Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (456. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.333.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 454455456457458
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Jb yapacaksanız 10.2'den başka bir sürümde durmayın. Eğer jb yapmayacaksanız da son sürüm kullanmanız daha avantaj.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad Mini Retina'da deneyen var mı? Ona göre geçiş yapacağım, 9.3.5'te bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

iPad Mini Retina'da deneyen var mı? Ona göre geçiş yapacağım, 9.3.5'te bekliyorum.

Mini Retinada olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: YereDusenAdam

Şu konuyu açanı boğazlayasım geliyor bir sürü insanı yanlış yönlendiriyor. Jb çıkmadı kardeş hala beta niye insanları zor durumda bırakıyorsun.

Zoruna gidiyorssa okumasın olur biter. Yapan yapıyor aç youtube kanallarını millet nasıl bu sürüme jb yapıyor görürsün. Ayrıca 10.1.1 ve 9.1 de ilk çıktığında bu şekile beta idi. çok güzel bir şekilde çatır çatır kullandınız update geldikçe. Demi ? Yani sabret sen yapamıyorsan yapan var yani. Şahsa yönelik konu değil genel bir konu.
  • defected kullanıcısına yanıt
    Kendi adina konusmalisin herkezin cihazi iphone 6s degil ve se modeline cikti jb tam anlami ile cikmadi arkdas onu demek istemis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

quote:

Şu konuyu açanı boğazlayasım geliyor bir sürü insanı yanlış yönlendiriyor. Jb çıkmadı kardeş hala beta niye insanları zor durumda bırakıyorsun.

jailbreak yapılabiliyor çünkü

ha beta ha değil

jailbreak çıktı mı?
    çıktı

10.2 yüklü ipad'e yaptık mı?
    yaptık

tweak yükledik mi?
    yükledik

yani tekrar yazalım
    jailbreak çıktı

gerisi, ilk mesajda gayet açık şekilde belirtilen detayları okumayanların sorunu

Anlatamazsın ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctrin2

Kendi adina konusmalisin herkezin cihazi iphone 6s degil ve se modeline cikti jb tam anlami ile cikmadi arkdas onu demek istemis

O zaman bi zahmet iki dakikanızı ayırıp açıklamayı okuyup ona göre jb çabasına gireceksin/girecekler....
  • ben gelistirici degilim cihazim 10.2 surumde ve jailbreak yaptim uyumlu tweakleri de indirdim ve kullaniyorum artik bazi tweaklerin de guncellenmesini bekleyip jailbreakin tadini cikartacagiz... Cihaz 6S bunu da belirtmek lazim cunku her cihaz icin simdilik yok maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F3923403 -- 28 Ocak 2017; 15:1:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Ben konuyu açan adam yüzünden fıstık gibi ios 8 den güncelleme yaptım. Jailbreak güme gitti

İşte bazen bazı şeyleri okumak gerek. Hemen atlamamak gerek demek ki.
  • Bilader başlığa yazsana bide 64 bit demiş. 5sten sonra çıkıp 64 bit olmayan mı var

• Ipad air 64 bit değilmi dostlar ? yani deneyen oldumu hiç air için.Açıklamada yazanı oku demeyin onu demiyorum.deneyen olduğu Ipad air için yani.
  • iPhone 6 Plus içinde önümüzdeki hafta gelmesini umut ediyorum. Sürekli geri plana atılıyoruz, çok enterasan.
  • defected kullanıcısına yanıt
    Beta ne demek kardeşim? Hataları ve sıkıntısı var hâlâ demek. Bu ilk mesaj ilk satıra bas bas bağırılarak yazılması lazım. Risk alıyorsunuz ona göre yükleyin yazacak böyle bir konuda. Tamam sıkıntısız yükleyip kurulum yapanlar var, fakat bir gün birşey olabilir. iOS gibi düşünün. Betaları kullanabiliriz fakat bugları var ve güncelleme geliyor hep beta 1 2 3.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

iPad Mini Retina'da deneyen var mı? Ona göre geçiş yapacağım, 9.3.5'te bekliyorum.

Mini Retinada olmuyor

Hayda neden?

• iPhone 6 için gelir mi? 10.2'ye güncellemeli miyim? İmzalar kapanacak diye korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkyr

merhabalar iphone 6s plus 16gb cihazıma 10.2 jb yapacagım biraz bekleyeceğim jb şuan beta diyorlar
    hiç böyle işlemler yapmadım shsh kayıt vs bilmiyorum
    cihaz appleden 2ci kez değişti sıfır cihaz aldım
    ben motorsiklet kullanıcısıyım kask ı ma kask intercom aparatı aldım yolda giderken müzik navigasyon aramalara cvp verebilmek için ios 9lu sürümlerde hiç sıkıntısız kullanıyordum ios 10 dan sonra kopmalar telefonun kitlenmeleri söz konusu oldu şuan 10.2 de eskiye nazaran daha iyi ..
    şimdi JB yapınca bluetooth kopmalarını düzeltebiliyor muyuz? ve JB yapınca telefonu sıfırlamak istersek tekrar 10.2 kurabiliyor muyuz açıkcası 9.3.5 çekebilsem çok memnun olucam ama imkansız mış artık o sürüme dönmek araştırmalarda shsh kayıt alırsak 10.2 sürüme sıfırlayabiliyor demişler ama JB yok telefonumda ve sıfır cihazlarda shsh kayıtları olmaz mış yardmcı olurmusunuz bana

Yokmu bir yardımcı olabilecek?

• Fëanor_ kullanıcısına yanıt
    Guncellemeni tavsiye ederim herkez 10.2 surumune cikacagini soyluyor

• mehmetkyr kullanıcısına yanıt
    hocam bluetooth la ilgili kısmı bilmiyorum fakat bendede 6s plus var 10.2 jb ile kullanıyorum 2 gündür bir tane çökme yaşamadım.shsh konusunda ise sadece apple ın şu anda imzaladığı sürümler için shsh alabilirsin.maalesef 9.3.5 e de düşemezsin.bence 10.2 ye geç hazır imzalar açıkken
    tsssaver.1conan.com
    TSS Saver - 1Conan
    https://tsssaver.1conan.com
    şu adrestende shsh kayıtlarını al ve bekle belki ilerde lazım olur.

• AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    10.2 jailbreak cikti yazmissiniz ios 10.2 1 telefon icin mi cikiyor bu surum basligin yaniltici oldugunun sizde farkindasiniz ios 10.2 jailbreak cikti yazilinca akila gelen sey butun cihazlara cikti saniliyor

• beyler yaklaşık yarım saattir bakmadığım yer kalmadı telefonda. aramayı sonlandırmayı telefonun açma-kapatma tuşuna basarak sonlandırmak için gereken ayarı bulamadım. ios 9 da erişilebilirlik ayarındaydı lanet ios 10a geçtiğimden beri her şey ters gidiyor nerde bu ayar bilen duyan varsa allah muhammed aşkına yardımcı olabilir mi :D

• 
Sayfa: önceki 454455456457458
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.