Şimdi Ara

INNER JOIN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

M. Access Kullanıyorum. Bir Sorgu Hakkında Yardım İsteyecektim. 3 Tane Tablo Var İsimleri g_resim - gd_bresim - gd_kresim bunları birleştirmeye çalışıyorum. Amacım 3 Tanesini Aynı Anda Birleştirmek Fakat Yapamadım. Benim kendi yazdığım sorgu böyle " SELECT * FROM gd_bresim INNER JOIN gd_kresim ON gd_bresim.detayno=gd_kresim.detayno INNER JOIN g_resim ON gd_bresim.detayno = g_resim.detayno" Detayno'ların hespi Metin Türündedir.

Şimdiden Teşekkür Ederim.

• Çıktıyı mı yanlış veriyor yada hic sonuc vermiyor mu.Hata varsa hata mesajı ne. Bunları yazarsan yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soruuken

Çıktıyı mı yanlış veriyor yada hic sonuc vermiyor mu.Hata varsa hata mesajı ne. Bunları yazarsan yardımcı olabilirim.

İlk Olarak Veri Tabanında Deniyorum, Siteye Eklemeden Hata Mesajı'da 2 INNER joın oldugu için 1. ınner joinin üstünü çizerek yanlış söz dizimi diyor
  • New_User N kullanıcısına yanıt
    SQL sorgunu yazarsan daha iyi olur. INNER JOIN in sınırı yok 2 tane olmasıyla alakalı bir hata olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soruuken

SQL sorgunu yazarsan daha iyi olur. INNER JOIN in sınırı yok 2 tane olmasıyla alakalı bir hata olamaz.

Sorgu Yukarıda Var Zaten.
  • selectte * kullanma tablo.sutun bilgilerini yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

selectte * kullanma tablo.sutun bilgilerini yaz.

Olmadı Yine. Ben Size Tablo Bilgilerini Versem Uyarlarmısınız Aceba.

Tablo Adları;

1. g_resim
    2. gd_kresim
    3. gd_bresim

Tablo Alanları

1. g_resim = Kimlik, resim, kisim, üisim, detayno
    2. gd_kresim = Kimlik, kresim, detayno
    3. gd_bresim = Kimlik, üadi, ükateadi, renk, boyut, detayno, kacresim

Benim Yaptığım Kod

Select g_resim.Kimlik, g_resim.resim, g_resim.kisim, g_resim.üisim, g_resim.detayno,
    g_kresim.Kimlik, g_kresim.kresim, g_kresim.detayno, gd_bresim.Kimlik, gd_bresim.üadi, gd_bresim.ükateadi, gd_bresim.renk, gd_bresim.boyut, gd_bresim.detayno, gd_bresim.kacresim FROM gd_kresim INNER JOIN gd_bresim ON gd_kresim.Kimlik=gd_bresim.Kimlik INNER JOIN g_resim ON g_resim.Kimlik=gd_bresim

Böyle Yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi New_User -- 28 Temmuz 2015; 16:54:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: New_User

quote:

Tablo Adları;

1. g_resim
    2. gd_kresim
    3. gd_bresim

Tablo Alanları

Benim Yaptığım Kod

Select g_resim.Kimlik, g_resim.resim, g_resim.kisim, g_resim.üisim, g_resim.detayno,
    g_kresim.Kimlik, g_kresim.kresim, g_kresim.detayno, gd_bresim.Kimlik, gd_bresim.üadi, gd_bresim.ükateadi, gd_bresim.renk, gd_bresim.boyut, gd_bresim.detayno, gd_bresim.kacresim FROM gd_kresim INNER JOIN gd_bresim ON gd_kresim.Kimlik=gd_bresim.Kimlik INNER JOIN g_resim ON g_resim.Kimlik=gd_bresim

Böyle Yaptım

g_kresim.Kimlik, g_kresim.kresim, g_kresim.detayno, gd_bresim.Kimlik, gd_bresim.üadi, gd_bresim.ükateadi, gd_bresim.renk, gd_bresim.boyut, gd_bresim.detayno, gd_bresim.kacresim FROM gd_kresim INNER JOIN gd_bresim ON gd_kresim.Kimlik=gd_bresim.Kimlik
    INNER JOIN g_resim ON g_resim.Kimlik=gd_bresim.Kimlik

• quote:

Orijinalden alıntı: Flyer17

quote:

Orijinalden alıntı: New_User

quote:

Tablo Adları;

1. g_resim
    2. gd_kresim
    3. gd_bresim

Tablo Alanları

Benim Yaptığım Kod

Böyle Yaptım

g_kresim.Kimlik, g_kresim.kresim, g_kresim.detayno, gd_bresim.Kimlik, gd_bresim.üadi, gd_bresim.ükateadi, gd_bresim.renk, gd_bresim.boyut, gd_bresim.detayno, gd_bresim.kacresim FROM gd_kresim INNER JOIN gd_bresim ON gd_kresim.Kimlik=gd_bresim.Kimlik
    INNER JOIN g_resim ON g_resim.Kimlik=gd_bresim.Kimlik

deniyorum hemen :)

Hata Aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi New_User -- 2 Ağustos 2015; 14:54:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.