Şimdi Ara

Aisten soruları kaldırmışlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: leo80

İnşallah edrebiyattaki çalıntı eser sorusu ve coğrafyadaki volkanizmalı soru iptal olur.

Bence de coğrafya daki denge sorusu hatalıydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 25 Haziran 2015; 23:02:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam r araya kaynak yapmış

• -Bero- kullanıcısına yanıt
    Bence de direk iptal daha mantıklı. Çok konu açıldı cevap yanlış fln diye dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Hocam r araya kaynak yapmış

Heycandan olabiliyor bazen :) nede olsa hedef tıp (şaka lan şaka sözelciyim)

• 1/2mv2 1 kullanıcısına yanıt
    BİYOLOJİ 9. SORUDA KALDIM YAA.MAT GEO FİZİK KİMYA YI YAZDIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: leo80

İnşallah edrebiyattaki çalıntı eser sorusu ve coğrafyadaki volkanizmalı soru iptal olur.

Neden, sen yapamadın diye mi? Arkadaş nasıl bir anlayış tarzınız var ki kendi yapamadığınız her yorum sorusunu yanlış kabul edebiliyorsunuz? Bu soruları doğru yapanları hiç mi düşünmüyorsunuz? Bu nasıl bir bencillik.
  • adnan mersedes A kullanıcısına yanıt
    iki cevaplıydı soru objektif olun biraz lütfen.leo80 haklı.
  • umut25 kullanıcısına yanıt
    Sizin dediğiniz gibi okuyunca gayet havada kalıyor, ne için objektif olayım ki? Eleyici bir soru, haklısınız zor fakat iki cevaplı falan değil. Bu kadar abartılması gerçekten ilginç (pardon, bu forumda değil çünkü herkes fenlerde +25 edebiyatta +50 yapmak zorunda bu yüzden gerekirse soru iptal edilmeli) .
  • adnan mersedes A kullanıcısına yanıt
    Hak yerini bulsun hocam haksızsak iptal etmesinler.Bu soruyu daha fazla tartışmak istemiyorum.Umarım hepimiz istediğimiz yere yerleşiriz.
  • Silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo80 -- 1 Temmuz 2015; 19:02:40 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.