Şimdi Ara

satış gerçekleşti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnidde -- 4 Ocak 2007; 14:48:55 >

• Başlık düzenlendi, teklifleri bekliyoruz.
  • ben bişey sorcam bunlar herhangi bi açık artırma sitesinde gösterimde mi yani mesela tekliflerimizinasıl veriyoruz onu anlayamadım da
  • quote:

Orjinalden alıntı: kostebek

ben bişey sorcam bunlar herhangi bi açık artırma sitesinde gösterimde mi yani mesela tekliflerimizinasıl veriyoruz onu anlayamadım da

tekLifLerinizi buradan veya özeL mesaj yoLuyLa gönderebiLirsiniz.
  • esrajem.com

son teklifimden 24 saat geçti sanırım.
    orada belirtildiğine göre son tekliften 12 saat sonra kapatıyor ilgili domainin satışı.
    alabilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aktifnet

esrajem.com

orada belirtildiğine göre son tekliften 12 saat sonra kapatıyor ilgili domainin satışı.
    alabilir miyim?

asLında 3 ytL ye gidecek bir domain değiL ama söz verdik bir kere :) beLirttiğim msn adresni ekLerseniz satışı gerçekLeştireLim. ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satış vs. Saha Satış
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiyatLar günceLLenmiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gnidde

quote:

esrajem.com

alabilir miyim?

asLında 3 ytL ye gidecek bir domain değiL ama söz verdik bir kere :) beLirttiğim msn adresni ekLerseniz satışı gerçekLeştireLim. ;)

• searchfriend.us için veriLen sürede ödeme geLmediğinden bu domainin açık arttırması sıfırLanarak 1 ytL üzerinden yeniden başLatıLmıştır.
  • aktifnet'ten esrajem.com için ödeme beklenmektedir.

kostebek'ten kahwe.net için ödeme beklenmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnidde -- 27 Kasım 2006; 15:13:22 >
  • EFT yapamadım çünkü : bankalar 5.00 YTL altı farklı bankaya EFT işlemi yapmıyor. Posta çeki hesabınız varsa hemen ödeme yapayım ,PTT arka sokakta
  • quote:

EFT yapamadım çünkü : bankalar 5.00 YTL altı farklı bankaya EFT işlemi yapmıyor. Posta çeki hesabınız varsa hemen ödeme yapayım ,PTT arka sokakta

Posta çeki hesabım yok. 5 YTL de anlaşalım.
  • Hemen al fiyatları ve verilen teklifler düşürülmüştür. Tekliflerinizi bekliyoruz.
  • yaw benımde kartımda problem cıkmamış olsa hemen alcam elle havale yapcak olsam 15-16 milyon ucret talep ediyorlar hesap kartım acıldıgı an hallediyorum
  • :) Ödemeler gelene kadar yeni tekliflerde bulunabilirsiniz! Verilen teklife ödeme anında gelirse domain satışı gerçekleşecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnidde -- 27 Kasım 2006; 21:11:41 >
  • Teklif veren arkadaşlardan 2 gündür ödeme beklemekteyim ancak hala gelmedi. Bu nedenle tüm domainler için teklifleri sıfırlıyorum. Açık arttırma sıfırdan başlamıştır, hemen al fiyatları yenilenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnidde -- 29 Kasım 2006; 22:39:46 >
  • searchfriend.us 2 ytl
  • satış gerçekleşti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnidde -- 4 Ocak 2007; 14:49:27 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.