Şimdi Ara

[REHBER][G3] G3 D855 LOLLIPOP ROOT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
7
Favori
5.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ustam eline sağlık.Lolipop romu böylece rotladık.yalnız root işleminden sonra TWRP kurulmuyor.4.4.2 de ki dosyaları kullanıyoruz ondan mı acaba.Hangi dosyalar kullanılacak bilgilendirirseniz iyi olur.TWRP siz Lolipop 5.0 birşeye yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliaydin.41

V20h-TUR-XX cihazimda calisir mi?

Evet oluyor.Ben de V20h-TUR-XX romun üstüne rotladım oldu.
  • Rootladıktan sonra hangi programları kullandınız örnegin ben titanium backup kullanamıyorum wifikill kullanamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karel23

Rootladıktan sonra hangi programları kullandınız örnegin ben titanium backup kullanamıyorum wifikill kullanamıyorum.

Ben de TitaniumBackup Playstore den satın alınma hiçbir olumsuzluk yok çalışıyor.
  • Tek sıkıntımız TWRP kuramamak o da halledilirse süper olur...
  • Rootladiktan sonra cihazi sifirlamiyoruz degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Rootladiktan sonra cihazi sifirlamiyoruz degil mi?

hayır sıfırlamıyorsun.
  • root'ta geldi. Birde şu fm radyo işi olsa süper olacak ama sanırım o iş custom romlara kalacak.

Bu arada rootladıktan sonra lg klavye ve mc affee yi sildim ram kullanımı %70 civarına düştü. Telefon rahatladı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sseydi

root'ta geldi. Birde şu fm radyo işi olsa süper olacak ama sanırım o iş custom romlara kalacak.

Bu arada rootladıktan sonra lg klavye ve mc affee yi sildim ram kullanımı %70 civarına düştü. Telefon rahatladı :D

radyo için hiç ümitlenmeyin. Cihazınız D855TR ise donanımsal olarak radyo çipi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TT

quote:

root'ta geldi. Birde şu fm radyo işi olsa süper olacak ama sanırım o iş custom romlara kalacak.

radyo için hiç ümitlenmeyin. Cihazınız D855TR ise donanımsal olarak radyo çipi yok.

radyo özelliğinin ayrı bir chip olarak bulunacağını sanmıyorum. bluetooth alıcısının fm frekans alma özelliği pasifize edilmiştir büyük ihtimal. Kaynak kodlara müdahale ile açılabilir.
  • roottan sonra oto dan guncelleme gelir mi? 20h var bende rootladım sonra rootu kaldırdm bır sıkıntı yasar mıyım ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TT

quote:

radyo özelliğinin ayrı bir chip olarak bulunacağını sanmıyorum. bluetooth alıcısının fm frekans alma özelliği pasifize edilmiştir büyük ihtimal. Kaynak kodlara müdahale ile açılabilir.

size bol şans diliyorum o zaman. ama aşağıdaki linkten servis manualini indirip inceleyebilirsiniz. umarım ben yanılıyorumdur.

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/lg-g3-d855-service-manual-t2890900

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TT -- 12 Mart 2015; 9:36:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aydnozrrr

roottan sonra oto dan guncelleme gelir mi? 20h var bende rootladım sonra rootu kaldırdm bır sıkıntı yasar mıyım ?

Cevap verecek yok mu arkadaslar ona gire tekrar rom yukleyecegim

• rootu kaldırdıysan problem yok,günceleme alısın..
  • Beyler,lolipop 5.0 roottan sonra TWRP Recovery yükleyen varmı?
  • Mesajim bulunsun.

• Ellerin dert görmesin sonunda root atabildim...
  • Biraz zorda olsa root yaptım rehber icin sagolun

• Telefonu rootladım da xposed çalışmıyor. Ne yükleyebilirim. İlk defa root yaptım

• Twrp nasil yuklenecek

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.