Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.211
Cevap
26
Favori
130.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wanted007

quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

ben de yapamiyorum 1 aydir
    sorun sadece ben de saniyordum
    videolu anlatim super olurdu valla..
    pc ye driver yukledim o kadar
    hic bisi yukleyemedim telefona..
    guncelleme yaptim o kadar..
    acil olarak kalici imei+turkce lazim

İslemler gayet kolay aslinda. Telefon hangi romla gecti elinize bilmiyorum ama 1512 olarak varsayiyorum. Once driverleri yukle telefonu bilgisayara tanit ve flash tool ile cwm yukle. Sonra root icin gerekli dosyayi cwm ile yukle. Sonra maiu meta ile yontemi tavsiye ederim cok basit oluyor.. Yapamazsan ozelden iletisime gec yardimci olmaya calisirim..

1524 teyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: undermunder

quote:

Orijinalden alıntı: wanted007

quote:

ben de yapamiyorum 1 aydir
    sorun sadece ben de saniyordum
    videolu anlatim super olurdu valla..
    pc ye driver yukledim o kadar
    hic bisi yukleyemedim telefona..
    guncelleme yaptim o kadar..
    acil olarak kalici imei+turkce lazim

İslemler gayet kolay aslinda. Telefon hangi romla gecti elinize bilmiyorum ama 1512 olarak varsayiyorum. Once driverleri yukle telefonu bilgisayara tanit ve flash tool ile cwm yukle. Sonra root icin gerekli dosyayi cwm ile yukle. Sonra maiu meta ile yontemi tavsiye ederim cok basit oluyor.. Yapamazsan ozelden iletisime gec yardimci olmaya calisirim..

1524 teyim

Alıntıları Göster
    evet imei sıkıntı lı herkeste. imei.bak dosyası ile de olmuyor nedense sebebinide bulamadım.güncelleme konusuna gelince rom full türkce olmadıgından kafa karıstıerıyor ama ingilizce oldumu hiç çince uyarı cıkmıyor.
    biraz daha imeiş için zaman var uğraşacağım bi yerde olacak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tjhakan

evet imei sıkıntı lı herkeste. imei.bak dosyası ile de olmuyor nedense sebebinide bulamadım.güncelleme konusuna gelince rom full türkce olmadıgından kafa karıstıerıyor ama ingilizce oldumu hiç çince uyarı cıkmıyor.
    biraz daha imeiş için zaman var uğraşacağım bi yerde olacak :)

Alıntıları Göster
    sorun nedir<*

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 26 Haziran 2015; 0:40:56 >

• quote:

sorun nedir<*

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

Alıntıları Göster
    sp flash tools ile yükleyemediklerim
    -rom
    -cwm
    -twrp

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 26 Haziran 2015; 1:08:09 >

• quote:

-rom
    -cwm
    -twrp

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

Alıntıları Göster
    sn writer hatası
     LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

• quote:

-rom
    -cwm
    -twrp

Bana kalırsa driver probleminiz var başka bişey değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Beyin

quote:

-rom
    -cwm
    -twrp

Bana kalırsa driver probleminiz var başka bişey değil...

Alıntıları Göster
    mau meta hatası

• quote:

mau meta hatası

Alıntıları Göster
    driver yüklü
    (win7)

• quote:

mau meta hatası

Bu hatanın bi çözümü yok başka bilgisayarda deneyin
  • K3-NOTE_VIBEUI2.5_abroad_0603_NanJ+Multilanguage+ROOTLU+%100 Türkçe yükledim. Wifi hotspot(internet paylaşımı) özelliğini bulamadım. 2g-3g geçişini nasıl hallederiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: rigobert_42

K3-NOTE_VIBEUI2.5_abroad_0603_NanJ+Multilanguage+ROOTLU+%100 Türkçe yükledim. Wifi hotspot(internet paylaşımı) özelliğini bulamadım. 2g-3g geçişini nasıl hallederiz?
    hava durumu için şu tarayıcıyı tavsiye ederim, kendi açılış sayfasına ekliyor hava durumunu. ben beğendim, kullanışlı :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ksmobile.cb
  • quote:

K3-NOTE_VIBEUI2.5_abroad_0603_NanJ+Multilanguage+ROOTLU+%100 Türkçe yükledim. Wifi hotspot(internet paylaşımı) özelliğini bulamadım. 2g-3g geçişini nasıl hallederiz?

ben de 2g geçiş olmuyor diye komple 2. sim slotunu kullanmayı düşünüyorum, şarj konusunda baya fark ediyor çünkü. komple 2g olacak ama watsapp gibi uygulamalar için 2g yetiyor zaten. nette biraz yavaş takılır artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

ben de 2g geçiş olmuyor diye komple 2. sim slotunu kullanmayı düşünüyorum, şarj konusunda baya fark ediyor çünkü. komple 2g olacak ama watsapp gibi uygulamalar için 2g yetiyor zaten. nette biraz yavaş takılır artık.

Alıntıları Göster
    k3 note için 3500 map.batarya
    http://tr.aliexpress.com/item/NEW-BL243-3500mAh-Li-ion-Battery-Batterie-Batterij-Bateria-Use-for-Lenovo-Lemon-K3-Note-K50/32373299634.html

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Peki hotspot yok mu?

• Vibe x2 mi? K3 note mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Peki hotspot yok mu?
    olması lazım ama o romu kullanırken hiç işim düşmediği için hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

http://tr.aliexpress.com/item/NEW-BL243-3500mAh-Li-ion-Battery-Batterie-Batterij-Bateria-Use-for-Lenovo-Lemon-K3-Note-K50/32373299634.html

güvenilir mi ki hocam ?

batarya konusunda çoğu zaman markasız olunca üstündeki değerden düşük değerler bulunuyor ölçüm yapabilen kişilerce.

• quote:

quote:

güvenilir mi ki hocam ?

batarya konusunda çoğu zaman markasız olunca üstündeki değerden düşük değerler bulunuyor ölçüm yapabilen kişilerce.

arkadaşım pil lenovo batarya olarak satmıyor satıcı,kendi markası ve pil görünümüde öyle dandik bir batarya görünümü uyandırmadı ve alınabilir yedek batarya olarak.

• quote:

quote:

quote:

güvenilir mi ki hocam ?

arkadaşım pil lenovo batarya olarak satmıyor satıcı,kendi markası ve pil görünümüde öyle dandik bir batarya görünümü uyandırmadı ve alınabilir yedek batarya olarak.

Alıntıları Göster
    cwm kuracağıma twrp recovery kurmuşum tele sonra twrp den sensetıon rom kurdum açıldığında android.process. durdu diye hata veriyordu bende splashtan cwm recory kurup öyle deneyeyim dedim ama obtion DRAM failed die bi hata aldım şimdi tel hic açılmıyor ne yapmalıyım

• hasanefe10 kullanıcısına yanıt
    1526 ya hangi gapps ı yüklüyoruz
    5.0 - 5.1 ikisinide yükledim hata verdi 1526 için gapps varsa link verebilirmisiniz
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.