Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
129.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carloska

quote:

Orijinalden alıntı: gecehorozu

Benim telefonun imei sorgulamasını yaptığında eski model bir motoroloya çıkıyor. 4.5 g uyumlu avea sim kart aldım telefoncu IMEI cakma olduğundan kullanamazsınız dedi. Ayrıca nişan mayıs gibi 3g hızının da onli ölçüde düşeceği gibi bir bilgi paylaştı.

imei ile 4.5 nin arasında nası bi bağlantı varmış merak ettim..

Alıntıları Göster
    TWRP ile yükleme kısmını bi türlü yapamadım.. "S422_Patched_boot" dosyası var linkini vermiş bununla yapılıyor ama nasıl..

Method 2 (Using TWRP recovery)
    - Download the "S205 to S422 OTA (with Edited Updater Script)" zip, and patched boot image:http://q.gs/9s3Rx , put the files in phone memory
    - Turn off the phone, Flash TWRP using SP Flash Tool, and boot into TWRP recovery
    - Install the OTA zip,
    - BUT DON'T REBOOT SYSTEM YET. Flash the patched boot img.
    - Now reboot system

• quote:

TWRP ile yükleme kısmını bi türlü yapamadım.. "S422_Patched_boot" dosyası var linkini vermiş bununla yapılıyor ama nasıl..

- Download the "S205 to S422 OTA (with Edited Updater Script)" zip, and patched boot image:http://q.gs/9s3Rx , put the files in phone memory
    - Turn off the phone, Flash TWRP using SP Flash Tool, and boot into TWRP recovery
    - Install the OTA zip,
    - Now reboot system

Hocam hic ugrasma needroma simdi hazir rootlu ve twrp ile yuklenen romu koymuslar.onu indir kur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

- Install the OTA zip,
    - Now reboot system

Hocam hic ugrasma needroma simdi hazir rootlu ve twrp ile yuklenen romu koymuslar.onu indir kur

Alıntıları Göster
    evet 2 gb TWRP den restore den kuruluyor ama kafayı taktım diğer kurulum şeklini:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nehars

Arkadaşlar bende forumdan almıştım acil telefona ihtiyacım olduğu için sıfır kasım gibi satışını yapıcam kutusu mutusu herşeyi sıfır gibi duruyor ios sisteme geçmek zorundayım ilgilenen varsa satabilirim

Nacizane onerim fiyat olarak bisey dusunuyorsunuzdur belirtirseniz daha kolay satilir ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wanted007

quote:

Arkadaşlar bende forumdan almıştım acil telefona ihtiyacım olduğu için sıfır kasım gibi satışını yapıcam kutusu mutusu herşeyi sıfır gibi duruyor ios sisteme geçmek zorundayım ilgilenen varsa satabilirim

Nacizane onerim fiyat olarak bisey dusunuyorsunuzdur belirtirseniz daha kolay satilir ;)

fiyatlara sahibinden baktım 530 civarı temiz kullanan birisiyim kutusu orjinal bataryası duruyor 1 hattı için imei kayıtlandı 3-4 aylık bi cihazforumdan sıfır olarak almıştım zaten sarı renkde temperli cam ve kılıfı yeni gibi zaten 510 tl ye vereyim diyorum 2.el bölümündede 2006dan beri sayısız satışım oldu kütahyada elden gelip almak isteyene gösterebilirim

Ekstralar da dusunulunce (benim gorusum) fiyat ucuk degil hayirli satislar

• quote:

quote:

quote:

quote:

fiyatlara sahibinden baktım 530 civarı temiz kullanan birisiyim kutusu orjinal bataryası duruyor 1 hattı için imei kayıtlandı 3-4 aylık bi cihazforumdan sıfır olarak almıştım zaten sarı renkde temperli cam ve kılıfı yeni gibi zaten 510 tl ye vereyim diyorum 2.el bölümündede 2006dan beri sayısız satışım oldu kütahyada elden gelip almak isteyene gösterebilirim

Ekstralar da dusunulunce (benim gorusum) fiyat ucuk degil hayirli satislar

Alıntıları Göster
    Valla telefona yavaşladı diyenin alnını karışlarım.
    Bu telefonlar yavaşlamadı arkadaş.
    Hatta MM 6.0 ile daha da hızlandı.
    Ama piyasadaki telefonlar çok hızlandı..
    Yani A72 cpulu SD 650 ve SD820 ile kıyaslayınca yavaş kalıcak illaki. Ama onların fiyatıda tabi bunu kaç katı...
    Fiyat performans da hala "en üst birinci K3 note". :D

Ben x20 işlemcileri bekliyorum valla. Oyun oynamayan birine bu bile fazla aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: _EUA_

Valla telefona yavaşladı diyenin alnını karışlarım.
    Bu telefonlar yavaşlamadı arkadaş.
    Hatta MM 6.0 ile daha da hızlandı.
    Ama piyasadaki telefonlar çok hızlandı..
    Yani A72 cpulu SD 650 ve SD820 ile kıyaslayınca yavaş kalıcak illaki. Ama onların fiyatıda tabi bunu kaç katı...
    Fiyat performans da hala "en üst birinci K3 note". :D

Ben x20 işlemcileri bekliyorum valla. Oyun oynamayan birine bu bile fazla aslında.

