Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
126.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Of 1102 hatası veriyor hem uçak modunda hem şifre yok jailbreak yapamıcaz herhalde
  • Hocam sayfalar arasındaki geçiş değil, mesela ayarlar açılırken pat diye açılmıyor hafif bir animasyonu gözüküyor videoda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggiowski

quote:

Orijinalden alıntı: Leame

Bunlarda benim kullandiklarim

Better wifi mi wifi booster mı?

Hackyouriphone daki wifi booster 8.3 ile uyumlu gözüksede henüz ayarlarda falan gözükmüyor. Zaten big boss reposundaki de henüz uyumlu gözükmüyor. O yüzden tavsiye üzerine betterwifiyi indirdim. Henüz deneme fırsatım olmadı ama denedikten sonra söylerim hangisinin daha işe yarar olduğunu

• quote:

Orijinalden alıntı: castrozan

Safe Mode a geçip Cydia'dan sorunlu tweak i silmeyi dener misin? (Restart attıktan sonra cihaz açılırken apple iconuyla birlikte volume up tuşuna basılı tut )

oldu tesekkür ederim hocam :)
  • quote:

quote:

quote:

Hackyouriphone daki wifi booster 8.3 ile uyumlu gözüksede henüz ayarlarda falan gözükmüyor. Zaten big boss reposundaki de henüz uyumlu gözükmüyor. O yüzden tavsiye üzerine betterwifiyi indirdim. Henüz deneme fırsatım olmadı ama denedikten sonra söylerim hangisinin daha işe yarar olduğunu

Wifi boosterı kullanıyorum ben

• Bigboss hiçbir şey kuramıyorum.Desteklenmiyor diyor.Ama diğer repolardan aynı tweakin aynı sürümünü kurabiliyorum.Bunun sebebi nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CsNqVa

Sizdede cydia bu şekilde boşluk gösteriyomu anasayfada?

Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Wifi boosterı kullanıyorum ben

Hangi repodan indirdiniz ?

• Arkadaşlar sayenizde ilk jailbreakimi tamamladım. ios ta yeniyim ve hangi tweak ne işe yarıyor hiç bir fikrim yok mesela ücretli uygulamaları ücretsiz indirmemi sağlayacak tweak nedir ve hangi tweaklar ne işime yarar basit bir liste yapabilecek arkadaş var mı acaba? Daha önce hiç jb kullanmadım çekiniyorum açıkçası.
  • CsNqVa kullanıcısına yanıt
    Yeniden Yükle yi denediniz mi?
  • betterwifi nasıl kullanılıyor arkadaşlar nasıl bir test yapabiliriz?
  • %60'da takılı kaldı şimdi restore etmekten başka yolu yokmu en son iTunes'tan güncelledim . iTunes sürümü 12.0.1.26 .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Orijinalden alıntı: tugays77

Arkadaslar mrb linktunes de cogu muzigi bulamiyorum sizdede oylemi ?

Linktunes yerine Youtube pro ve bridge ikilisini kullan. Youtube'da bulamayacağın şarkı yoktur.

hocam bridge yi hangi repodan indirdiniz acaba? bende arayınca bitek bigboss da cıkıor oda yüklenmior?
  • arkadaşlar güvenilir repo adresi verebilir misiniz ?
  • telefona ve bilgisayara reset at jb uygulamasını yönetici olarak çalıştırıp tekrar dene. ben böyle yaptım oldu. eğer olmazsa restore edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dafidaq

Beyler ram temizleme varmi bildiginiz ios6da batterydoctor vardi cok saglamdi hersey vardi onda.

İos da ram temizlemeye gerek yok.Dahada yavaşlayabilir cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: İllegalBiri

beyler ben icleaner pro'yu yükledim gelişmiş ayarlardan bazı şeyleri kapadım respring yaparken telefon elmada kaldı. kapatıp açarken ses tuşuna basılı tutsam da safe mode'a atmıyor. napmam lazım acil

Restore :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

Yeniden Yükle yi denediniz mi?

Denedim,ayni

Edit: sacma bir sekilde suan duzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CsNqVa -- 26 Haziran 2015; 17:57:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kuralımmı kurmayalımmı durmadan güncelleme çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: affan60

arkadaşlar JB yaptıktan sonra cihaz kasmaya başladı uygulamlarda biraz geç açılıyor bu normalmidir yada bir hatam mı var

Restore yaparak geçmediyseniz kasabilir ama onun dışında fazla yüklemedende kaynaklanır

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.