Şimdi Ara

tasarim bitti simdi neler neler gerekli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hangi Ns lere yönlendirdiniz onu öğrenebilirmiyim:)
  • ns7.isimtescil.net
    ns8.isimtescil.net
  • Şu an için dns yönlendirme yapılmamış gözüküyor. Verdiğiniz bilgilere göre domain aşağıdaki sunuculara yönlendirilmiş olması lazım:

ns1.pwrtech.net
    ns2.pwrtech.net

Ancak şu an için durum bu değil ve aşağıdaki bilgiler geçerli. Eğer isimtescil.net sitesine girip sunucu adreslerini değiştirdiyseniz sunucuların güncellenmesini beklemeniz lazım. Bu iki gün sürebilir.

Size şu şekilde açıklayayım:http://www.selmankiran.com/ adresini açtığınızda şu an gördüğünüz isimtescil sayfası gözükmemesi lazım.

Domain Name: SELMANKIRAN.COM
    Registrar: DIRECT INFORMATION PVT LTD D/B/A PUBLICDOMAINREGISTRY.COM
    Whois Server: whois.PublicDomainRegistry.com
    Referral URL:http://www.PublicDomainRegistry.com
    Name Server: NS7.ISIMTESCIL.NET
    Name Server: NS8.ISIMTESCIL.NET
    Status: clientTransferProhibited
    Updated Date: 21-dec-2006
    Creation Date: 21-dec-2006
    Expiration Date: 21-dec-2007

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phil -- 22 Aralık 2006; 15:56:29 >

• Name Servarlar yanlış yönlenmiş
    host aldığınız yerin nsleri

Linux Server Nameserver
    - ns1.pwrtech.net
    - ns2.pwrtech.net

hangi sunucu ise ona göre yönlendirin,

böylece sorun kalmayacaktır.

Saygılar.
  • evet galiba simdi oldu cunku ben oraya isimtescilnet te yazdigim yazidan sonra oranin dns ayarlarini almis simdi tekrar duzelttim bekleyip gorucem
  • Selamlar tekrar,

Domain Name Server yani sunucu adreslerini hiç yönlendirmemişsiniz ki. Aşağıdaki adresleri girmeniz gerekiyor. Zaten bu adres size gelen emailde de vardı.

ns1.pwrtech.net
    ns2.pwrtech.net

İsimtescil.net sitesine girerek domain sunucularını bu şekilde girin. Dediğim gibihttp://www.selmankiran.com/ adresini açtığınızda şu anki isimtescil sayfası kaybolmuş olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phil -- 22 Aralık 2006; 16:05:27 >
  • dediklerini yaparsan sorun düzelir:)

Kolay gelsin.

quote:

Orjinalden alıntı: cellman

evet galiba simdi oldu cunku ben oraya isimtescilnet te yazdigim yazidan sonra oranin dns ayarlarini almis simdi tekrar duzelttim bekleyip gorucem
  • ns1.pwrtech.net
    ns2.pwrtech.net

bu sekilde duzenledim ama bu yonlendirme isleminin biraz surecegini soyluyor. ama yonlendirilmistir die mail geldi

yardımlarınız icin tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman -- 22 Aralık 2006; 18:12:31 >
  • Anasayfa değişmiş. Sizin koyduğunuz index sayfası gözüküyor şu an. Tebrikler, internette ilk sayfanızı yayınlamış oldunuz böylece. İleride birkaç yıl sonra bu işler size çocuk oyuncağı geldiği zaman bu günleri hatırlarsınız.
  • yardımlarınız için teşekkürler gerçekten illerde bunları gulerek anacagıma eminim
  • quote:

boyle denedim verdikleri kullanici adi ve sifreyi girdim sifre hatali diyor ama ana servere baglaniyorum

servera bağlanabiliyorsanız bilgiler nasıl hatalı olabilir sizce?

yanlış giriyor olmayasınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktifnet -- 23 Aralık 2006; 18:10:49 >
  • tamam sorunu çözdük yardımlarınız için teşekkürler
  • quote:

tamam sorunu çözdük yardımlarınız için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.