Şimdi Ara

Yine Soru Tiplerini Ezberleyenler Kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunu belirteyim, o soruyu hazırlayanlar bile o soruları 75 dakikada çözemez, çünkü Türkiyedeki eğitim sisteminde sayısalcı sayısalcı değil, ezber robotudur, ben hiç bir tıp yada odtü mühendislik kazanan tanımıyorum ki soru tiplerini gizliden gizliye ezberlemiş olmasın, fazla soru çözmenin amacıda budur, siz farkında olun yada olmayın soru tiplerini hafızaya atarsınız, he ben burda derece yapamadım diye sınavda başarılı olan arkadaşlara bok atmıyorum, tebrik ediyorum hafızaları sağlammış, lakin soru ezberlemek insanlara gerek meslekte gerek normal yaşantısında karşısına çıkacak problemlerde yardım etmez, fakat gerçekten bu memlekette iyi analitik zekaya sahip yüksek potansiyelli insanlarda var, sırf bu 2. Dünya sisteminden kalma eleme sisteminden dolayı hayallerine gerçekleştiremiyorlar, bizzat gördüm ilk 15 bine girip kök sıfırın bire eşit olduğunu idda eden mukavva kafalı insanlar var, eğer gerçek bir eleme yapılacaksa bu böyle olmamalı, örneğin geometri sorusu çözerken uzun vakit verilip incelenmelidir, unutmayın ki profesyonel hayatta sizin ne kadar kısa sürede bir şeyler yaptıgınız değil ne kadar başarılı olduğunuz daha önemli

Daha çok şey yazılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AA4ABDB6D -- 14 Haziran 2015; 22:11:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yanılıyorsun.
  • Hiç ezbere gerek yoktu bu sınavda konuların genel hatlarıyla bilen biti rahat 35 yapardı bu sınavda en az o da

• Dediklerine katılıyorum ama bu sınavdaki soruların ezberci bir sınav olduğunu düşünmüyorum, 75dkda cozup hiç boş bırakmayıp maks 3 yanlış yapan 4 yıllık arkadaşım var bizzat, hem düşünmeli hem de bunu hızlıca yapmalı yani, hangi kaynağa yakındı hangi kaynak 50 sorunun 20sini tutturdu? Fem demeyin feme giden kaç tane arkadaşım var, hiçbiri de benziyordu demedi, kötü yapmışlar kendilerince tabi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: yanıyom

Hiç ezbere gerek yoktu bu sınavda konuların genel hatlarıyla bilen biti rahat 35 yapardı bu sınavda en az o da

Kardeş beynin yanmış

• türkiyede bu nedenle bilimsel araştırmalar 00000

çünkü üniversiteye alırken ölçmüyorlar yarıştırıp sıralıyorlar kim hızlı olursa kim daha çok soru çözerse o kazanır KISACASI HIZLI KOŞAN ATI ALIYORLAR

asıl olması gereken kim daha iyi düşünüyor kim daha iyi bilimi geliştirebilir kimin projeleri var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soru tipini ezberleyip sınavda yapma devrini ösym son 3-4 sınavdır kapattı eskiden lys için ezber çalışan yapar denirdi ancak ygs'den farkı kalmadı (yorum+ bilginin harmanlaması ve sınav anında doğru çözüm yöntemini bulma) bugün yapılan sınavda zaten bunun kanıtı, böyle olacağı belliydi 2012'den beri adım adım değişikliğe gidiyor sınav soruları öğrenciye zor geliyor çünkü soru tipleri soru bankalarında yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz xd trolledim kardeşim ciddiye alma burda maşallah 35 in altı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Surgery

Soru tipini ezberleyip sınavda yapma devrini ösym son 3-4 sınavdır kapattı eskiden lys için ezber çalışan yapar denirdi ancak ygs'den farkı kalmadı (yorum+ bilginin harmanlaması ve sınav anında doğru çözüm yöntemini bulma) bugün yapılan sınavda zaten bunun kanıtı, böyle olacağı belliydi 2012'den beri adım adım değişikliğe gidiyor sınav soruları öğrenciye zor geliyor çünkü soru tipleri soru bankalarında yok.

Onu bun bırak da en az 5 sb dene më kitabı devirmeden 40 üstü hatta 35 üstü yapan biri olduğunu söyle.

• ne kadar çok soru çözersen o kadar gelişirsin bunun başka bir açıklaması yok

bu arada 1 2 yanlış yapanlar var siz hala yok kimse yetiştirmezmiş falan diyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.