Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.597
Cevap
582
Favori
971.634
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Market hepsini migrostan yaptım hediyem karta yükleme ile sayaç hepsi işledi. ilk üçü temassız kampanyası, dördüncü de mobil ödeme kampanyası ile 95 tl kombo oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilal_176 -- 21 Nisan 2020; 23:32:17 >
  • Kapattiracagim dedim 50 tl verdiler bilginiz olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cglynfrk kullanıcısına yanıt
    Ses seda yok hocam 15 günün sonunda mesaja bile dönüş yapamadılar incelemeye devam ama mecbur yatıracaklar muhtemelen 22 sonrasını bekliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 22 Nisan 2020; 0:7:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar GittiGidiyor 1000₺ alışverişe 100 maxipuan kampanyasına altın alsak sayılır mı?

• borabora93 B kullanıcısına yanıt
    Devam hocam 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: Mbs79

Ses seda yok hocam 15 günün sonunda mesaja bile dönüş yapamadılar incelemeye devam ama mecbur yatıracaklar muhtemelen 22 sonrasını bekliyorlar.
    Benim 1-31 Mart Bankamatik kampanyasından yetırılmayan 40 TL puanım az önce yatırıldı hocam, siz de kontrol edin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 22 Nisan 2020; 17:9:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mbs79

Benim 1-31 Mart Bankamatik kampanyasından yetırılmayan 40 TL puanım az önce yatırıldı hocam, siz de kontrol edin derim.

Alıntıları Göster
    Sizin mesajınızı okuyunca ben de bir bakayım yatırmışlar mıdır diye 20 ek puan daha yatırmışlar. Yeni bir şikayet patlattım. Daha eskisine bile dönmediler ama eksik 20 daha var onu da istedim.

• veysim47 V kullanıcısına yanıt
    Mobil uygulamadan bankamatik kartın Mart ayı dönem içi işlemlerin sayısını kontrol edin, her ikinci 150 TL'ye 20 puan yatırılması lazım dı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 22 Nisan 2020; 20:1:34 >
  • Mbs79 M kullanıcısına yanıt
    6 tane 150 üzeri harcamam vardı tek tek şikayetime yazdım 2 haftadır harcamalara bakmayı beceremediler.

• Kredi kartımın temassız özelliği var ama ödeme yapamıyorum. Bunu açıp kapatabildiğimiz biryer var mı?

Yatmış ama 60 yatması gerekirken 40 yatmış. Tekrar şikayet patlatayim. Nasıl olsa evde boştayız :)

• fatu38 F kullanıcısına yanıt
    Sifreli işlem yapmaniz lazim.yada atmye takin limit dolmuştur.

• cglynfrk kullanıcısına yanıt

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam birde onlari deneyim

• GittiGidiyor kampanyasında sayaç varmı arkadaşlar bende çukmadı işlem ne durumda belli olmuyor?

• bugün 4 x 150 market kampanyasından 50 lira puan yatması lazımdı, henüz yatmamış.
  • temassız kampanyasından 20 puan yatırılmış gözükmesine rağmen kartta puan yok som katıldığım tüm kampanyalar sorunlu yapmış olduğum şikayet kaydına 3 haftadır dönemediler karttı kenara bırakmanın zamanıdır sanırsam

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

bugün 4 x 150 market kampanyasından 50 lira puan yatması lazımdı, henüz yatmamış.
    Bende 2 ayrı market kampanyası (Market + Online Market) tanımlıydı, sadece tek market kampanyası puanı yatmış durumda, iki kampanya sayaçlarıda eş zamanlı ilerlemişti, mecbur gine kayıt açmak gerekecek
    Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)
    Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 28 Nisan 2020; 18:14:42 >

kaydı nereden oluşturuyoruz illa arayıp 10 dk sıra mı beklememiz gerekiyor.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    İşCep uyğulamasına giriş yaptıktan sonra Bize Ulaşın-->Bize yazın--> Sorun/itiraz--> Kredi kartı kampanyaları sekmesinden İletişim formu doldurarak yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 28 Nisan 2020; 22:7:45 >
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.