Şimdi Ara

Yeğenlerime sistem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Humboldt

R7 240 ile crossfire yapında performans biraz daha iyi olacaktır.

Harddisk var mı elinizde ? Yazdığınız sistemde göremedim.

Evet eski 500 gb hdd var. Hocam sizce a8 7650k + r7 240 performansı nasıl olur? Ben bi kaç video izledim hepsinde en az 30 fps alıyor. Anakart konusunda kararsız kaldım MSI a68hm-33 anakart iyi midir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

•  Yeğenlerime sistem

http://hardzone.es/amd-a8-7650k-con-dual-graphics-r7-240/

Testler kötü değil. 768p için fazlasıyla yeter high ayarlar açtırabilir oyununa göre 30-40 fps civarı

msi kötü durmuyor fiyatına göre iyi. incelemede de msi kullanılmış zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 30 Haziran 2015; 14:41:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Humboldt

Yeğenlerime sistem

http://hardzone.es/amd-a8-7650k-con-dual-graphics-r7-240/

Testler kötü değil. 768p için fazlasıyla yeter high ayarlar açtırabilir oyununa göre 30-40 fps civarı

msi kötü durmuyor fiyatına göre iyi. incelemede de msi kullanılmış zaten

Hocam yeğenlerim daha çok cs:go gta san andreas, 4-5 bf3 tarzı oyunlar oynarlar. Onlar için akıcı olsun yeter. Low-mid-high hiç farketmez.

• İki tane ortalama piyasadaki tüm oyunları giriş seviseyinde açacak laptop alman daha iyi olur sanki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

İki tane ortalama piyasadaki tüm oyunları giriş seviseyinde açacak laptop alman daha iyi olur sanki ?

Laptop olmaz hocam çok ısınır. Bizim çocuklar bekli 5 saat aralıksız oynayacaklar. En az 3 yıl idare etmesi lazım sistemin.

• A10 7850k
    R7 250
    350 psu
    G-Skill ripjaws 4gb ram

Böyle toplayabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: eminozkoca

quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Bu tür bir sistem olabilir;

Yeğenlerime sistem

Yok hocam biri için bütçeyi 200 lira geçince totalde 400 lira oluyor. Ben a8 7650k+r7 240 ya da sadece a10 7850k düşünüyorum. İkisinden birini kesin alacağım ama hangisi çok kararsız kaldım. Siz bana sadece bu konuda yardımcı olsanız yeter de artar bile

Sadece a10 7850k al
    Ama bence şöyle sistem olabilir

G3258 işlemci
    Msi h81 p33
    Cruical 4 gb ram
    2.el r7 250 ( alınabilirse sıfır)

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

A10 7850k
    R7 250
    350 psu
    G-Skill ripjaws 4gb ram

Böyle toplayabilirsin

Toplam ne kadar ediyor. En fazla bütçe 950 tl

• Hocam a8 7650k nın içinde zaten r7 240 tarzı bir gpu var.Yani 2 tane r7 240 gibi birşey olur.İkisi cf olunca %50-80 arası fazla performans verir büyük ihtimal.Yani bir tür r7 240 yada hd7730 gddr5 belleki sürümü ile benzer performans verir.Youtube'da r7 240 ile herşey lowda oynayan görmüştüm sanırsam apunun içindeki gpu ile onu biraz daha oynanacak seviyeye getirir.Yalnız biraz sistem oc isteyebilir Cpuya özellikle sanırsam 3.1 ghz stok hızı 3.7-3.8 ghz civarına çekersiniz daha iyi olur diye tahmin ediyorum özellikle gta 5 bf3 gta4 gibi oyunlarda sanırsam işlemci soğutucusuda alacaksınız çok sıkıntı olmaması gerek 768p de.Yalnız anakartı a68 e33 msi idi sanırsam ondan alın a58 chipsete para verilmez artık.Birde sakın ramleri tek 4 gb falan almayın 2 tane 4 gb ram alınki apu performans versin mümkünse 1866 mhz ram üstü iyi olur yada 1600 mhz alacaksanız vatanda crucial 1600 mhz cl8 ram var onlardan alın 2 tane toplam 200 TL civarı tutar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 30 Haziran 2015; 20:38:10 >

• Az sonra yazarım bi sistem

• quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Hocam a8 7650k nın içinde zaten r7 240 tarzı bir gpu var.Yani 2 tane r7 240 gibi birşey olur.İkisi cf olunca %50-80 arası fazla performans verir büyük ihtimal.Yani bir tür r7 240 yada hd7730 gddr5 belleki sürümü ile benzer performans verir.Youtube'da r7 240 ile herşey lowda oynayan görmüştüm sanırsam apunun içindeki gpu ile onu biraz daha oynanacak seviyeye getirir.Yalnız biraz sistem oc isteyebilir Cpuya özellikle sanırsam 3.1 ghz stok hızı 3.7-3.8 ghz civarına çekersiniz daha iyi olur diye tahmin ediyorum özellikle gta 5 bf3 gta4 gibi oyunlarda sanırsam işlemci soğutucusuda alacaksınız çok sıkıntı olmaması gerek 768p de.Yalnız anakartı a68 e33 msi idi sanırsam ondan alın a58 chipsete para verilmez artık.Birde sakın ramleri tek 4 gb falan almayın 2 tane 4 gb ram alınki apu performans versin mümkünse 1866 mhz ram üstü iyi olur yada 1600 mhz alacaksanız vatanda crucial 1600 mhz cl8 ram var onlardan alın 2 tane toplam 200 TL civarı tutar

Bende zaten cf yapmak için r7 240 seçtim. Azıcık oc ile oynanabilir seviyeye geleceğine inanıyorum. Yorumunuz için teşekkürler

• quote:

quote:

İki tane ortalama piyasadaki tüm oyunları giriş seviseyinde açacak laptop alman daha iyi olur sanki ?

Laptop olmaz hocam çok ısınır. Bizim çocuklar bekli 5 saat aralıksız oynayacaklar. En az 3 yıl idare etmesi lazım sistemin.

Ozaman APU lu bir sistem toplayın ekstra ekran kartı almanıza gerek kalmaz.

• A10 7700k
    Msi a88x g41
    G-skill ripjaws 4gb 1600mhz
    Wd caviar blue 1tb
    Gigabyte gz g135 350w kasa

• quote:

quote:

quote:

Ozaman APU lu bir sistem toplayın ekstra ekran kartı almanıza gerek kalmaz.

Hocam zaten apu topluyorum ama ek bir ekran kartı takarak cf yapacağım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.