Ben 5200 ü satalı çok oluyo 90 ytl verilmez sakın alma ben 70e zor satmıştım o da 6 ay kullanmıştım.Performansına gelince mp3 lerde çok kötü özellikle bası çok kötü veriyo tizler fena değil kumandası büyük avantaj sen müzik için alıyosan sakın alma derim oyunlardaki performansı iyi sayılır filmlerde ise bi 2.1 den hiç farkı yok tüm hoparlörlerden aynı ses geliyo bi zevk alınmaz.Bu ses sistemini beğenmen için yüksek seste müzik dinlemeyi sevmiyor alman lazım.Ayrıca sup çok yumuşak hemen pörtlüyo ben şimdi spa9300 kullanıyorum bass mükemmel ve sub bassları bozmadan dolgun bi şekilde veriyo ama 5200 baslarda vasat.Kısacası.........................ALMA ...........................
Alıntıları Göster
sağol dostum vazgeçtim ben ya x530 yada şubat başı çıkarsa x540 alcam.. iyidir herhalde .
quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
sağol dostum vazgeçtim ben ya x530 yada şubat başı çıkarsa x540 alcam.. iyidir herhalde .
Alıntıları Göster
oğru seçim x530 arkadaşımda var sesini dinledim hakikaten sağlam sistem.
quote:
Orijinalden alıntı: John PHILIPS
oğru seçim x530 arkadaşımda var sesini dinledim hakikaten sağlam sistem.
Alıntıları Göster
x530 kesinlikle mukenmel bendede 5200 vardı ondan dağa iyi yannız seskartı al çok dağa iyi oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: astalagulu
x530 kesinlikle mukenmel bendede 5200 vardı ondan dağa iyi yannız seskartı al çok dağa iyi oluyor
Alıntıları Göster
çıksında alcam x540 ı ama bekleyemiyorum 530 alcam dayanamayıp sonunda ocak sonu çıksa süper olcak x540 yada şubatın hemen başında. tam tarihte yok.
quote:
Orijinalden alıntı: c@do
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
ohaa :D HOCA bunun çıkıcağı bellimiydi 5 ay önce yaa neyse bekleyelim bakalım para hazır bende ürün tatminkar olsun yeter
ya bunların hiç biri 5 para etmez x530 da etmez x540 da etmez he sunuda sölim bana göre etmez başkasının kararına saygı duyarım ama benim fşkrim - yönde
quote:
Orijinalden alıntı: rekarte
ya bunların hiç biri 5 para etmez x530 da etmez x540 da etmez he sunuda sölim bana göre etmez başkasının kararına saygı duyarım ama benim fşkrim - yönde
niye etmiyor açıklasan bi ??
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
x540 ben bulamadım
quote:
Orijinalden alıntı: hasans
x540 ben bulamadım
Alıntıları Göster
çıkmadıki daha bulaman tabi
quote:
çıkmadıki daha bulaman tabi
Alıntıları Göster
tek fark kumanda 20$ fazla olmasının sebebide bu.
quote:
Orijinalden alıntı: Broadwayci
tek fark kumanda 20$ fazla olmasının sebebide bu.
Alıntıları Göster
Kumanda diyip küçümsemeyin çok faydası var.Artık X-540 kullanıcıları hoparlörlerini duvara asabilecekler X-530 da kumanda olmadığı için bu durum can sıkabiliyor.
quote:
Kumanda diyip küçümsemeyin çok faydası var.Artık X-540 kullanıcıları hoparlörlerini duvara asabilecekler X-530 da kumanda olmadığı için bu durum can sıkabiliyor.
Alıntıları Göster
valla sonuçta yen ibir alet 20 dolara değer matrix moduda varmış ..
peki duvara asıcazda neyi asıcaz biz 5 tane uyduyu asabilcekmiyiz acaba
quote:
valla sonuçta yen ibir alet 20 dolara değer matrix moduda varmış ..
peki duvara asıcazda neyi asıcaz biz 5 tane uyduyu asabilcekmiyiz acaba
Alıntıları Göster
X-530 da asıldığına göre bunda da asılır ama bu daha avantakjlı kumandayla.
quote:
X-530 da asıldığına göre bunda da asılır ama bu daha avantakjlı kumandayla.
Alıntıları Göster
x530 asılmıyordu ya ben öyle biliyorumm
bide Oyun konsolları için çevirici adaptör çıkmıyordu galiba 530 dan yanlışsam düzeltin.
quote:
x530 asılmıyordu ya ben öyle biliyorumm
bide Oyun konsolları için çevirici adaptör çıkmıyordu galiba 530 dan yanlışsam düzeltin.
Alıntıları Göster
Asılıyor , arkadaşım almıştı ordan biliyorum ha birde konsollar için aparatta mevcut yanında geliyor yani.
quote:
Orijinalden alıntı: Yashiro
Asılıyor , arkadaşım almıştı ordan biliyorum ha birde konsollar için aparatta mevcut yanında geliyor yani.
Alıntıları Göster
asılabiliyor özelliklerinde de yazıyor zaten
quote:
Orijinalden alıntı: enis1024
asılabiliyor özelliklerinde de yazıyor zaten
Alıntıları Göster
arkadaşlar x-540 ın kumandası kablolumu , kablosuz mu???
quote:
Orijinalden alıntı: enis1024
arkadaşlar x-540 ın kumandası kablolumu , kablosuz mu???
Alıntıları Göster
kablosuzdur umarımmm resimlerdede öyle gibiydi
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Sabır tası bıle catlar artık su alet gelsın Turkıye'ye
quote:
Orijinalden alıntı: cmbrbr
Sabır tası bıle catlar artık su alet gelsın Turkıye'ye
Alıntıları Göster
X-540'ın bas çıkışı yere bakıyor. apartmanda oturuyosanız dikkat edin...!!!! söylendiği gibi x-540'dan oyun konsollarına bağlantı için adaptör çıkıyor...