Şimdi Ara

D600 Sorusu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Geçenlerde 8 aydır kullandığım MPX220 mi sattım. Yerine bir telefon almak istiyorum. D600 ve D900 özelliklerini inceledim ve açıkçası 3.2mp kameraya ihtiyacım olmadığından D600 bana daha cazip geldi. Ama bir sorum olacak sizlere; acaba D600 de EDGE var mı? Çünkü baktığım incelemelerde sadece GPRS görünüyor. Bir soru daha; acaba normal kullanımda şarjı ne kadar gidiyor?
    Kullanan arkadaşlar yanıtlarsa memnun kalacağım.
    Şimdiden teşekkürler.

Orjinalden alıntı: drhardware

Selam Samsung dostları.

Geçenlerde 8 aydır kullandığım MPX220 mi sattım. Yerine bir telefon almak istiyorum. D600 ve D900 özelliklerini inceledim ve açıkçası 3.2mp kameraya ihtiyacım olmadığından D600 bana daha cazip geldi. Ama bir sorum olacak sizlere; acaba D600 de EDGE var mı? Çünkü baktığım incelemelerde sadece GPRS görünüyor. Bir soru daha; acaba normal kullanımda şarjı ne kadar gidiyor?
    Kullanan arkadaşlar yanıtlarsa memnun kalacağım.
    Şimdiden teşekkürler.

bildiğim kadarıyla edgeli olan versiyonu türkiyede fazla yok kullanıma bağlı olarak şarz değişir 2 gün rahat gider

• Saol hocam. Bana EDGE lazım sanırım D600 işi yatar. Pekii Nokia 6233 hakkında ne dersiniz? Almaya değer mi fiyat 540 a felan düşmüş!

Orjinalden alıntı: drhardware

Saol hocam. Bana EDGE lazım sanırım D600 işi yatar. Pekii Nokia 6233 hakkında ne dersiniz? Almaya değer mi fiyat 540 a felan düşmüş!

ben nokıa nın bu son modellerini beğenmiyorum edge istersen d 820 ve x 700 lerdede edge var bir bak derim kafana yatarsa alırsın
  • Walla bundan bir önce X700 almıştım iyi bi telefondu ama bana çok nazik göründü ertesi ay sattım bi arkadaşa.. Ben daha çok 320x200 çözünürlüklü 2Mp ve de EDGE arıyorum.. Teşekkürler cevabın için:

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.