Şimdi Ara

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.765
Cevap
33
Favori
154.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hafiza karti isine ne diyorsunuz? Dahili olarak kullanmak performans dususune sebep oluyor mu? Ya da hangi karti kullanmak gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enginkarakoyun

Arkadaşlar merhaba.Bi sorum olacaktı.telefonumu yeniden başlat diyince açılış ekranında kalıyor recovrry moduna girip telefonu sıfırlamak zorunda kalıyorum.sifirladiktan sonra telefonu yeniden başlatınca sıkıntı yok ama ne zamanki marketten(google play)uygulamalarımi guncellesem aynı sorunla karşı karşıya kalıyorum.acaba hangi uygulamanın guncellemesinden kaynaklandığını bilen var mi?

Telefonu recovery'den sıfırladıktan sonra hiçbir uygulamayı devre dışı bırakmayın. Sorun düzelecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BluePage B kullanıcısına yanıt
    Ben Sandisk'in 80Mb/s Ultta modelinden aldim performansta herhangi bir dusus soz konusu degil hocam kullanabilirsiniz belki hizlanmistir bile.

• Merhabalar telefon acilisinda bi kilit cikiyor ilk basta ve aciliyor.sonra htc logosu geliyor cihazi hepsiburadadan aldim dusundurmedi degil.acaba rom yukleyip tr mali gibi cakmasilar.saolun simdiden

• DARKKO70 D kullanıcısına yanıt
    Ürün paralel ithalat. Yani gerçek Tr cihazı değil. O kilit işareti simkiliti gösteriyor.
  • bende 900 liraya ıraktan getirttim gri olanı imei kayıtlı. 4g de sıkıntı çıkarmadı.
  • Hakikaten düzeldi teşekkürler

• degerli43 D kullanıcısına yanıt
    Hocam uygulamalar kısmında hiç bir uygulamayı devre dışı bırakmamak lazımmış.ben devredisi olanları açtım düzeldi telefon açılıp kapanıyor rahat Bi şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: DARKKO70

Merhabalar telefon acilisinda bi kilit cikiyor ilk basta ve aciliyor.sonra htc logosu geliyor cihazi hepsiburadadan aldim dusundurmedi degil.acaba rom yukleyip tr mali gibi cakmasilar.saolun simdiden

Brightstar değil sanırım ürün. Ya da mobiltel değil.

Yeni bir firma getirmiş, paralel midir bilmem, teleservice ile anlaşması var ben gönderdim. Ama mobiltel garantili eski htc telefonum kvk'dan da işlem görebiliyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enginkarakoyun E kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam kardesim delirmek uzereydi format atmaktan bu care olur insallah

• Arkadaşlar Google servis pil kullanımı nedense yükseldi bende, şarj tüketiminden memnunumdum telefonun ama böyle oldu bir sebepten, sizde bu pil grafiği durumu nedir?
    Bu mesaja eklenen görseller:

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...)

• alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Whatsapp %17
    Chrome %12
    Fenomen+ %6
    Google Play Hizmetleri %6
    Instagram %5
    Snapchat %4
    Youtube %3

Ekran %21
    Sesli Aramalar %8
    Hücre Beklemede %8
    Android İşletim Sistemi %5
    Telefon boşta %4
  • Evet böyle olmalı, bende bişeyler bataryayı sömürmeye başlamış belli ki. Gps açık mı sizde?

• Hepsi burada' da 1500 TL telefon. alınır mı hala.. uzun suredır kullanan arkadaslar telefon hakkında yorum yaparsa sevinirim..
  • Arkadaşlar sizinde %100 den %85 lere kadar falan bataryası çok hızlı düşüyor mu?
    Benim 85 kadar çok hızlı düşüyor sonra normale dönüyor..
    Sizde nasıl?
    Eğer bu bir sorun ise çözümü hakkında bilgi paylaşır misiniz lütfen..
    Teşekkürler..

• alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Hayır değil ihtiyaç olunca açıyorum konum'u.
  • gadulak31 G kullanıcısına yanıt
    Alınır hocam aklınızda soru kalmasın telefon bu paraya çok iyi gerçekten zaten 2000+ iken pek canlı değildi bu forum da şimdi F/P ürünü oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gadulak31

Hepsi burada' da 1500 TL telefon. alınır mı hala.. uzun suredır kullanan arkadaslar telefon hakkında yorum yaparsa sevinirim..

O fiyat aralığında alabileceğin en premium telefon hocam içinde şüphe olmasın . Malzeme kalitesi, kamerası, içindeki ses çipi premium duruşu ile telefon resmen al beni diyor. Fiyatı da makul seviyelere çekildi. Aslında başından beri olması gereken buydu. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz
  • Hep Vodafone-Brightstar yazardı Htc kutularında ithalatçı olarak bunda Mobiltel yazıyor hatta Mobiltel'in ithal ettiği tek Htc modeli :) Aklına takılan olursa garantide herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız içiniz rahat etsin diye açıklamayı da yazıyorum

"İthalatını MOBİLTEL’ in gerçekleştirdiği HTC ürünlerinin satış sonrası hizmetleri HTC firmasının yapmış olduğu anlaşma kapsamında TELESERVICE ve KVK tarafından takip edilmektedir."
  • Arkadaşlar bende bugün pasaport kayıtlı 32 gb 3 gb ram olan modelşnden aldım iphone 5s ten ayrıldım uzn süre sonra inşallah pişman olmam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.