Şimdi Ara

*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU] (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.814
Cevap
88
Favori
224.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hivay

Arkadaşlar termostatin üzerinden ısıyı arttıramiyorum. Nereye dokunsam tepki vermiyor. Isıyı arttırıp azaltmak için dokunmatik tuş yokmu üstünde. Nerde yanlış yapıyorum.

Çözüldü
    Arkaya takılan bir parça varmış onu takmamisim ondan kaynakliymis. Bu arada dokunmatik tuş değilmiş

Dokunmatik değil biraz bastırın üste ve alta :)

• erolalper E kullanıcısına yanıt
    O borularda dolaşan suyun sıcaklığı bende 20 -30 arası genelde, bi servisi arayıp sorun bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çalışma aralığını nasıl ayarlıyoruz? 0.1 0.2 gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YunusPhp kullanıcısına yanıt
    0.5 er C ayarlanıyor hocam sadece

• Apple MT ürünün tekrar satışa çıkacağını söyledi ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustaka89

0.5 er C ayarlanıyor hocam sadece

Ayarı var ama gecikme diye nerede o bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

Ayarı var ama gecikme diye nerede o bulamadım

Alıntıları Göster

evimi yönet - odam - termostat - ayarlar

• Merhaba, ayarladığım set değerini yakalayamadan kapatıyor yakma işlemini kombi, böyle yapmazdı, yeni oldu böyle, 22 de set ayarlı ama 21.9 da kapatıyor kendini neden öyle oluyor ?

• Öğrenme olduysa normal hocam, borudaki sıcaklığı katıyor hesaba

• Mustaka89 kullanıcısına yanıt
    Öğrenme geçen sene oldu, ama hiç olmamıştı böyle. Bugün oldu sadece acaba dedim yanlışlıkla doğru sıcaklık ayarla bölümünden +- 0.1 mi yaptım diye baktım onuda yapmamışım

• Anladım dediğim gibi öğrenmeden dolayı oluyor, kazan suyu sıcaklığını artırırsan daha da erken keser ben denemiştim geçen sene

• kazan suyu sıcaklıgı 50 kombi sıcaklıgı 60 yazıyor ekranımda

• quote:

Orijinalden alıntı: huzey

Merhaba, ayarladığım set değerini yakalayamadan kapatıyor yakma işlemini kombi, böyle yapmazdı, yeni oldu böyle, 22 de set ayarlı ama 21.9 da kapatıyor kendini neden öyle oluyor ?

Hocam cihaz doğru olanı yapıyor 21.9 da kapatıyor petek sıcaklığı ile 22 yi yakalayacağını hesap ettiği için. Anormal bir durum yok.*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU] 

• aRsen_lupEn A kullanıcısına yanıt
    Peki kazanı hangi derecelerde yaktığını görme şansımız yokmu tablo olarak ? Birde en önemli soru şu sürekli kazan devreye giriyor ve çıkıyor ya kombinin ömrünü kısaltmıyor mu ? Arabadaki marş motoru gibi bir sıkıntı olabilir mi?

• Evde internet yokkende bu cihaz çalışıyor mu ?

• Programa göre calısmaya devam eder ama uzaktan erişemezsiniz

• Çalışsında aman erişemeyeyim sorun değil üşümeyelim

• Ya bu alet bu sene öğrenmeyecek herhalde, 3. Haftaya girdim öğrenemedi 🤦‍♂️ geçen sene öğrenmek için değişik şeyler denerdi erken aç geç kapat vs bu sefer memur gibi 2 düşükte yak 2 yükselte söndür 😂

• Mustaka89 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin homekit lerden birisi öğrenip şu işi hizaya soksada huzura ersek, şahsen düzeltememesine ihtimal vermiyorum ama herkese tavsiyede bulunduğum içinde huzursuz değilim desem yalan olur.
    Benimki maşallah hiç bozmadı, çünkü 176 versiyonda kaldı, her duruma anında ayak uyduruyor çok memnunum.
    Önümüzde koca bi sezon var sonucu görmek için, +0.2 -0.2 çalıştığında dandik cihazlardan hiçbir farkı kalmaz, beğenmediğim migo bile daha stabildi evimde

• quote:

Orijinalden alıntı: kayıboyu11

Hocam sizin homekit lerden birisi öğrenip şu işi hizaya soksada huzura ersek, şahsen düzeltememesine ihtimal vermiyorum ama herkese tavsiyede bulunduğum içinde huzursuz değilim desem yalan olur.
    Benimki maşallah hiç bozmadı, çünkü 176 versiyonda kaldı, her duruma anında ayak uyduruyor çok memnunum.
    Önümüzde koca bi sezon var sonucu görmek için, +0.2 -0.2 çalıştığında dandik cihazlardan hiçbir farkı kalmaz, beğenmediğim migo bile daha stabildi evimde

Hocam keşke bizimkileri de güncellemeselerdi. Bende röle 210 görünüyor, talep etsek downgrade yaparlar mı acaba bilmem ki

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.