< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU] (232. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Evet 🙂 orasi oyle. Yalitim iyi. Cok cabuk isi kaybetmiyor avantajim bu herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam selam, bu görsel neyden alındı acaba? Grafikte dış hava sıcaklığını nasıl görebiliyorsun. IOS'da mı acaba? Çünkü webde de android app'de de yok.
-
Selam hocam,
Netatmo Hava İstasyonu var bende. Dış hava verisini oradan çekip grafiğe işliyor. Sadece webde gözüküyor. Bu grafikte web üzerinden alınma.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ok şimdi anlaşıldı :)
-
Hayranim bu derecelere
demek ki her 100 m2 de 100-120₺ yakiyor
Neyse artik bu sekilde idare edicez, 1-2 ay daha sonra zaten Antalya da yaz baslad
Arkadaslar termostat ile alakasi yok ama bir sorum var. Simdi bir cocugunuz var. Peteklerin uzerinde canalar ile oynamayi kesfetti. Bir anda yaniyoruz, bir anda oda buz gibi oluyor. Takip ettik, her petegin onunden gecisinde 1 tur ceviriyor.
Bu vanalar icin bir kilit yokmu yada bir kapak ? Vanalari sokuyorum ama altta kalan kisim yine kolay sekilde donuyor. Bir cozum varmi ?
Edit: hallettim gerek kalmadi 🙂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikiy -- 16 Aralık 2021; 1:2:21 >
-
Bu arada normalde yatak odasındaki termometre genel sıcaklığı verir yani 22.5 civarı olurdu paralel olarak.. o 23.7 lere gelmiş
O zaman Netatmo yanlış olçmüş Mustafa, yakalayamadım sanıp da sürekli çalışmış kombi. Hala aynı mı durum
-
Gittim şartelini kapattım Netatmo ve kombinin bi 10 sn sonra geri açtım. Hatta kazan sıcaklığını 45 den 47 ye çektim. Bu seferde 22.5 i geçtik 22.7 olduk hala yakıyor ara ara. Söküp dışarı atıcam ama dışarısı soğuk bebek var :D
Hayra alamet değil :)
-
Yeterli kazan sıcaklığını vermen gerekir 45 çok düşük bence
Bu ara benimkide dalgalanıyor dhs kaynaklı, resetleyip baştan başlayasım var
Termostatın olduğu odada ıslak çamaşır kurutmuyorsun değil mi? Etkiliyor diye okumuştum. Ya da radyatörün üzerine çamaşır koymuş olmasın eşin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolalper -- 20 Aralık 2021; 17:43:12 > -
Normalde 2 senedir bu havalarda 45C yapıp 23C oda sıcaklığı alıyordum. Kar yağdığında 47-48 yapıyordum. Bu sene böyle yapması şaşırttı. Peki hocam şuan 47C ye çektim 30 dk önce 22.7C derece yaptı evi. Eşiği (22.5C) geçmemize rağmen ara ara yakıyor. Düşmesini beklemiyor normal mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustaka89 -- 20 Aralık 2021; 17:44:18 >
Yok abi 2 gündür bekarım kafam rahattı :D yeni az önce geldiler peteklerde ve ortamda çamaşır yok
Bu şekil çalıştığını görmüşlüğüm var, sete inmesini beklemeden az yakıyordu
Hocam bu tur cihazlarda kazan sicakligini ellemeyeceksin. Kis boyu 55 olacak. 45 yetmemedigi icin evi isitamamis. 55 normal bir ev ve ortam icin Her sartta isitir. Netatmo kendini 55e gore ayarlayacak ve elindeki sahip oldugu isitma gucunu bilecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle, uzun süre 1 eğri ile kullandığım için ani soğuyunca sapıttı, ill kullandığımda jet hızıyla çeki düzen veriyordu, geçen senede sapıtmıştı
Aynı yerinde ama oda ekleyip yer değiştirmiş gibi aldatmaya çalışacağım bakalım nasıl tepki verecek, ileri seviye açık kaldı bu şekilde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X