Alıntıları Göster
    needrm.com.'da s422 rom düzenmiş haliyle tam full rom haline sokulmuş ..dahası orijinal roma pek çok özellik eklenmiş,rootlu bana gayet akıcı geldi ,rom recovery üzerinden kurulabiliyor yaklaşık 1100mb.civarı ben CWM recovery ile kurdum...ıvır zıvır adına ne kadar varsa kaldırılmış çok hoş olmuş tabiki..
    konu link..

http://www.needrom.com/download/cuoco92-s422-row/

download link.. Cuoco92 S422 ROW

https://mega.nz/#!uFA0FSBZ!TIgHWv3m67YZ8QohUgjMxu_Lkcas-LQNokAnxl1wmj0

• quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

needrm.com.'da s422 rom düzenmiş haliyle tam full rom haline sokulmuş ..dahası orijinal roma pek çok özellik eklenmiş,rootlu bana gayet akıcı geldi ,rom recovery üzerinden kurulabiliyor yaklaşık 1100mb.civarı ben CWM recovery ile kurdum...ıvır zıvır adına ne kadar varsa kaldırılmış çok hoş olmuş tabiki..
    konu link..

http://www.needrom.com/download/cuoco92-s422-row/

download link.. Cuoco92 S422 ROW

https://mega.nz/#!uFA0FSBZ!TIgHWv3m67YZ8QohUgjMxu_Lkcas-LQNokAnxl1wmj0

Alıntıları Göster
    Ben pek beğenmedim romu. couco92 1610 ui3.1 e devam..

• quote:

Orijinalden alıntı: pranis

Ben pek beğenmedim romu. couco92 1610 ui3.1 e devam..

Hocam beğenmediğiz rom hangisi

• pmomer kullanıcısına yanıt
    6.0 322-422 yazanlar. Wallpaper tam oturmuyor, micro screen yok, logolar büyük, alt panele 5 simge sığmıyor vs...
  • Önemli olan performans, performansta sıkıntı yoksa dert değil benim için, yükleyebilirim sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pmomer -- 20 Mart 2016; 19:00:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pmomer

Önemli olan performans, performansta sıkıntı yoksa dert değil benim için, yükleyebilirim sanırım
    cm 13 launcher yükleyin daha kullanışlı.. ayrıca bu romda yanlış görmediysem mobil veriyi kapatmama rağmen telefonu yeniden başlatınca kendi kendine açılıyor internet paketim olmasa boşuna tl kaybedecem kurduğumuz custom romlarda aynı şekilde gerçi ilk kurunca mobil veri açık oluyor hep orjinal cm romlarda kapalı sanırım
  • quote:

cm 13 launcher yükleyin daha kullanışlı.. ayrıca bu romda yanlış görmediysem mobil veriyi kapatmama rağmen telefonu yeniden başlatınca kendi kendine açılıyor internet paketim olmasa boşuna tl kaybedecem kurduğumuz custom romlarda aynı şekilde gerçi ilk kurunca mobil veri açık oluyor hep orjinal cm romlarda kapalı sanırım
    buda benim s422 antutu puanı çok iyi..

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

• pranis kullanıcısına yanıt
    büyük olan çevirimiçi fotolr kırıpılarak ekrana uygun hale getirilebiliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

büyük olan çevirimiçi fotolr kırıpılarak ekrana uygun hale getirilebiliyor..
    ayarlardan Güç Yöneticisini açtığımda bu hatayı alıyorum...
    karşılaşan var mı?

s422 i bugün yükledim

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grandekin@ks -- 20 Mart 2016; 21:24:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Grandekin@ks

ayarlardan Güç Yöneticisini açtığımda bu hatayı alıyorum...
    karşılaşan var mı?

s422 i bugün yükledim

Bu mesaja eklenen görseller:

Alıntıları Göster
    bulduğum bi hata var mobil veriyi kapatıp yeniden başlatınca otomatik tekrar açılıyor internet paketi olmayanlar için sorun olabilir

• Bugün Android 6 güncellemesi geldi. Veriyi indirdim ama daha sonrasında ne yapacağımı bilemedim ve geri çıktım. Bundan sonra nasıl ilerleyelim bilgi verebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: timsahhh

Bugün Android 6 güncellemesi geldi. Veriyi indirdim ama daha sonrasında ne yapacağımı bilemedim ve geri çıktım. Bundan sonra nasıl ilerleyelim bilgi verebilir misiniz?

sadece telefonu yeniden başlatmanız yeterli
  • İndirme yaptıktan sonra tamam a bastım tel kapandı açıldı mavi İngilizce yazılar olan ekran çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: timsahhh

İndirme yaptıktan sonra tamam a bastım tel kapandı açıldı mavi İngilizce yazılar olan ekran çıktı.

mavi İngilizce yazılar derken ? telefon root lu muydu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süraka -- 21 Mart 2016; 0:15:08 >
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.