Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.613
Cevap
582
Favori
973.992
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış olmuş pardon hocam dogrusu bu;

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Maximum mobile giriş yaparak, anasayfa da KAZANÇLAR-->MAXİPUAN tıklayarak puan son kullanım tarihinizi görebilirsiniz hocam, bende aynı kampanyadan yüklü puanların son kullanımı için 73 gün görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mbs79

Maximum mobile giriş yaparak, anasayfa da KAZANÇLAR-->MAXİPUAN tıklayarak puan son kullanım tarihinizi görebilirsiniz hocam, bende aynı kampanyadan yüklü puanların son kullanımı için 73 gün görünüyor.
    Bende 12 gün Ama olsun yeterli.

Bu arada hocam bu forumda sizin gibi yardımcı arkadasların oldugunu görmek cok güzel. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, bilgiler paylaşıldıkça güzellik kazanır

• Geçen ayki Bankamatik kampanyası puanları halen daha yatmadı. İletişim formu başvurusu halen daha işlemde gözüküyor

• cglynfrk kullanıcısına yanıt
    Aynen bekliyoruz, kaçarı yok

Bir iş Bankası vardı oda sapıttı benimde yatmadı sanki adamlar gidip markete soruyor bu müşteri ne aldı diye 10 gündür inceleniyor sırf bu yüzden bu ayki hiçbir kampanyalarına katılmadım ve kredi kartı nida iptal ettirdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    maxımum genc kampanyası bar diye ssd aldım vatandan sayac islemedi bende sikayet actım gene sayaclar sorunlu düzelmiyor cevap da gelmiyor bu korona yüzünden yavasladı galiba her sey. Kartımda temassız limiti hala 120 sifreli islem yaptım bankamatige taktım cıkardım artmıyor sikayet acalı 10 gün oldu geri dönüs yok kitlendi kaldılar. Sikayetvara da yazmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 19 Nisan 2020; 18:57:40 >
  • Arkadaşlar geçen ay ki po yakıt puanların bu gün kullanımı son fakat uygulamadan bakınca 71 gün kaldı diyor bununla ilgili bir bilginiz varmı yada sizde nasıl görünüyor bakarmısınız
  • carrefour'dan bugün 150 lira çektirdim sayaç işlemedi. genel bi problem mi var yoksa carrefour maximum üye işyeri değil mi? market olduğunu sanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

carrefour'dan bugün 150 lira çektirdim sayaç işlemedi. genel bi problem mi var yoksa carrefour maximum üye işyeri değil mi? market olduğunu sanıyorum
    Tüm Carrefourlarda ortak pos yok diye biliyorum, poslar ayrı ayrı bulunuyor ve muhtemelen sizin alışverişi başka postan çekmişlerdir, sliplerinizi kontrol edin, bir sonraki işlemlerde pos tercihinizi belirtin derim. Ayrıca bazı poslar da taksitli işlemler için sektör bilgisi elektronik olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 21 Nisan 2020; 19:40:41 >
  • Mbs79 M kullanıcısına yanıt
    CARREFOURSA 4321 ANKARA ANKARA TR yazmakta puan yatmazsa yüz yere şikayet ederim valla
  • Arkadaşlar GittiGidiyor 1000₺ alışverişe 100 maxipuan kampanyasına altın alsak sayılır mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Üye işyeri şartını yerine getirmek için maximum postan çekilmiş olması lazım, slip altında hangi postan (bankadan) çekildiği yazar, kontrol etmenizde fayda var, farklı bir pos ise yarın son gün bugün aldıklarınızı iade edip yeniden çektirin derim. Ayrıca %10 mobil kampayasına katılarak 15 TL extra gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 21 Nisan 2020; 21:40:22 >
    a101'den yaptığım 150 liralık alışveriş de işlememiş. umarım genel bir problem vardır.
    Sayaç islememesi durumu bendede var. Maximum venc kart kampanyasindan vatandan ssd aldim işlememiş. Bozuk gene sayaçlar.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler. samsungshop kampanyasına da katılmıştık o da işlememiş. bu puanların üzerine yatarlarsa kapatırım direk kartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 21 Nisan 2020; 22:37:8 >
    Bim de bugün 4'üncü işlemi yaptım, sayaç işledi, sıkıntı yok...

Hocam en son sevgililer günü kampanyasindan beri sayaç hiçbir katıldığım kampanyada islemedi. Ama puanlarda sorun olmadi. Üstüne mesaj atinca gec dönüyorlar.

Hala ses yok mu :)

• 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.