Valla çok iyi almışsın, ben 2 sene önce 670e almıştım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Valla çok iyi almışsın, ben 2 sene önce 670e almıştım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Siz nerden aldınız ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Abi eğer ki çocuk odasını baz aldiginda diğer odalarda da istediğin sonucu alıyorsan en iyi konum çocuk odası. Hem gece kontrol altında da tutmuş oluyorsun çocuğun ısısını :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
https://forum.netatmo.com/viewtopic.php?p=21201 burada guzel anlatmislar. Kombinin 1 derece isitmayi ve 1 derece sogutmayi kac dakikada yaptigini birkac defa olcmesi gerekiyor. Boylece kombi gucu ve yalitim verimligini olcuyor. 3 gun ile 3 hafta arasi taniyor. yarim derece farkli programlarda zor oluyormus. Gece yatmadan +1 isittirp sabaha kadar -1 dusmesini olcturup hizli ogretebilirsiniz. (Away mode tavsiye eden arkadas da dogru) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hayırlı olsun bi ara grafik atarsın yeni durumu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknoline2002 -- 4 Aralık 2020; 8:15:18 > |
|
|
|
Bir ben kaldım iyi mi 😃 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|