğine göre nasıl 18 ytl ile teklif başlatılır anlamadım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hedomania

başlangıç fiyatı 15 ytl dediğine göre nasıl 18 ytl ile teklif başlatılır anlamadım?

Arkadaş zaten 15 YTL kendi vererek başlatıyor...
  • Başlangıç fiyatı 15 YTL ise ilk teklif 15 YTL olabilir. En azından GG için konuşayım , bu iş böyle yürüyor.
  • Ben de onu diyorum işte.Çoğu zaman görüyorum ki adam başlangıç fiyatı 20 ytl minimum artış 5 ytl diyor ve cömert arkadaşlar direkt 25 ytlden teklif veriyorlar.Beni de ikileme sokuyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gittigidiyor mantığıyla bakarsak elbette ilk teklif 15 YTL olabilir. Arkadaş bu mantıkla düşünerek sanırım 15 YTL teklif vermiş, kabul edelim. Açık arttırma devam ediyor ;)
  • 21 YTL Domainler idare eder..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aktifnet50

21 YTL Domainler idare eder..

Açık arttırma sona erdi ve arkadaş ödemeyi yaptı. Kendisi isimtescil ve noktahost bilgilerini PM veya MSN ile gönderdiğinde domainler transfer edilecektir. Kolay gelsin.
  • Domainler sorunsuzca alınmıştır, alışveriş için Boykot arkadaşa teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: adimavi

Domainler sorunsuzca alınmıştır, alışveriş için Boykot arkadaşa teşekkür ederim...

Hayırlı olsun, iyi çalışmalar.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.