Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (866. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.331.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 864865866867868
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tommy_Vercetti

Xs'imi başarıyla jb yaptım. Hatta önceki sayfalarda söylendiği gibi bankacılık uygulamaları girişte jb uyarısı veriyor. Şimdi şu ekranın altındaki gereksiz çizgiyi nasıl kaldırıyorduk?
    hocam untetheret mi ?
  • Hadi hayırlı olsun kurmak için indiriyorum.. Sonunda kavuştuk
  • veysel_lowe kullanıcısına yanıt
    Hocam altstore yardımıyla uncover 5 sürümünü yükleyerek yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tommy_Vercetti T kullanıcısına yanıt
    Altstore ile ben yükliyemiyorum nasıl yüklediniz acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • - AltStore'u indirin İşletim sisteminizin bağlantısını kullanın.
    - İndirdiğiniz zip dosyasını sağ tıklayın ve “Tümünü Çıkar” ı tıklayın. Bu bitene kadar bekleyin.
    - “Setup.exe” dosyasına çift tıklayın ?? ve AltStore tarafından sağlanan ekran talimatlarını takip edin.
    - Windows tuşuna basın, “AlServer” yazın. ve uygulamayı açın.
    - Görev çubuğundaki ağ simgesinin yanındaki ok simgesini tıklayın. Bu, birden çok simgeye sahip bir menü getirir. Üzerinde hareket ederken AltServer yazan elmas şeklinde bir logo arayın. Üstüne tıkla.
    - Açılan seçenekte, AltStore'u Yükle'nin üzerine gelin ve iOS cihazınızı seçin.
    - İstendiğinde Apple Kimliğinizi ve şifrenizi girin.
    - iOS aygıtınızda Ayarlar -> Genel -> Aygıt Yönetimi'ni açın ve Apple Kimliğinize dokunun.
    - AltStore'a güvenin.
    - Unc0ver'ın en son sürümünü yukarıdan indirin.
    - AltStore'da indirdiğiniz IPA dosyasını açın.
    - Tanıtıldıysa, daha önce kullandığınız Apple Kimliği ile giriş yapın.
    - AltStore şimdi uygulamayı yükleyecek. Tamamlanana kadar bekleyin.
    - Unc0ver ve jailbreak açın!

• Teşekkürler tekrar deniyeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sakat bi durum değil mi ? resmen apple kimliğimizi programa giriyoruz başka yolu yok mu ipa kurmanın
  • şu an bingner reposundan dolayı güncellemeler çekilmiyor, cydia hata veriyor acele etmeyin derim
  • veysel_lowe kullanıcısına yanıt
    diğer siteleri bekleyebilirsiniz silzee ignition tarzı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

diğer siteleri bekleyebilirsiniz silzee ignition tarzı
    eyvallah hocam ben beklemeye geçiyorum o zaman
  • Bilgisayardan altstore'u indirip kurdum fakat telefonuma kuramıyorum. Denildiği gibi install altstore yapıp kendi cihazımı seçiyorum bilgileri giriyorum yükleniyor diyor fakat telefonuma hiçbir şey kurulmuyor çözümü bilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erturrk

Bilgisayardan altstore'u indirip kurdum fakat telefonuma kuramıyorum. Denildiği gibi install altstore yapıp kendi cihazımı seçiyorum bilgileri giriyorum yükleniyor diyor fakat telefonuma hiçbir şey kurulmuyor çözümü bilen var mı acaba?
    bendede hata veriyor

icloud not found diyor... Halbuki icloud yüklü... fakat dosya konumunu yapamadım
  • sardemir kullanıcısına yanıt
    bende hata değil de yüklendi deyip uygulamayı göstermiyor telefonda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar. IOS 13.5'i hallettim. JB'yi de hallettim. Bir sorum var. Cydia 2 şeyi güncellemiyor. Bunun nedeni nedir acaba? ŞEY diyorum çünkü ne olduklarını da bilmiyorum

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

• Unc0ver uygulamasından jailbreaka bastığımda jailbreak completed an error diye uzun bir hata veriyor varmı bu hatayı aşan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D67D801F0

Arkadaşlar selamlar. IOS 13.5'i hallettim. JB'yi de hallettim. Bir sorum var. Cydia 2 şeyi güncellemiyor. Bunun nedeni nedir acaba? ŞEY diyorum çünkü ne olduklarını da bilmiyorum

an itibariyle güncelleniyor bir sorun yok

• sardemir kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarla telefonun aynı ağa bağlı olması gerekiyor. Telefon ile bilgisayar aynı ağa bağlı değil ise Could not find hatasını verir. Ben mesela bilgisayarın internetini kesip iphone u kablo ile bilgisayara bağladıktan sonra iphone dan kişisel erişim noktasını açıp sadece usb yi seçiyorum ve böylece bilgisayar iphone un paylaştırdığı bağlantıyı kullanıyor. Bu şekilde de telefon ve bilgisayar aynı ağda bulunuyor ve altstore sorunsuz çalışıyor. Altsore ile unc0ver ı yüklerkende iphone kablo ile pc ye bağlı bulunsun. Uncover sorunsuz bir şekilde yükledikten sonra pc bağlantısını kesebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tommy_Vercetti T kullanıcısına yanıt
    peki apple idla sifreyi veriyoruz bir güvenlik açığı olmaz mı mesela benim icloudla apple kimliği aynı hesap

• quote:

Orijinalden alıntı: Tommy_Vercetti

Bilgisayarla telefonun aynı ağa bağlı olması gerekiyor. Telefon ile bilgisayar aynı ağa bağlı değil ise Could not find hatasını verir. Ben mesela bilgisayarın internetini kesip iphone u kablo ile bilgisayara bağladıktan sonra iphone dan kişisel erişim noktasını açıp sadece usb yi seçiyorum ve böylece bilgisayar iphone un paylaştırdığı bağlantıyı kullanıyor. Bu şekilde de telefon ve bilgisayar aynı ağda bulunuyor ve altstore sorunsuz çalışıyor. Altsore ile unc0ver ı yüklerkende iphone kablo ile pc ye bağlı bulunsun. Uncover sorunsuz bir şekilde yükledikten sonra pc bağlantısını kesebilirsiniz.
    ne yaptıysam olmadı malesef. aşağıdaki hatayı alıyorum.

• Herkese hayırlı olsun... 13.3 teyim kaşınmıyor değilim ama kaşınmıcam... o kadar tweak vs ayar...
    Jailbreak yapanlar Root şifresini terminalden hemen değişşin :)

• 
Sayfa: önceki 864865866867868
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.