Şimdi Ara

10.050 mAh’lik Asus ZenPower Serisi 59 TL’den Satışa Çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus tarafından pazara sürülen 10.050 mAh’lik kapasiteye sahip Asus ZenPower serisi Taşınabilir Şarj ürünleri 59 TL gibi rekabetçi bir fiyattan Türkiye Pazarına çıkmaya hazırlanıyor.

    http://store.asus.com.tr/ adresinin açılışına özel bir kampanya ile ilk olarak Asus Store üzerinden satışa sunulacak olan ZenPower serisi daha sonrasında diğer satış noktalarında da kullanıcı ile buluşuyor olacak.

    Gelelim Asus ZenPower Serisinin Teknik Özelliklerine…



    Asus ZenPower Modelinin Teknik Özellikleri
    Cihazımız 2.4A’lik bir çıkışa sahip. Yani Hızlı Şarj isteyen kullanıcılara tam olarak da istedikleri hızı sunan bir model olarak karşımıza çıkıyor.

    10.050 mAh’lik bir depolama alanına sahip olan Asus ZenPower serisi ile birçok Akıllı Telefonu ve Tableti defalarca şarj etmeniz mümkün olacaktır.

    5V – 2A destekli girişi sayesinde sadece 6 Saat içinde Asus ZenPower serisini %100 Şarj ile Kullanıma Hazır hale getirmeniz mümkündür.

    Kendi cihazınızı ise şarj ederken 2.4A değerindeki çıkış sayesinde Hızlı Şarj imkânına sahip olmanızdan dolayı 2-4 saat arasında %100 Şarj konumuna getirebilirsiniz.

    Güvenlik noktasında Asus tarafından cihaz içerisine birçok koruma işlevi yerleştirilmiş durumda. Cihazda Kısa devre koruması, Aşırı ısınma koruması, Sıfırlama koruması, Ters akım koruması, Aşırı şarj koruması, Adaptör koruması gibi birçok koruma sistemi mevcut.

    -40 Derece ile +70 Derece arasında sorunsuzca çalışan Asus ZenPower serisi bir anlamda Türkiye’de sıfır sıkıntı ile çalışabilecek bir model.

    215 gr ağırlığına sahip bir model olmasının yanında boyut olarak da rakiplerini geride bırakan bir tasarıma sahip. Cihazın dış kasası 90.5 x 59 x 22 mm

    boyutlarında.


    Kaynak:http://www.cepseyir.com/10-050-mahlik-asus-zenpower-serisi-59-tlden-satisa-cikiyor.html

     10.050 mAh’lik Asus ZenPower Serisi 59 TL’den Satışa Çıkıyor 10.050 mAh’lik Asus ZenPower Serisi 59 TL’den Satışa Çıkıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerxx -- 14 Mayıs 2015; 15:16:22 >







  • TELEFONUN BATARYASINI PİLİNİ DANDIK YAP SONRA SARJ UNITESI CIKAR BIDE ORDAN PARA KAZAN ... OH MIS GIBI
  • kalavar kullanıcısına yanıt
    Şuan bataryaların bu denli az değere sahip olmasının tek sebebi Elektrik Depolama Sistemlerinin halen çok büyük olması.

    Atıyorum Asus ZenFone 6 serisi 10.000 mah'lik bir batarya ve Nokia 5110 Kalınlığında gelse alırmıydınız. Kimse almazdı. O sebeple de 3.000 mah civarı bataryalar şuan ideal rakamlar bana göre Akıllı Telefonlarda kullanılan.

    Artı olarak Amper değeri yükseldikçe özellikle aktif kullanımlarda Patlama - Alev Alma gibi sorunlarda artacaktır. Cebimizde her an patlama hazır bir bomba taşımak pek de istenen birşey olmasa gerek.
  • Sipariş verdim, yolda..
  • Stoklara ne zaman girer acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerde işe yarıyormuş
  • Grupanya kodu ile 47 liraya aldım ZenPower'ı ve detaylı olarak ZenFone 5'te (A501CG) test etme şansım oldu. Telefonun pili 2110 mAh

    1. SEFER

    1) Telefonu tamamen kapalıyken şarj ettim 2 saat 40 dakikada doldu. (Aslında kapalıyken daha kısa sürede şarj etmesi lazım anlamadım niye uzun sürdü )

    2) Telefonu açtım ama ekran kapalı şekilde 2 saat 30 dakikada doldu. (Wi-Fi arkaplanda çalışıyor fakat çok veri çeken bir uygulamam yok ve 1-2 kez ekranı açıp gelen mesajlara, maillere vs. baktım yani şarj esnasında toplam 2-3 dakikayı geçmemiştir ekranın açık kalması)

    3) Bu sefer online bir oyun oynarken şarj etmeyi denedim W-Fi hep veri çekiyor ve ekran hep açık süresini bilmiyorum ama ZenPower tükendi ve telefonu %35-40'a kadar şarj edebildi.

    2. SEFER

    Bu sefer 1. seferde 2. sıradaki gibi 3 kez şarj ettim. Aslında 3,5 devamını oku

    Bu 3 kez tam dolumdan sonra ZenPower'ın güç düğmesine bastım sadece 1 LED yanıyordu yani hala içi doluydu ve 1. seferde 2. sıradaki gibi 4. kez telefonu şarj etmeye başladım ve telefon %37 oldu 65 dakikada. Yani Asus'un sitesinde yazan ZenFone 5'i en az 3 defa şarj eder ifadesini fazlasıyla teyit ettim.

    NOT1:
    ZenFone 5 kullananlar dikkat ettiyse bilir; telefon %1'deyken çok rahat en az 10 dakika kullanabiliyorsunuz ya da ekran kapalı ama arkada Wi-Fi açıkken uzun saatler telefon kapanmıyor. Sırf bu yüzden ZenPower'a bağlamadan önce telefonun tamamen kapanmasını bekledim. Telefon kapandı ZenPower'a bağladım sonra telefonu açtım ve 1 sefer 2. sıradaki gibi şarj ettim.

    NOT2:
    Bu şarj sürelerini hesaplarken telefon yanımda olduğu için bunlar kesin süreler diyebiliriz yani şarj %100 olduktan 1-2 dakika sonra ZenPower'dan kabloyu çektim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.