Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (791. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.333.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 789790791792793
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk defa jb yaptım. Özellikle RealCC tweak’i çok hoşuma gitti. Ama görseldeki uyarıyı aldım. Jb’in güvenli olmadığını zaten biliyordum ama bu uyarı biraz kafamı karıştırdı. Sizce ne yapmalıyım sileyim mi?

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FK5896

Arkadaşlar ilk defa jb yaptım. Özellikle RealCC tweak’i çok hoşuma gitti. Ama görseldeki uyarıyı aldım. Jb’in güvenli olmadığını zaten biliyordum ama bu uyarı biraz kafamı karıştırdı. Sizce ne yapmalıyım sileyim mi?

bu uyarıyı almamanız için bazı tweakler var unsub, liberty lite gibi ama çözüm olmuyor bazen denemek lazım, haricinde jailbreak illegal olduğundan bir hak talep etmeniz zor ters bir durumda, ama şu da var iphone 3 den beri kullanıyorum jb ve belli başlı repolar eklerseniz sorun olacağını düşünmüyorum

• 2 sene önce telefonuma yapmistim ama cihazi her acip kapatmamda tekrar biseyler yapmam gerekiyordu.Bügun durum aynimi. Bu is böylemidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

2 sene önce telefonuma yapmistim ama cihazi her acip kapatmamda tekrar biseyler yapmam gerekiyordu.Bügun durum aynimi. Bu is böylemidir
    aynı hala
  • Yanlış mı gördüm yoksa unc0ver 12.4 desteği mi geldi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer doğru anladıysam yedek alıp bu gece 12.4 yüklerim unc0ver jailbreak yapar bırakırım mis gibi telefon 6s zaten iOS 13 ü kaldırmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weyis -- 18 Ağustos 2019; 22:50:46 >
  • cantekim kullanıcısına yanıt
    e bu cok sinir bozucu bu kadar insan neden yapiyorki jailbreak zimbirtisini. Ugrasmaya degmez.

• quote:

e bu cok sinir bozucu bu kadar insan neden yapiyorki jailbreak zimbirtisini. Ugrasmaya degmez.
    ne açıdan söylediğinizi anlamadım
  • cantekim kullanıcısına yanıt
    Telefonu her kapatip actigimda tekrardan jailbreak olmasi icin ugrasmak sinir bozucu degilmi.üstelik dogru duzgun calismiyorlar bile tekrar tekrar ugrasiyorsun jailbreak olmasi icin

• quote:

Telefonu her kapatip actigimda tekrardan jailbreak olmasi icin ugrasmak sinir bozucu degilmi.üstelik dogru duzgun calismiyorlar bile tekrar tekrar ugrasiyorsun jailbreak olmasi icin
    bunun için kolay yöntemler var, 12.2 sürümünde cihaza ilk kez jb yapmak totalde 20-25 sn, telefonu kapatıp açıp tekrar jailbreak yapmak 3-4 sn civarında vakit alıyor. O nedenle pek sorun gibi durmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 18 Ağustos 2019; 23:9:15 >
  • güncel tweak leri ve çalışan repo adreslerini takip edebileceğimiz bir yer var mıdır ? en son iphone 5 te jailbreak yapmıştım uzak kaldım bayağı bir süre bu tür konulara

• quote:

Orijinalden alıntı: kosker60

güncel tweak leri ve çalışan repo adreslerini takip edebileceğimiz bir yer var mıdır ? en son iphone 5 te jailbreak yapmıştım uzak kaldım bayağı bir süre bu tür konulara
    https://www.reddit.com/r/iOStweaks/
    https://www.ios-repo-updates.com/

• 12.1.4 jb vardı haberi alınca hemen 12.4'e güncelledim. Hazır jb varken sürüm yükseltmezdim ama lanet olası sistem şişme sorunu var. Sistem 16gb cihazda 11 gb yer kaplıyordu. Tek çare dfu yapmak. Şimdi tekrar 4gb oldu. Buda şişince ne yapacağız bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

12.1.4 jb vardı haberi alınca hemen 12.4'e güncelledim. Hazır jb varken sürüm yükseltmezdim ama lanet olası sistem şişme sorunu var. Sistem 16gb cihazda 11 gb yer kaplıyordu. Tek çare dfu yapmak. Şimdi tekrar 4gb oldu. Buda şişince ne yapacağız bakalım.
    Succession kullandınız mı
  • 12.4 için çalışan tweakler listesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

Succession kullandınız mı

Alıntıları Göster
    itunes'ten film indirme metoduna kadar denedim. Succession sizde sistem boyutunu orijinale çevirdi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

itunes'ten film indirme metoduna kadar denedim. Succession sizde sistem boyutunu orijinale çevirdi mi ?

Alıntıları Göster
    şuan kullandığım cihazda kullanamadım ben fakat eski cihazımda kullanıyordum, ayrıca tweakcleaner ile tweakleri silip, rootfs yaptıktan sonra fabrika ayarlarna döndürdüğünüzde de sorun kalmamış olması lazım :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

şuan kullandığım cihazda kullanamadım ben fakat eski cihazımda kullanıyordum, ayrıca tweakcleaner ile tweakleri silip, rootfs yaptıktan sonra fabrika ayarlarna döndürdüğünüzde de sorun kalmamış olması lazım :/

Alıntıları Göster
    JB ile ilgili değil ki hocam. JB'siz iphone'da da sistem şişmesi oluyor. benim bildiğim henüz dfu dışında bir çözümü yok. jb'li iphone'yi rootfs yaptıktan sonra da fabrika ayarlarına döndürmek riskli diye biliyorum. Kesin bilginiz var mı ?

• appsync henüz 12.4 e uyumlu değil herhalde

• 
Sayfa: önceki 789790791792793
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.