Bildirim
#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (791. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
2 sene önce telefonuma yapmistim ama cihazi her acip kapatmamda tekrar biseyler yapmam gerekiyordu.Bügun durum aynimi. Bu is böylemidir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı halaquote:
Orijinalden alıntı: Adorer
2 sene önce telefonuma yapmistim ama cihazi her acip kapatmamda tekrar biseyler yapmam gerekiyordu.Bügun durum aynimi. Bu is böylemidir -
Yanlış mı gördüm yoksa unc0ver 12.4 desteği mi geldi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer doğru anladıysam yedek alıp bu gece 12.4 yüklerim unc0ver jailbreak yapar bırakırım mis gibi telefon 6s zaten iOS 13 ü kaldırmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weyis -- 18 Ağustos 2019; 22:50:46 >
e bu cok sinir bozucu bu kadar insan neden yapiyorki jailbreak zimbirtisini. Ugrasmaya degmez.
ne açıdan söylediğinizi anlamadımquote:
e bu cok sinir bozucu bu kadar insan neden yapiyorki jailbreak zimbirtisini. Ugrasmaya degmez. -
Telefonu her kapatip actigimda tekrardan jailbreak olmasi icin ugrasmak sinir bozucu degilmi.üstelik dogru duzgun calismiyorlar bile tekrar tekrar ugrasiyorsun jailbreak olmasi icin
bunun için kolay yöntemler var, 12.2 sürümünde cihaza ilk kez jb yapmak totalde 20-25 sn, telefonu kapatıp açıp tekrar jailbreak yapmak 3-4 sn civarında vakit alıyor. O nedenle pek sorun gibi durmuyorquote:
Telefonu her kapatip actigimda tekrardan jailbreak olmasi icin ugrasmak sinir bozucu degilmi.üstelik dogru duzgun calismiyorlar bile tekrar tekrar ugrasiyorsun jailbreak olmasi icin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 18 Ağustos 2019; 23:9:15 > -
güncel tweak leri ve çalışan repo adreslerini takip edebileceğimiz bir yer var mıdır ? en son iphone 5 te jailbreak yapmıştım uzak kaldım bayağı bir süre bu tür konulara
https://www.reddit.com/r/iOStweaks/quote:
Orijinalden alıntı: kosker60
güncel tweak leri ve çalışan repo adreslerini takip edebileceğimiz bir yer var mıdır ? en son iphone 5 te jailbreak yapmıştım uzak kaldım bayağı bir süre bu tür konulara
https://www.ios-repo-updates.com/
-
12.1.4 jb vardı haberi alınca hemen 12.4'e güncelledim. Hazır jb varken sürüm yükseltmezdim ama lanet olası sistem şişme sorunu var. Sistem 16gb cihazda 11 gb yer kaplıyordu. Tek çare dfu yapmak. Şimdi tekrar 4gb oldu. Buda şişince ne yapacağız bakalım. -
Succession kullandınız mıquote:
Orijinalden alıntı: Skayn
12.1.4 jb vardı haberi alınca hemen 12.4'e güncelledim. Hazır jb varken sürüm yükseltmezdim ama lanet olası sistem şişme sorunu var. Sistem 16gb cihazda 11 gb yer kaplıyordu. Tek çare dfu yapmak. Şimdi tekrar 4gb oldu. Buda şişince ne yapacağız bakalım. -
12.4 için çalışan tweakler listesi docs.google.com
iOS 12.4 Compatibilty Charthttps://docs.google.com/spreadsheets/d/1MJSb6tTrXcCSpwW0dY_rzeLyLL17ZunC4NNKxR_yOQQ/htmlview?usp=sharing&sle=true -
itunes'ten film indirme metoduna kadar denedim. Succession sizde sistem boyutunu orijinale çevirdi mi ?quote:
Orijinalden alıntı: cantekim
Succession kullandınız mı
Alıntıları Göster -
şuan kullandığım cihazda kullanamadım ben fakat eski cihazımda kullanıyordum, ayrıca tweakcleaner ile tweakleri silip, rootfs yaptıktan sonra fabrika ayarlarna döndürdüğünüzde de sorun kalmamış olması lazım :/quote:
Orijinalden alıntı: Skayn
itunes'ten film indirme metoduna kadar denedim. Succession sizde sistem boyutunu orijinale çevirdi mi ?
Alıntıları Göster -
JB ile ilgili değil ki hocam. JB'siz iphone'da da sistem şişmesi oluyor. benim bildiğim henüz dfu dışında bir çözümü yok. jb'li iphone'yi rootfs yaptıktan sonra da fabrika ayarlarına döndürmek riskli diye biliyorum. Kesin bilginiz var mı ?quote:
Orijinalden alıntı: cantekim
şuan kullandığım cihazda kullanamadım ben fakat eski cihazımda kullanıyordum, ayrıca tweakcleaner ile tweakleri silip, rootfs yaptıktan sonra fabrika ayarlarna döndürdüğünüzde de sorun kalmamış olması lazım :/
Alıntıları Göster
-
appsync henüz 12.4 e uyumlu değil herhalde
Nasıl JB yapacağız anlatır mısınız?quote:
Orijinalden alıntı: AlicanNalbat
iOS 12.4 Jailbreak Hayırlı Olsun ...
Link;https://github-production-release-asset-2e65be.s3.amazonaws.com/147667687/600ee480-c1de-11e9-806e-81a2226ce2a8?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=AKIAIWNJYAX4CSVEH53A%2F20200212%2Fus-east-1%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20200212T153949Z&X-Amz-Expires=300&X-Amz-Signature=5e57908e9fb68f1eedebfe1b858d04446b2e67039e366dc853d2fc11a76f1917&X-Amz-SignedHeaders=host&actor_id=0&response-content-disposition=attachment%3B%20filename%3DUndecimus-v3.5.0.ipa&response-content-type=application%2Foctet-stream
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X