Şimdi Ara

*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU] (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.814
Cevap
88
Favori
222.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Valla çok iyi almışsın, ben 2 sene önce 670e almıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mozdurak kullanıcısına yanıt

Siz nerden aldınız ?

• Aynen çok iyi fırsat yakaladım en son 840 tl ye düştü hb de anlık. 150 de garanti bonus verdi dayanamadım aldım bende. Ertesi günde stokları bitti zaten. Arada giriyorlar ama alacak olanlar takip etsin hepsiburadayı
  • *NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]
  • Montajı kendiniz mü yapıyorsunuz ? Bir de bu alet dış sıcaklığı da ölçüyor mu?

• ercan585 E kullanıcısına yanıt
    Konumdan alıyor belli aralıklarla, montaj basit forumda var okursan
  • İndirime girmesini bekleyeceğim artık . İnşallah yakın zamanda girer . Herkese teşekkürler

• huzey H kullanıcısına yanıt

Abi eğer ki çocuk odasını baz aldiginda diğer odalarda da istediğin sonucu alıyorsan en iyi konum çocuk odası. Hem gece kontrol altında da tutmuş oluyorsun çocuğun ısısını :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustaka89

Ben pes ettim abi, çektim 46 ya kazanı, 22.5 -23 arasında ister öğrensin ister öğrenmesin :)

https://forum.netatmo.com/viewtopic.php?p=21201

burada guzel anlatmislar. Kombinin 1 derece isitmayi ve 1 derece sogutmayi kac dakikada yaptigini birkac defa olcmesi gerekiyor. Boylece kombi gucu ve yalitim verimligini olcuyor. 3 gun ile 3 hafta arasi taniyor.

yarim derece farkli programlarda zor oluyormus. Gece yatmadan +1 isittirp sabaha kadar -1 dusmesini olcturup hizli ogretebilirsiniz. (Away mode tavsiye eden arkadas da dogru)

• nofearl N kullanıcısına yanıt
    Bende gece yatarken 23.5 den 22 ye düşürüp sabah kalktığımda 23 e çıkarttırdım hocam ama baya güzel yaktı 17 gün olunca dayanamadım pes ettim
  • nofearl N kullanıcısına yanıt
    Bu cihaz tam sopalık 17 gün yüksek güç ve aralıkta öğrenmedi 12 saat düşük güçte çalıştırınca aklı başına geldi :) @erolalper

*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustaka89 -- 4 Aralık 2020; 4:40:24 >
  • Hayırlı olsun bi ara grafik atarsın yeni durumu

• ercan585 E kullanıcısına yanıt
    Indirime girme ihtimali hele hele kışın %0 dan daha kücük hangi yuzdelik varsa o. Alacaksaniz bosuna beklemeyin. Yazin dusebilir o dusenlerde buyuk ihtimal 0 urun degil.suanda da internette satis yok gibi 1500-1750 gibi rakamlarda verilmez. Gecen sene 999 tl gibi idi orjinal applede. 500-600 n11 de vardi ama ne derece guvenilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknoline2002 -- 4 Aralık 2020; 8:15:18 >
  • Mustaka89 kullanıcısına yanıt
    Oooo hayırlı olsun, otoban gurubuna terfin gerçekleşmiş :))
  • kayıboyu11 kullanıcısına yanıt
    Görücez bakalım abi biraz ordan biraz burdan öğrendi ne çıkacak ortaya :)
    Cihazın konumu evinin doğru yerindeyse, ortaya çıkacak renk turuncudur, yanlış yerse turuncu ve siyahın dansını izleriz :))
  • kayıboyu11 kullanıcısına yanıt
    Sanırım bahsettiğin dans başladı hocam :) yalnız 10 dk da bi yanıyor ya kısa süre bende her sabah duşa girerim, aynı anda denk gelirsek Petek performansını düşürmemek için bi yol yordam var mı

*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]

Bir ben kaldım iyi mi 😃

• Çok üzülüyorum, biriniz telefon numaranızı verin dertleşmek istiyorum 😃

• erolalper E kullanıcısına yanıt
    Makineyle dertleş abi keserim seni de :)
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.