Şimdi Ara

2015 ÖSYS Yerleştirme sonuçları (ANA KONU) (AÇIKLANDI) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.907
Cevap
43
Favori
82.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın öğlene kadar geldi geldi gelmezse pazartesiye kadar yolu var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

ben yatiyorum bugun de cikmaz sonuclar benden demesi

Zaten ÖSYM '' Yangından mal kaçırır gibi gece açıklamayız '' Diye bir şey demişti diye hatırlıyorum
  • İnşallah bekleyiş hayırlı bir sonla sonuçlanır beyler bu ülkede dalga geçilmedik kurum kalmaddı zaten ÖSYM geçmesin bu ülkede Muhtaç kalırsan ezilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JWonderchild

askerlerimiz sınırda vatanımızı korumak için çatışıyor siz burda sınav derdindesiniz yazıklar olsun size

Askerlerimiz sınırda vatanımızı korumak için çatışıyor sen ise bizim sınav derdinde olamamızın derdindesin yazıklar olsun sana ..
  • Inaktif olan linki bir numara arttırın anasayfaya atıyor, özür duyurusu mu geliyor dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veeeeeee

• Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    .....açıklanmadı!!!
  • Bu gece boşuna uykunuzu kaçırmayın, gecenin bir vakti açıklamazlar. Yarın açıklarlar diye düşünüyorum. Asıl bir feyk atıp e-kayıt tarihlerini erteledik sonuçların açıklanmasına daha var demesinler de
  • gelecek gibi sonuçlar
  • ne kadar çok liseli varmış xd

• quote:

Orijinalden alıntı: MikuriNN

quote:

Orijinalden alıntı: JWonderchild

askerlerimiz sınırda vatanımızı korumak için çatışıyor siz burda sınav derdindesiniz yazıklar olsun size

Askerlerimiz sınırda vatanımızı korumak için çatışıyor sen ise bizim sınav derdinde olamamızın derdindesin yazıklar olsun sana ..

Yukardaki Kavas o zaman vurdursun gitsin cepheye evde klavyeden vatana mı ağlıyor.Az kavas yok şu forumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

AÇIKLANDI BEYLERRR

Oxford İlahiyat'ı kazanmışım. Üst komşu'da Stanford Su Ürünleri. Hayırlı olsun.

yalnız oxfordda ilahiyat var ama bir tarafını yırtsan giremezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duxducax

abim kpss öğretmenlik sonucu ben de üniversite tercih sonucu bekliyorum anam babam bile artık ösym'ye ana avrad sövüyolar haklılarda her aile 1 sonuç beklio biz 2 :D :D :D :D sonuçlar herkesin istediği gibi gelir inşallah beyler yolunuz açık olsun

Biz 3 kisi sonuc bekliyoruz iki tane ablam var ogretmen kpss ye girdiler. Hayirlisi olsun herkes icin

• quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

quote:

Orijinalden alıntı: duxducax

abim kpss öğretmenlik sonucu ben de üniversite tercih sonucu bekliyorum anam babam bile artık ösym'ye ana avrad sövüyolar haklılarda her aile 1 sonuç beklio biz 2 :D :D :D :D sonuçlar herkesin istediği gibi gelir inşallah beyler yolunuz açık olsun

Biz 3 kisi sonuc bekliyoruz iki tane ablam var ogretmen kpss ye girdiler. Hayirlisi olsun herkes icin

meraba kardeş, bende bekliyorum.
  • popülerde görünce elim ayağım titredi lan
  • Tübba kullanıcısına yanıt
    Amin inşAllah..
  • o kadar uğraşmışsın + verdim
  • ytü geldi
  • allah aşkına açıklansın yav iyi bişeyler yapamadık ama en azından 2 yıllıklardan istediğim yer gelsin :D
  • Açıklandı beyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.