Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (445. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.320.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone 6s Plus Tsmc işlemci için Windows üstünden JB yapılabiliyor mu? 10,0,2 ye denedim olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goday -- 7 Ocak 2017; 17:18:31 >
  • Arkadaşlar şöyle bi hata alıyorum neden acaba bilgisi olan var mı ? App store mail şifre yazdıktan sonra.#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palo1 -- 7 Ocak 2017; 13:50:9 >
  • palo1 P kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de oldu. Sebebi 2 adımlı şifre koruma aktif sende. Once onu kapatman lazım
  • CiZViT C kullanıcısına yanıt
    Tesekkür ederim. Bu program buyuk olcude sorunumu çöZdü.

Bircok tweak yükledim. Ama anemone,springtomiZe, harbor vb tema, dock değiştirme tweaklerinde sorun var diyor. Heryerde sorunsuz denen bu tweakler bende calışmıyor. Hatta bazı tweakleri kurmama dahi izin vermiyor. Asagıdaki gridlocktaki gibi benzer hatalar veriyor. Kimi dock diyor, kimi springboard diyor kimi de icon vb hatalar veriyor. Temaya dokunan her uygulama sıkıntı cıkartıyor. Sanırım birini çözsem hepsi hallolacak. Cydia(saurik) kendi tweaki bile sorun cıkatıyor(five icon dock)

Yardım edebilecek varmı?

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 7 Ocak 2017; 14:57:32 >

• palo1 P kullanıcısına yanıt
    https://appleid.apple.com/ a gir kırmızıyla işaretlediğim yerden uygulamaya özel parola oluşturuyor ordaki şifreyi girerek halledebilirsin #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

• 5s lere hala gelmedi dimi? :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu karsı taraf actıgında telefonu titreten uygulama arıyorum. Kuaidial eskiden kullandıgım bir programdı, yükledim. Bu titresim olayı calışmıyor. Diger avatar resimleri filan calısıyor.

Phone buzzer hep sorunlu idi.

Baska önerisi olan var mı?
  • druen kullanıcısına yanıt
    saolun teşekkür ederim
  • orcunsimsek11 O kullanıcısına yanıt
    saol hocam teşekkürler
  • druen kullanıcısına yanıt
    Bazı tweakleri kurarken çıkan iconsupport hatası çözümü

Iconsupport yükleme :

1- buradan iconsupport indirin.

2-http://dl2.itools.hk/dl/itools3_en/iToolsSetup_EN_3.3.8.7.exe Itools indirin ve kurup pc de açın.

3- Itools icinde file explorer kısmından indirdiğimiz deb dosyasını /Downloads klasörüne import ederek atın.

4- Cydia üzerinden indirdiğimiz iFile yi açıp /var/mobile/Media/Downloads klasörüne girip itools üzerinden attığımız dosyaya tıklayıp en alttan "yükleyici" seciyoruz ve işlem bitti cydia üzeründen kontrol edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 7 Ocak 2017; 19:36:3 >

• Luca tweet attı, 10.2 jb geliyor fakat bu seferde iphone 7 desteği olmayacakmış çok enteresan bi tip..
  • ersinbzyl E kullanıcısına yanıt
    Hocam bu lucanin twitter adresini paylasir misin? Veya nereden takip ediyorsan oranin adresini?
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    https://mobile.twitter.com/qwertyoruiopz

Lucanın hesabı budur kardeşim
  • cemilture kullanıcısına yanıt
    hocam ben 3-4 gundur aktid sekilde kullaniyorum. her hangi bir sorun yasamadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcy123

quote:

Orijinalden alıntı: xclbr

ios 8.4 jailbreakli kullanmaktayım,ios 10.1.1 için imzalar açıkmıdır arkadaşlar
    cihaz 6 16gb

Suan sadece 10.2 icin acik.Sana tavsiyem sakin gecme stabil degil cunku.

stabilite önemli herşeyden,teşekkürler cevap için 8.4 den devam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volcy123

quote:

ios 8.4 jailbreakli kullanmaktayım,ios 10.1.1 için imzalar açıkmıdır arkadaşlar
    cihaz 6 16gb

Suan sadece 10.2 icin acik.Sana tavsiyem sakin gecme stabil degil cunku.

stabilite önemli herşeyden,teşekkürler cevap için 8.4 den devam

nickin'in casper excalibur ile bir baglantısı var mı ?

• Yalu’nun son sürümü, ek cihaz desteğiyle şu an buradan TSMC iPhone 6s / 6s Plus desteği için, buradan ise TSMC iPhone SE desteği için indirilebilir. Gerekli olan yazılımları indirdikten sonra buradaki iOS 10 / iOS 10.1.1 Mach_Portal + Yalu nasıl yüklenir rehber yazımızdan nasıl Jailbreak yapabileceğinizi bulabilirsiniz.
  • ilk mesaj tsmc linki ile güncellendi...
  • CiZViT C kullanıcısına yanıt
    Abi seni tekrar rahatsız ettim, kusura bakma 😳 İOS 9.2.1 - 9.3.3 için önerdiğin bu Jailbreak'in sertifika süresi Bu Nisan ayında dolacakmış(1 yıllık) yazıyordu. Bu da beni korkutttu. Bunun bir çözümü var mı? Ve batarya konusunda Jailbreak dedikleri gibi çok mu sorunlu? Teşekkür ederim, iyi günler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Daha önce jailbreak yaptıysanız ve Snapchat ile ilgili bir tweak yüklemişseniz cihazınızı güncelleyince jailbreak gitse bile o tweak dosyaları gitmiyor. Bu yüzden tekrar jailbreak yapınca aktifleşiyor gibi bir şey oluyor.

Çözümü ise iCleaner Pro indirin. Tam olarak hatırlamıyorum artık iPhone kullanmadığım için ama sol altta ayar simgesinden dosya temizliği tarzı bir seçenek vardı. Oradan sizde yüklü olan veya olmayan tweaklerin ayar dosyalarını görebiliyorsunuz. Sizde yüklü olmayanları silerseniz sorununuz çözülür diye tahmin ediyorum.

Edit: iOS 10.2 jailbreak ne zaman çıkar acaba ses var mı hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animetrk -- 8 Ocak 2017; 16:11:41 >
  • 
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.