Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
126.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuRKuaZ_Cafe

quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

Arkadaşlar ipad 2 ye jb yaptım siriyi aktif etmek için bi tweak var mı acaba ? merak ediyorum şu meret nasıl bişey miş :D

Hangi Sürüm kullanıyorsun ios8.3 den öncekiler ise moresiri

8.3 kullanıyorum hocam
  • ipad 2'de siri yok ki.
  • beyler taig 8.1.3 - 8.x untether versiyonu güncellendi
    2.2.0 a ben güncelledim
  • Appcake den uygulama yüklenmior ne yapabilirim sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengon

Appcake den uygulama yüklenmior ne yapabilirim sizce

kendi reposundan indirin hocam
  • 8.4 yükleyen varsa pil tüketimi akıcılığı falan nasıl jb de bir sorun varmı paylaşırsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.3 Yükledim sırf Whatsapp Web için hiç bir sorun yok, konu sahibine teşekkürler.
  • bir türlü taig sitesini açamadım hep hata alıyorum.. chrome,firefox,explorer hepsi virüs diyor..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gıcılli

Değerli arkadaşlar jailbreak kullanmamın %25 lik Pro tube oda çalışmıyor cracklı apple yardım reposunda var oda açılmıyor bir önerisi olan varmı

Cercube daha iyi bence hem kendi içinde özellik var bridge yaptığı işi yapıyor

Hocam hangi repodan indirdin? Ben yükledikten sonra cihazı güvenli moda alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Yaga

quote:

quote:

Değerli arkadaşlar jailbreak kullanmamın %25 lik Pro tube oda çalışmıyor cracklı apple yardım reposunda var oda açılmıyor bir önerisi olan varmı

Bende de youtube uygulamasından atıyordu cercube

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leame

quote:

quote:

quote:

Peki iPod'a yani Music Library'ye nasıl müzikleri atıyorsun yani bu soruna nasıl bir çözüm yolu buldun?

• Taig son Güncelleme den sonra oldukça stabil çalışıyor jb 8.3 te şarj durumu gayet güzel performans iyi 8.3 te kalmanız tavsiyemdir yinede tercih sizin Günceltı ve hakların % 90'ı çalışıyor

• farklı 2 bilgisayarda denedim apple driver bulunamıyor hatası veriyor... nasıl düzeltebilirim?
  • Arkadaşkar uygulamaları klonlamak için social duplicator indirdim ama iş görmüyor sizin önereceğiniz program varmı iş görecek

• 8.4 yükledim jailbregide yaptım pil sanki iyi gidiyor gibi akşama dogru daha iyi anlarım bide activatör çalışmıyor videopana de çalışmıyor springtomizede çalışmıyor kullandıklarım bunlardı bide xmodegames var o çalışıyo
  • Telefon şifresini yanlış girince telefon girsin fakat istenilen app ler otomatik gizlensin.Böyle bir tweak var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu adam

Telefon şifresini yanlış girince telefon girsin fakat istenilen app ler otomatik gizlensin.Böyle bir tweak var mı ?

İstenilen uygulamayı ikonu gizliyebilirsin ama öteki şifre işine bişey diyemiyorum gizlemek için springtomize fix var şu anda uyumlu gir orda simge en altta simgeleri gizle var o işini görür öteki şifre olayınada bakarız varsa paylaşalım buradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadebabam

quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu adam

Telefon şifresini yanlış girince telefon girsin fakat istenilen app ler otomatik gizlensin.Böyle bir tweak var mı ?

İstenilen uygulamayı ikonu gizliyebilirsin ama öteki şifre işine bişey diyemiyorum gizlemek için springtomize fix var şu anda uyumlu gir orda simge en altta simgeleri gizle var o işini görür öteki şifre olayınada bakarız varsa paylaşalım buradan

Hocam öneriniz için sağolun.Bu arada az önce applocker ayarlarını kurcalıyordum.Folder lock açtım sonra telefon safe moda girdi.Ayarlara girince sürekli safe moda attı.Ben de sildim.Yeniden kurdum ama hala durum aynı.iCleaner ile temizledim ama yok olmuyor.Ne yapabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-402869AF7 -- 1 Temmuz 2015; 19:01:36 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leame

quote:

quote:

quote:

Peki iPod'a yani Music Library'ye nasıl müzikleri atıyorsun yani bu soruna nasıl bir çözüm yolu buldun?

Xarold repodan kurdum bende sorunsuz YouTube Sürümü desteklemiyor olabilir

• quote:

quote:

Hocam cercube video conwerte olduğunu bilmiyordum bridge ye de İhtiyaç kalmadı direk müzik kütüphanesini kaydediyor teşekkürler sağol

• 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.