kesinlikle bende katiliyorum kendini asmis abuk subuk nickler var utanmasi olan bir insanin azina alamayaci kelimeleri yazanlar cezalarini ceksin
quote:
Orjinalden alıntı: dhl_frost
quote:
Orjinalden alıntı: heLLOpeRs
Selam benımde knight eteki nikim heLLopeRS Allahın Oğlu Olan banlar Bişi demiyorum lvl 74 pre yok gold yok bişi yok nikimin Anlamı Yardımcı Operator. Sakıncası Varmı SizcE?
Bence bu nike bişey demezler , daha çok müstehcen saçma sapan şeyleri banlamayı amaçlıyolar sanırım ve haklılarda K2 nin şimdiye kadarki en mantıklı uygulaması belki de.
Arkadaşlarım Sizleri rahatlığa Davet ediyorum k2 Para kazanmaktan Sıkılmıo yukarda dediğim gibi. lvl 74 pre yok gold yok Zevki Dm Kesıoz arkadaşlarla bu lvlden sonrada para veremem servere k2 baktı mıllet premıumsuz KraL Boyle ßişi Oldu :D yaw doStlarım siz Rahat olun
benim nick yakalarsam........rim
kesin ban
bide tuttugumu........kacanida......
ne bu şimdi ban mu yiecez nigger ****** olarak çıkıyor bombalarım ko yu
ya benim nick mobidick czde adam kesince mobi**** cıkıo bendemi banlancam
Bizim arkadasın eskı charının nıckleri nebakıyonamk amPLS 0900316231 ____am____ A_M_J_U_K_ KUKUUUUUUUUU yar_ROCK AmGöReNmAsUmFbli buna benzer bır suru nıckler var ya
quote:
Orjinalden alıntı: m4kroop
Bizim arkadasın eskı charının nıckleri nebakıyonamk amPLS 0900316231 ____am____ A_M_J_U_K_ KUKUUUUUUUUU yar_ROCK AmGöReNmAsUmFbli buna benzer bır suru nıckler var ya
bu ne adam kufur fabrıkası olusdurmus
illede para
quote:
Orjinalden alıntı: _SoulGem_
açıklama güzelde NSC değil NCS
ilk kural a gore kurallar cinsel içerikli olamaz a gore :) bazı kısılerın (bayagı yuksek lvl )banlanması lazım ;)
quote:
Orjinalden alıntı: m4kroop
bunlar banlanmaz mrk etme k2 Türkçe küfürleri bilmedii sürece
quote:
Orjinalden alıntı: facetoface
ya benim nick mobidick czde adam kesince mobi**** cıkıo bendemi banlancam
dick ingilizce de avatarımda erkegin kalbinin oldugu yerdeki organ demektir feci ban yersin bence deistir
alıntı:eminem drips
all these bitches from my dick gibi biseydi artık siz dusunun
Arkadaşlar bugun duyduğuma Göre Bu olay için Türk Gmler Alıcanakmıs ücretli Çalışıcaklarmıs.. Tercübe için. ARkadaşlar Soyledi ßende sizlere Söylim dedim acaba boyle bişi Olurmu
Olimpia Serverinden Tüm diğer Server Arkadaşlarımıza Saygı ve Sevgilerimi Yolluyorum
K2 Parasız Kalmış Anlaşılan
quote:
Orjinalden alıntı: cedrid
sen kesinlikle katıl adamlara onlarda bizim cüzdanlara daha fazla katılıyor hergecen gun
Küfürlü argolu dine saygisizlik yapan baskasini asagilyan nick kullanmak dogru birşeymi?
free to play miş pehhhh
k2 paraya doymuyo pre ve paralı kopsdan kırıolar zaten parayı ama doymuyolar aç bunlar bunların aklındaki tek laf PARA PARA PARA
quote:
Orjinalden alıntı: :::bLaCk_PearL:::
başta dupe koxp gibi buyuk şeyleri engelleyin de sora bu basit şeyleri düzeltin
ve kimsenin oyundan nefret etmemesi için NCS ları trade edilemez olarak ayarlayın sora herkese dagatın onları deiştirmeyenleri banlaın
NCS Leri trade edilmez yapın ki kufurlu char acıp alıp satmasınlar
budur daha baska soze gerek yok..
mıllet 1 2 ytl ye gb satıyor ınsanlar emek vermeden oyunda ıtem alıp satıyorlar dupe cıktı cıkalı ıtem fıyatlarıda uctu sız bu kafa ıle gıdersenız +8 wood staff ı yakında 50m e alırsanız sasmam 1-2 hafta oncekı 50 m e olan chıtınler 100 - 120 m 150 m e satılmayan prıest sheller 350 - 500 m arası
K2 duyun artık dupe-kosp- trade hack ILK ONCE BUNLARI KAPATIN ENGELLEYIN ELINIZDE OLAN BIRSEY
quote:
Orjinalden alıntı: arseniCem
free to play miş pehhhh
logos pay to play olmuş galiba. Çünkü 3. servera boşken bile girilmiyo.