Bildirim
#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (165. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

15 Misafir (10 Mobil) - 5 Masaüstü,
10 Mobil

Giriş
-
-
hocam pp cok bekletıyor mu ben 10 dkdr bklıyorum yukluyo gorunuyor -
Bızede anlatsan dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
saolun hocam -
benim vallaha 4-5 dk sürdu -
Jb mi geldi ne oldu?
beyler gerçek tool çıkınca video atıcam rez alın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeckyG -- 24 Temmuz 2016; 15:38:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
da biz yaptık sahte mi şimdi bizimki -
quote:
Orijinalden alıntı: Arda1043
da biz yaptık sahte mi şimdi bizimki
yo yok normal tool çıksa onunla yapıp video atim çünkü gerçeği çıkıncca insanlar der bu neden bunu yapıyor :D
global düşünüyorum yani
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ios 9.2.1 deyim jailbreak yapılabilir mi yani birisi cevaplayabilir mi ?quote:
Orijinalden alıntı: BeckyGquote:
Orijinalden alıntı: Arda1043
da biz yaptık sahte mi şimdi bizimki
yo yok normal tool çıksa onunla yapıp video atim çünkü gerçeği çıkıncca insanlar der bu neden bunu yapıyor :D
global düşünüyorum yani
Alıntıları Göster
-
Telefon garantide şansa bak o sırada çıktı 😂 şimdi harbi jailbreak çıktımı tweak yükleyen varmı nasıl birşey resim please 😂😂😂
Merhaba arkadaşlar bu Jb nedir herkes onu dörtgözle bekliyor ne işe yarar bana anlatabilecek olan var mıquote:
Orijinalden alıntı: yunuskahvecioglu
Telefon garantide şansa bak o sırada çıktı 😂 şimdi harbi jailbreak çıktımı tweak yükleyen varmı nasıl birşey resim please 😂😂😂 -
Tethered olduğuna bakmayın uygulama üzerinden 30 sn'de Jailbreak geri geliyor eskisi gibi değil çok şükür.quote:
Orijinalden alıntı: conquering
Merhaba arkadaşlar bu Jb nedir herkes onu dörtgözle bekliyor ne işe yarar bana anlatabilecek olan var mı
Alıntıları Göster -
Tweakler uyumsuz. zevk vermediquote:
Orijinalden alıntı: conquering
Merhaba arkadaşlar bu Jb nedir herkes onu dörtgözle bekliyor ne işe yarar bana anlatabilecek olan var mı
Alıntıları Göster -
Sıtede anlatım yapacak arkadaslar aranıyor
Ne bekliyordun ki ? tethered şu an ilk kullanıcı halini paylaşıyorlar ( beta,alfa gibi)
quote:
Orijinalden alıntı: crlook36
Ne bekliyordun ki ? tethered şu an ilk kullanıcı halini paylaşıyorlar ( beta,alfa gibi)
Tweakler uyumsuz dedim, Jailbreakte sıkıntı yok.Tweakler 9.3.3'e göre güncellenince düzelir
-
-
hocam valla hiç denemiyim zaten hiç kapatmıyorum telefonu tweakleri kuruyorum şuan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X