Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
26
Favori
130.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 06ensar

quote:

Orijinalden alıntı: badcatbad

Sim kartlari ve pili cikartip spflash tool ile stock en/cn rom yukleme yapmalisiniz . Akilli.be de anlatim mevcut.

oradaki anlatımda pili çıkarın filan demiyor..şimfi pili çıkarmakmı lazım.

Oradaki anlatıma dikkat etmemişim hocam. Yabancı sitelerde eğer pil çıkarılabiliryorsa çıkarın diyor. Çıkarılamıyorsa reset tuşu olur ona basılmalı. Özellikle telefon açılmaması gibi durumlarda işe yarıyor bunlar, bizzat başıma geldiğinden biliyorum.

En azından flashlamadan önce pili söküp takmak faydalı olacaktır.
  • Kapak şurada daha uygun 6.18 usd :http://www.aliexpress.com/item/New-original-full-housing-case-battery-back-cover-For-Lenovo-K3-NOTE-K50-T5-A7000/32340713683.html

Edit : tuşlu olanlar 7.38 dolar.

Ve seçenekler arasında 7.88 e ortası hoparlörlü kapak da görünüyor.
    Ama iç kısmı görünmüyor. belki sadece görüntü olabilir. Ben satıcıya soruyorum bakalım iç kısmı nasıl, hoparlör var mı onda diye. Cevap gelince yazarım.

Sordum, orada hoparlör var mı bilmiyorum diyor adam. elinde de yokmuş sanırım. bulunca resmini atarım diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 27 Haziran 2015; 14:22:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rigobert_42

Peki hotspot yok mu?

ayarlar,diğer,erişim noktası
  • süraka kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Nasıl görmemişim?:-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almak istiyorum pm atın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1526 romu kuran varmi?

vibe 2.8 I merak ediyorum.2.5 e gore farklilik nedir acaba?

• Bugün bir fırsat bulup Nanj Romu yükledim. Şayet içerisinde Müzik uygulaması gitmiş. Az önce Meizu üzerinden, bir parça atıp Dolby ile uğraşırım dedim ki yalan oldu :)Bu sorunu Nanj ile yaşayan oldu mu ki ben okuduğum kadarıyla hiç denk gelmedim.

• Arkadaşlar satabil yerine son çıkan developer sürümü kullanmak ne kadar mantıklı bir iş acaba ? Acayip sorunlarla karşılaşırmıyızki ?
    Birde telefon yeni geldi rom işlemlerine başlamadan önce telefonun şu anki halinin fuul yedeğini nasıl alabilirim ?
  • yedeği en güzel custom recovery yükleyerek yaparsın hocam. cwm ya da twrp.
    cwm de yedek neredeyse 3gb tutuyor, twrp 1gb civarı alıyordu yedeği ama geri yüklemede sorun yaşadım twrp ile. twrp daha güzel ama bu telefon için düzgün twrp çıkmadı sanırım.

dev rom olarak 1525 kullanıyorum ve gayet güzel rom, sorun yok gibi pek. kullanılabilir durumda yani. şimdi de dev 1526 indiriyorum. bugün denerim bir aksilik olmazsa.
  • Official ROM lenovonun orjinal rom larımıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jettem

Official ROM lenovonun orjinal rom larımıdır ?

evet
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Hocam yalniz o fiyatlar yan tus olmayanlarin fiyati. Sık kapak degistirenler icin zor olur.

Seramik olanda pek inandirici gelmedi resmiyle oynanmis gibi. Varmi bi cevap.

• farketmemiştim hocam. düzenledim mesajı. teşekkürler uyarı için

hoparlör konusunda net cevap gelmedi henüz, satıcılara bakar dönerim dedi.
  • elimizdeki note k3 e bu seramik kapağı nerden buluruz hoparlörlü kapağı acaba
  • şu an satan yok gibi. bir satıcı belli belirsiz bir resim koymuş ama elinde yokmuş. çarşıdaki tükanlara soracam abi dedi
    bekliyoruz arkadaşlarla dedim
  • çok garip bir durum eğer bu kapaklı yeni bir sürümü değilse,bu kapak neden piyasaya çıkmaz..dahası böyle bir sürüm varsaki var gibi gözüküyor..niye o sürüm telefonun arka kapağı bulunmasın..
  • arkadaşlar her şeyi ile %100 Türkçe sürüm varmıdır ve hangisidir..şu anda 1520 rom var ama onunda pek çok yeri gene İngilizce.
  • Türkçe oranı en yüksek olan rom buydu galiba :https://userscloud.com/9rmp65m5am4r#sthash.OtMfLbN0.dpuf

Meşhur Nanj rom dediğimiz. güzel romdu ama sanırım o da 1520 den geliştirilmişti. ingilizce oranı aynı olabilir. 1520 de Character Settings kısmına tıklayınca hata veriyordu galiba ama bazıları yok vermiyor dedi. Nanj romda hata yoktu pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 27 Haziran 2015; 15:47:11 >
  • 06ensar kullanıcısına yanıt
    Aliexpresste rastlamıştım bu telefon iki farklı isimler satılıyor biri bizdekiler k3 note diğeride k3 note teana versiyonu teana dediğinde o seramik kapak var amakapağı haricen satanı bende bulamadım
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    siyah tuşlu olanını alacağım sanırım

link için eyvallah hocam
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.