Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.331.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

JB li mi?

Hayır 9.3.2 güncellemiştim en son
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_1912

Beyler telefonum kapandı şuan hiçbir şekilde açılmıyor. Şarjı varken bir anda kapandı. Ne yapmam gerek .

Bi tuş kombinasyonu vardı güç tuşu+home yada güç+home+ses açma yada kısma olabilir bu tuşlara 10-15 saniye basılı tut kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

quote:

Orijinalden alıntı: Burak_1912

Beyler telefonum kapandı şuan hiçbir şekilde açılmıyor. Şarjı varken bir anda kapandı. Ne yapmam gerek .

Bi tuş kombinasyonu vardı güç tuşu+home yada güç+home+ses açma yada kısma olabilir bu tuşlara 10-15 saniye basılı tut kardeş.

Olmuyor hocam
  • Eğer dediğim kombinasyonların hepsini denediysen yapacak bişey yok kardeş servis yolu göründü demektir. Süreye dikkat ediyosun değilmi en azından 15 saniye basılı tut.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Eğer dediğim kombinasyonların hepsini denediysen yapacak bişey yok kardeş servis yolu göründü demektir. Süreye dikkat ediyosun değilmi en azından 15 saniye basılı tut.
    yunan jailbreak takımı 10 haziran diye yine tweet atmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: cordoncayo

Forumda 2 gün önce konusu açıldı, youtubede de videoları var mac bilgisayar lazım. Windowsunuza sanal mac kurarakta yapabilirsiniz

Dostum bu ++ uygulamalarla ilgili biraz bilgi verir misin? Google hiçbir şekilde ++ sonuç getirmiyo forumda da bulamadım.
  • Doritoch kullanıcısına yanıt
    Hocam yukarıda da anlattığım gibi, whatsapp ++ yazı tipi, rengi, kalınlığı, italiği, çevrimiçi durumunu gizleme gibi özelliklere, insta++ videoları ve resimleri indirmeye, diğerlerini bilmiyorum, aslında hiç birini yüklemedim ve kullanmadım, yüklenmesi için mac bilgisayar gerektiğini biliyorum, bilgilerim bunlar, mac bilgisayarınız yoksa windows bilgisayarınıza, sanal mac kurarak yapabilirsiniz diye söylüyorlardı

Konusu:bhttp://forum.donanimhaber.com/m_117341927/tm.htm yorumları okumanı tavsiye ediyorum hocam saygılar, iyi akşamlar.
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Her sene aynı muhabbet ama her sene çıkıyor :)
  • cordoncayo kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, teşekkürler

• Bu sauirik denilen zat jb çıkıp çıkmadığını biliyordur değil mi? Herhangi bir çıktığını iddia eden kişi veya grubu doğrulamış mı ?

• Ya bu Luca yine şov yapiyor twitterda9.3.2 jb resmi paylasmis

• Luca şahsiyetsiz bir adamdır. Jailbreak çıkardığı gün kıyamet günüdür.

• jailbreak i cuma günü saat 23.59 da gsmagic team in yayınlayacağı söyleniyor takım tarafından.
    reddit e konu açılmış, çıkma olasılığı %90 bence. şu an çıkartmama sebepleri ise jb tool da kısmi buglar olmasıymış, bazı cihazlarda hatalar oluyormus onu tamamen çözmek adına cuma günü yayınlanacakmış. Twitter hesabında ise lucayla baya atışmaları var, luca yıldırma politikası izliyor bunlara karşı.
    umarım yayınlanır. 9.3.3 beta 1 i kırmışlar bu arada bilmeyenler için.

https://m.reddit.com/r/jailbreak/comments/4lqo6n/discussion_gsmagic_team_mega_thread/

• 3 aydır her cuma günü çıkacak dediniz ne oldu çıktımı.
    yeni cuma da çıkmıyacak.

Samsung candır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cuma kesin kesin. Demedi demeyin 🍉🍅🍒🍗 🐤🐣🐥

• mebupa kullanıcısına yanıt
    Kardeşim tam aklımdan geçeni yazmışsın. Luca'dan bir cacık olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: utk4n

jailbreak i cuma günü saat 23.59 da gsmagic team in yayınlayacağı söyleniyor takım tarafından.
    reddit e konu açılmış, çıkma olasılığı %90 bence. şu an çıkartmama sebepleri ise jb tool da kısmi buglar olmasıymış, bazı cihazlarda hatalar oluyormus onu tamamen çözmek adına cuma günü yayınlanacakmış. Twitter hesabında ise lucayla baya atışmaları var, luca yıldırma politikası izliyor bunlara karşı.
    umarım yayınlanır. 9.3.3 beta 1 i kırmışlar bu arada bilmeyenler için.

https://m.reddit.com/r/jailbreak/comments/4lqo6n/discussion_gsmagic_team_mega_thread/

İnşallah diyelim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Luca zaten bir apple elemanı bulduğu açıkları apple a satıyor ve en başından beri kendisinin jailbreak çıkarmayacağını söylüyor o yüzden luca dan beklemek bence tamamen hayal den öteye geçmez yunanlılara da gelirsek bu kadar sözden sonra çıkarmazlarsa zaten tam bir geyik olur...
    Son dönemlerde jailbreak araçlarını yayınlayanlar zaten belli o yüzden yine onlardan jailbreak beklemek mantıklı çinlileri beklicez yani... Herkese hayırlı ramazanlar...

• tarih verilince hep hayal oluyor. dikkat ederseniz 9.1 jb ciktiginda kimse cuma dememisti bumm bir anda cikivermisti jb.

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.