Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (541. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.333.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 539540541542543
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüklediğimiz bir tweakin deb uzantısı nereye gidiyor acaba bilen varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Double King Chicken

Yüklediğimiz bir tweakin deb uzantısı nereye gidiyor acaba bilen varmı ?

iFile gibi programlar ile

var/library altına bakın...
  • AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    Baktımda bulamadım hocam tekrar bakacağım başka bir sorum daha olucak..

Türkiye app store mağazasında olmayan bi uygulamayı nasıl indirebilirim çoğu appcake'te olmuyor.Mağaza değişimi vs. kolay yoldan nasıl halledebilirim ? Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Double King Chicken

Baktımda bulamadım hocam tekrar bakacağım başka bir sorum daha olucak..

Türkiye app store mağazasında olmayan bi uygulamayı nasıl indirebilirim çoğu appcake'te olmuyor.Mağaza değişimi vs. kolay yoldan nasıl halledebilirim ? Teşekkür ederim.

Apple store icin 2 tane hesap kullanma tweak vardi

StoreSwitcher repo xarold

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 9 Nisan 2017; 14:18:7 >
  • Arkadaslar osrestore ile jb kaybettim shsh2 kaydim var fakat surum dusemiyorum shs2 hata veriyor error code 9 hatasi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • doctrin2 kullanıcısına yanıt
    Shsh2 kullanabilmeniz için jailbreakli bir cihaza ihtiyacınız var. Nonce çarpışmaları düzeltildiği için jbsiz shsh kayıtları şimdilik 64bit cihazlarda işe yaramıyor

• Ios 10.2.1 jb çıktı mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz değil

• onur2698 kullanıcısına yanıt
    Hocam ama 10.2.1 surumunden 10.2 surumune dusen bi cok ekran alintisi var twitter tihmstarda onlar nasil dusuyor ki

• onur2698 kullanıcısına yanıt
    Hocam aldigim hata

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctrin2 -- 9 Nisan 2017; 16:21:24 >
    10.2.1 den sürüm düşürme yok hocam yanlışınız var sadece 10.3 beta 1 den düşürülebiliyordu şu twitterda 10.2.1den döndüm diyen kim var link atın lütfen
    Bir edit: 10.3 b1 den dönebilenlerde sadece a7 çipli olan cihazlardı. (5s,ipad air)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur2698 -- 9 Nisan 2017; 16:37:37 >
    Her ne kadar sürüm düşüremeyecek olsanızda hatanın sebebi imzası kapalı olan ipswden aldığınız sep dosyasından kaynaklanıyor onun yerine 10.2.1 sürümündeki sep dosyasını kullanırsanız hata almazsınız fakat nonce çakışması olması için bir 50 seneye ihtiyacınız olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: onur2698

10.2.1 den sürüm düşürme yok hocam yanlışınız var sadece 10.3 beta 1 den düşürülebiliyordu şu twitterda 10.2.1den döndüm diyen kim var link atın lütfen
    Bir edit: 10.3 b1 den dönebilenlerde sadece a7 çipli olan cihazlardı. (5s,ipad air)

Öyle bir imkan olsa keşke ama malesef yok. O 10.2.1 den düşen her kim ie APPLE'a iş başvurusunda bulunsun... :)
  • Tesla Nikola kullanıcısına yanıt
    Hocam benim dediğim şey nasıl kolayca başka ülkenin mağazasından uygulama indirebilirim. Veyahut kolayca hesap açabilirim.

• Double King Chicken kullanıcısına yanıt
    dedigim tweak indir sonra magazanin en alt kismina gir oradan yeni apple hesap ac hangi ulkeninkini istiyorsan bu kadar o tweakle hesaplar arasi gecis yaparak ulkeyi degistirmis olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 9 Nisan 2017; 22:50:53 >
  • @alicannalbat bi karar ver cikiyo mu cikmiyor mu? :D #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***
  • 10.2.1 ve 10.3 imzalar kapandı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanNalbat -- 11 Nisan 2017; 0:28:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

@alicannalbat bi karar ver cikiyo mu cikmiyor mu? :D #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

Adam hiç üşenmemiş ss almış onu da upload etmiş sonra buraya geri eklemiş...
    Allah başka dert vermesin... :) :) :)
    PES... :) 20TL uğruna neler yapıyor insan...

• quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

@alicannalbat bi karar ver cikiyo mu cikmiyor mu? :D #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

ben yazanın yalancısıyım vallahi billahi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

ben yazanın yalancısıyım vallahi billahi.

Bilmiyorsan anlatayım... Önce YUCAA JB çıkacak diye diye dillendirildi daha sonra FAKE olduğu idda edildi...
    Sizin konunuzda da bahsettiğim mevzu budur... Ücretsiz tam destek bilgilendirme bizim işimiz...

• 
Sayfa: önceki 539540541542543
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.